Şimdi ne yapmalı

Tarifi olmayan ne ?
Öderim sandı kapatırım sandı belliki sana söyleyemedi belki de tepkinden çekindi
Sen tepki gösterince de üste çıkmak için azcık artistlik yapmış
Evet senin durumun kolay değil ama onun da mesleği zor
Banka hesabını sen kontrol et bundan böyle

her şeyi anladım ama . ben uyumuyorum sen niye uyuyorsun .
evliliği çıkmaza sokmayın .
Bir şekilde yolu bulunur ve çıkılır .
bir tek ölümün çaresi yok unutmayın .durduk yere germeyin ortamı.

Mesleğiniz nedir? Bence bir iş bulun ve çalışın,bulamıyorum demişsiniz ama rahat bir iş bulsanız sizin için iyi olacak gibi. Bu evi ben geçindiriyorum ağır bir laf

Parayı ben kontrol ediyorum zaten aslında. Mobil bankacılığa girmediğim için göremedim doğal olarak . Görsem bir şekilde çaresine bakardık şimdi bakacağımız gibi

Mesleğiniz nedir? Bence bir iş bulun ve çalışın,bulamıyorum demişsiniz ama rahat bir iş bulsanız sizin için iyi olacak gibi. Bu evi ben geçindiriyorum ağır bir laf
Yaşadığımız şehir dolayısı ile iş bulamıyorum Güneydoğudayız ve iş Yok . İş kura başvurdum siteleri takip ediyorum cidden Yok . Zaten derdim para değil söylediği cümleler

Bence cok buyuk bi para degil 5 bin. Bazi ihtiyaclardan kisip odeyebilirsiniz, sana soylemedigini dusundugun icin sinirlenmissin haklisin.(belkide soylemis senin dalgin bi anina denk gelmis hatirlamiyorsundur.bende cok oluyor da) ama inanki degmiyor tartismalara. Belli Riskli bir isi var ki olmasa bile, kaybedince anliyorsun ne bosmus ya uzuntulerimiz diyorsun. Uzulme hallolur. Sonucta ne kumarda yedi, ne senden gizli birilerine yedirdi. Asil bu tur seylerde insanin zoruna gider.

Daha oncede yazdim ama sorun 5000 10000 olmasi degil bence, solemistim ayagina yatmasi.. ben zor affederdim sogurdum o adamdan.. birde ustune ben gecindiriorum evi demesi tuzu biberi.. ne olursa gir bi ise calis. Temizlik bile olsa gider calisirim bu laflari duyacagima

her şeyi anladım ama . ben uyumuyorum sen niye uyuyorsun .
evliliği çıkmaza sokmayın .
Bir şekilde yolu bulunur ve çıkılır .
bir tek ölümün çaresi yok unutmayın .durduk yere germeyin ortamı.
Söylediği cümleler için ve bunu çok normal bir şekilde yaptığı için üzgünüm

Madem iyi para kazaniyor 5.000 tl icin neden problem yaratiyorsunuz ki? Allah baska dert vermesin..

Bildigim kadariyla adam canini ortaya koyup kazaniyor o parayi. Hem de iyi kazaniyormus. Bu sartlarda esime 5000 liranin lafini etmezdim.

canınızı sıkın tamam .eşinizin canını da sıkın tamam.
nereye kadar .
böyle yaparak onu düşündüğünüzü göstermiyorsunuz .
ne kadar para önemli değil deseniz de . para para para oluyor olay işte.

ne yapsın acaba adam. söyledi belki ama sizin gözünüzden kaçtı. bunu bilemezsiniz . üste çıkmaya çalışmasına neden bu kadar kızıyorsunuz . hep siz mi üste çıkacaksınız .
bırakın bunları bi kenara. birlikte hallederiz kocacığım deyin geçin .

Ya bu rakam benim gözümden asla kaçamaz biliyorum söylendiğini. Bir özür dilerim demek zor mu sizde özür dilese geçecek

sans diliyorum size insallah karsiniza bir is firsati cikar
bence esinizle de cok uzatmayin para konusunu
Teşekkür ediyorum. Para konusunu uzatma derdinde değilim . Sadece özür dilese gececek

Adamın düğünden önce girdiği eksi paraya kadar karışırsanız ben söylemiştim der çıkar işin içinden tabii. Ben eşimin tam ne kadar maaşı var onu bile bilmiyorum mesela. Evi geçindiremez diye sürekli siz mi takip edeceksiniz bu işleri. Çocuk değil ya eşiniz öğrensin anlasın. Zaten biraz zorda kalınca idare etmeyi öğrenir

Ya bu rakam benim gözümden asla kaçamaz biliyorum söylendiğini. Bir özür dilerim demek zor mu sizde özür dilese geçecek
siz sezsizce bekleyin . özür gelecektir mutlaka.
ama sürekli konuşursanız özür falan beklemeyin .

Ablam sende abartmissin:) adam ya milyon dolar alip kadin kizla yiyosa:))) saka saka :))

Yani erkege maasi sorulmazda bu kdrida abarti bence

siz sezsizce bekleyin . özür gelecektir mutlaka.
ama sürekli konuşursanız özür falan beklemeyin .
Öğlen aradı açtım annen çok merak etmiş hayatım ara filan dedi kapattım . Normal durmaya karar verdim konuşmayacağım

Ablam sende abartmissin:) adam ya milyon dolar alip kadin kizla yiyosa:))) saka saka :))

Yani erkege maasi sorulmazda bu kdrida abarti bence
Adamın maaşını bilmiyorsak ve ona bu tarz konularda yardımcı olmuyorsak o zaman neden evlendik birlikte. Bir hayatı paylaşmıyoruz anlamına gelir bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…