Şimdi ne yapmalı

Siz gencler okadar bir bardak suda fırtınalar koparıyorsunuz sonra aramız acık sogukluk var konusamıyoruz Yapma kendinede esinede bu gunlerinizdde yazık olmasık. Bırak borcun derdine o düssün sen destek ol.

Öncelikle hakli oldugunuz yer fazla evet. Esinizin ne olursa olsun onu size soylemesi ve ona gore bi yol cizilmesi gerekiyordu.
Evi ben gecindiriyorum demek ne demek ya sen onun isi icin doguda onun yanindasin sosyalligin bile yok belki,ben gecindiriyorum he oldu canim.
Birde kvnizden kira talep etmeniz lazim sikistik,borcumuz var diyerek en azindan 500-600 lira olsa rahatlatir sizi hem kredi hem kira kolay degil. Bence altinlari karistirmayin hic kötü gün parasi olarak onlar dursun.

Esila hesap Temmuz’dan beri eksideymiş . İlk Mayıs’ta eksiye düşmüş dün bana bunu anlattı aslında . Evi aldığımız zaman kv ile anlaştık bana ve babama kendi Evi yapılana kadar bizim evde oturmak istediğini söyledi . Bizde kabul ettik . Benim derdim evde oturmaları değil canımm. Benimde ailemin böyle bir durumu olsa eşim yine anneme otur anne derdi biliyorum. Cam balkon için para istemediler kendileri taksite bölmüş 6 ayda ödeyeceklermiş . İş olayına gelince bizim yaşadığımız şehri biliyorsun çalışma imkanım Yok iş bulamıyorum

Keyifleri icin tasindiklarini dusunuyorum.Sizin gelirinizi kisiyorlar o yuzden bunlari soyledim.
Biliyorum canım ama benden ve babamdan oturmak için izin aldılar . Benim derdim o değil otursunlar kendi ailemin başına böyle birşey gelebilirdi o zaman eşimde oturun derdi

Bence bırakın birşekilde üstesinden gelir.
Olabilir karı-kocasınız siz tartışmada olacak didişme de bunlarsız tat tuz olmaz
Öyle bakarsanız daha az üzülürsünüz.
Sevgiler.

Siz gencler okadar bir bardak suda fırtınalar koparıyorsunuz sonra aramız acık sogukluk var konusamıyoruz Yapma kendinede esinede bu gunlerinizdde yazık olmasık. Bırak borcun derdine o düssün sen destek ol.
Yapımda yok gerçekten bende derde düşüyorım

Cok sey yazdim ama geri sildim kalbinizi kirmamak icin bu kdr sert olmaya gerek yoktu.

Cok sey yazdim ama geri sildim kalbinizi kirmamak icin bu kdr sert olmaya gerek yoktu.
Bakın sorun adamın yalan söylüyor olması neden anlatamıyorum . Bana dese ki hayatım özür dilerim böyle böyle oldu dese tmm bitti yani. Ama hala üste çıkmaya çalışıyor olması canımı sıkıyor

Canım çok iyi niyetlisin, bence bu konuda da mevzu yapma, çünkü derdini anlatamayacaksın.
Zamanla çözülür
O para eninde sonunda ödenecek, bari altın ver, çabucak kapatın.

Kenardaki altından bozdurun ödeyin 5 bin ödenmeyecek bir rakam değil
Eşin operasyona giderse ( sağ salim dönsün hepsi inşallah) maaşında artış oluyordur herhalde ordan telafi edersiniz
Kurbana yıllık izine daha çok var dur bakalım

Ama eşine bunu sana söylemediğine emin olduğunu gizlediği için üzüldüğünü hissettir
Evi o geçindiriyor ama evi sen idare ediyorsun. Gurbette ona eşlik ediyorsun, o olmasa senin orda ne işin var
Bu söylediklerine kırıldığını anlat bi daha yapmasın
Fazla uzatmayın öpüşün barışın hayat kısa

Canım çok iyi niyetlisin, bence bu konuda da mevzu yapma, çünkü derdini anlatamayacaksın.
Zamanla çözülür
O para eninde sonunda ödenecek, bari altın ver, çabucak kapatın.
Bende öyle düşünüyorum o altın mecbur gidecek ha şimdi haaa daha sonra eminim. Bak beni anlıyorsun değil mi ? Derdim şuan zaten başka çok başka

Daha 5-6 aylık evlisiniz, parayı ne kadar takmışsınız kafanıza. Böyle ömür mü geçer, adamı da darlamışsınız resmen kaçmış gitmiş sizden. Ayrıca annenizin görümcenizin günahı ne? Sizi yeni gelin için çok gergin gördüm maddiyata canınızı sıkmayın herşeyin başı sağlık. Haklı yönleriniz tabii ki var, yeni evli çift gezmeli tozmalı, yiyip içmeli buna kesinlikle katılıyorum, ilk zamanlar bütçe kısarak geçince gerilim artıyor, üstüne üstlük çalışamıyorsunuz, belli ki istemediğiniz bir ildesiniz. Kocanız da size oranla daha umuramaz biri. Siz bu adamı gerçekten seviyor musunuz? Onunla her zorluğa var mısınız?

Bence altınlarını borç için verme daha zor zamanlar için kalsın hastalık olur bişi olur çünkü altınların giderse malum su dönemde yenisini yapmak pekte kolay değil
Evin giderlerinden kısıp ödemeniz daha iyi bence

Böyle durumlarda kendimi çok kötü hissediyorum . Tarifi Yok bunun . Onun için geldim buraya herkesi işimi geride bıraktım . Bazen 15 gün evden çıkmadan oturuyorum . Sorun Bunlar değil zaten isteyerek severek geldim ve mesleğine birlikte karar verdik . Ama kırıldım hemde çok kırıldım sorunum bu başka birşey değil canım yanıyor

Evet yazdım biraz önce zaten mesleğine birlikte karar verdik çok severek evlendik zaten hala öyle evlendikten sonra ona aşkım arttı onunda bana bunu her şekilde hissediyorum. Eşim asla umursamaz bir adam değil . Dünya iyisi bir adamdır babam bir arsa aldı ve biraz para eksiği vardı annemle babama dedi ki altınlarımızı yollayalım eksiği kapatın. Tabi babam kabul etmedi kendi halletti ama eşim asla umursamaz bir adam değil

kentsel donusumde kv nize kira yardimi yapiliyor olmasi lazim
o para nerede?
eger kv oturmasaydi o evi kiraya verir kendi kiranizi cikartirdiniz

Evin giderleri zaten en kısık seviyede daha fazla kısacak bir durum yok ne yazıkki

kentsel donusumde kv nize kira yardimi yapiliyor olmasi lazim
o para nerede?
eger kv oturmasaydi o evi kiraya verir kendi kiranizi cikartirdiniz
Dönüşüm başlamadı onların Evi cidden çok kötü durumda olduğu için erken çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…