Şimdi ne yapmalı

Bu evi ben geçindiriyorum demesine takılman saçma çünkü o ev eşinin maaşı ile dönüyor.

Ha Sen çalışıyorsundur o zaman böyle bir söze kırılırsın hak veririm ama bu durumda adam doğru söz söylemiş.

Birde madem çok sıkışıyorsunuz ne diye hem kredili eve girip hemde kirada oturmayı tercih ettiniz? Eşinin görevi elbet bitecekti kirada idare edip daha sonra yaşadığınız yerde ev alırdınız.

Siz kendi kendinizi zora sokmuşsunuz. Her insanın bir standardı vardır siz bu standartların üzerine çıkmışsınız şimdide ne yapıcam diye düşünüyorsunuz.

Öyle yada böyle ödenecek o borç ayrıca kafaya takmaya değer bir para da değil. Ciddi anlamda maaşı yüksek diyorsunuz en fazla 3-5 ay giderlerinizi kısarsınız olur biter.

Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığından uzaklaşın. Olmazsa olmazlarınızdan bir kaç ay vazgeçin meblağa yüksek değil kısa sürede ödenir.

Elimizde tam 100 bin tl vardı emekli olmaya 30 yıl eee ne yapacaktık bu durumda bazı şeyleri bilip bilmeden yorum yazmayın yukarda bir çok üyeye yazdım zaten neyin ne olduğunu

Ee çok bunaldıysan sat bir altın öde adam keyfinden mi yapmış borcu ya da keyfi yapmış 5 bin çok değil ki ödenir ne demeye bu kadar dert ettiniz anlamış değilim

Ee çok bunaldıysan sat bir altın öde adam keyfinden mi yapmış borcu ya da keyfi yapmış 5 bin çok değil ki ödenir ne demeye bu kadar dert ettiniz anlamış değilim
Niye anlamak istemiyorsunuz sorun para değil diyorum ya para değil. Allah allahhh

Elimizde tam 100 bin tl vardı emekli olmaya 30 yıl eee ne yapacaktık bu durumda bazı şeyleri bilip bilmeden yorum yazmayın yukarda bir çok üyeye yazdım zaten neyin ne olduğunu

Bu şekilde parça parça açığa çıkan konulardan nefret ediyorum. Madem öyle verilmesi gereken detayları konunuzda verin ki herkes ona göre yorum yapsın.

Yukarıda bazı üyelere yaptığınız açıklamaları ben takip edemem her sayfayı tek tek okumuyoruz neticede.

Ayrıca eldeki TAM 100 bin tl para bankaya atılabilirdi GÖREV BİTENE KADAR. daha sonra üzerine eklenirdi veya kredi çekilir her ne ise en azından hem kredi hem kira olmazdı.

Bazen mantıklı davranmak gerekiyor.

Ya bankada 25 sene mi duracak para Allah Allah sizde her neyse

Ee neymiş sorun açtığın konuyu okuyan her aklı selim insan konunun para olduğunu anlıyor ona göre yorum yapıyor sorun neyse onu açık anlatsaydınız o halde
1000 kere yazdım sorunun ne olduğunu

Mune konuyu kapatır mısın sana zahmet

Bayram izni değil senede 30 gün izin var 10 gün kış 20 gün yaz. Gitmemek gibi bir durum olamaz o zaman ailemizi nasıl göreceğiz bu havuz tatili değil ki gitmesek te olur diyelim
Ne alakası var havuz tatili olmasıyla yada olmamasıyla anlamadım. Borcum varsa zorlanacaksam,tatile gidip harcayıp 1 sene sıkıntı çekeceğime,o sene gitmem,borçlarimi kapatırım,seneye yada sonraki tatil döneminde rahat rahat yaparım tatilimi.
Borçla harçla zorlanarak gitmektense gitmemek daha makul. 20 günlük olana gitmezsiniz atıyorum 10 günluk olan tatilde gidersiniz.
Neyse tatil sizin hayat sizin borç sizin. Ben fikrimi söyledim. Siz bildiğinizi yapin.

Bakın neden anlatamıyorum annemi babamı kardeşimi görmeye gidiyorum memlekete bu yanş tatil dediğim görmeyeyim mi anlamıyorum

5000 lira bu ya yani gören 50000 lira falan sanacak
Abartmışsınız bence oyüzden de haksız duruma düşmeniz normal üstüne bir de dırdır yapmışsınız

Bende öyle düşünüyorum o altın mecbur gidecek ha şimdi haaa daha sonra eminim. Bak beni anlıyorsun değil mi ? Derdim şuan zaten başka çok başka
ben seni anlıyorum dara düşeceksin daha fazla bunu kendine dert etmişssin ki zaten dardasın.Ama kavgada etsen kıyamette kopsa boş tatlım.Bak ne güzel sen idare ediyorsun evi ona da ders olmuştur bidaha yapmaz Allah ağzınızın tadını kaçırmasın.

tuce_tuce canımm boşver burda biliyosun durduk yerde saldıran da oluyor..
Sorununa gelecek olursak evet eşinin sana söylememesi ve kırıcı konusması dolayısıyla bikaç gün ben olsam konusmazdım sonucta bunlar onu haklı çıkarmazz ama özür filan diledikten sonra sorunu konusup çözmeye calısırdım
Ayrıca tatile tabiki gideceksiniz annenin babanın yanına ziyaret sonucta

adam kendine güveniyor
işsizlikten bir özgüvensizlik nedir bu kuzum
daha yeni evlisiniz çalışan kişi halledeceğine inanıyor
karamsarlıktan kurtulmaya bakın derim

kendinizi geliştermeye bakın ya da iş bakın
bırakın eşiniz kendine güveniyorken yapsın muhasebesini
buarada eşinizin söylediği ben kazanıyorum lafı ağır olmuş buna tavır alabilirsin

Altınlarınızi bozdurmayin.O 5 bini ufak ufak ödeyip bitirin.
Para yüzünden tadınızi kaçırmayı.Sağlığınız yerinde olsun hepsi düzelir.
Tabi bir de şu var eşinizle sinirden atismişsinız belki karşılıklı söylenmemesi gerekenleri söylemişsiniz.Eşinize sakin bir zamanda yok bu evi ben geçindiriyorum sözlerinin yanlışlığını ve üzüntünüzü anlatın.

O kadr karisik ki benim evin kirasini siz ödüyorsunuz deseler inanirim su anda. Para idaresi olayini erkek yapsın biraz bence.

Ben de şu ayrıntıya takıldım , eşinize ben uyumuyorum sen niye uyuyorsun demişsiniz ya o da gitmiş oturma odasında uyumuş.Hanımefendi lütfen biraz empati yapın , sabahın erken saatlerinde kalkıp işe giden bir insan var karşınızda.Onun için uyumak tartışmaktan önce gelir eminim.Eşiniz işe gidince siz geç kalksanız ya da gündüz uyuyabileceğiniz için ben uyumuyorum sen de uyuma olmaz yani.Eşiniz oturma odasına gitmekte haklı.Biraz empati ve anlayış.Ne şartlarda çalışıp kazanıyor eşiniz , sürekli dırdır yaparsanız siz üzülürsünüz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…