• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiden bayram ziyareti derdi

gidersen kesin baska bir cingar cikacak gibi geldi bana. ne sen onlari ne de onlar seni gormek istemiyor cunku. sirf gerilim. esini gonder gitsin. kaynana ve gorumceler senin evine gelmeden ve bu konu konusulmadan adim atma. bu uzeri kapatilcak bir konu degil. bir kere yutarsan gerisi tikir tikir gelir.
 
Eşimi babası sakinleştirmis. O gece o evde kaldı ertesi gün geldi. İnanmıyordu, cesaret edemez diyordu. Kardeşi ve digerleri de hep inkar etmis zaten. Şuan inaniyor bana, kardeşiyle arası soğuk, hepsi o kadar. Tepkisi biraz soğuk olmak. : )

Onun dışında, sen gelme ben ailemi görecem, kalacam diyor. Aileci bir insan ne yazık ki. Nerde onda 'karıma bunu nasıl yaptınız' diyip tum ilişkiyi kesme cesareti : )

Gitmeyeceğim hanımlar. Kurban akşama kadar sürüyor zaten, esim gelene kadar kaynana, gorumceler ve eltiyle konuşmadan durmak çok zor olacak. En iyisi hic gitmemek. Haketmiyorlar.
 
Eşimin kardeşi benim üzerime yürüme cesaretinde gösterecek ve ben onun yaşadığı eve her ne sebeple olursa olsun bir daha gitmeyi düşüneceğim, bu açıkçası mümkün değil. Kardeşi bunu yaparken eşiniz nerdeydi, nerden geliyor bu hadsizlik, bu olaydan sonra eşiniz onunla görüşmeye devam ediyor mu? Beynim yandı olamaz böyle bişey. Kayınvalide ve görümcenin boşan lafları falan fasa fiso ama kaynınızın yaptığını aklım almıyor, diyecek çok şey buluyorum da burda yazamıyorum. Ben olsam çok net ve büyük konuşacağım ama ne o adamın bulunduğu eve girerim ne de o adamla görüşen eşimin bi dakika yanında dururum.​
 
gitmeyin kayınpederinize senin her zaman başımın üstünde yerin var ama olanları hazmetmem mümkün değil babacığım bayramını kutlar gelemeyeceğimi söylerdim...
 
Torun görmek bu kadarmi önemli? Yani biz senede 3 hafta gideriz kp lere daha birkere eşim yokken sevdiklerini görmedim.
Kp ine değer verip onu o insanlardan ayırdığın için tebrik ediyorum seni. Bayram günü ara ve durumu izah et , seni görmeyi senin için gelmeyi çok istiyordum ama aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum, sen gel buyur misafirim ol de
 
Eşimle konuştum. Tek gidecek. Ben de arayıp bayramını kutlarım artık kayınpederimin. İnanın psikopat kaynım bunu yapmasaydi diğerlerini, söylediklerini sineye çekip, giderdim. ama haklısınız, bu olaya rağmen gidersem iyice yüz bulacaklar. O rezilligi kabul etmis olacagim. Dedikleriniz çok doğru. Bu açıdan bakmamistim. Ben saf hala kayınpederim, eşim üzülecek derdindeyim. Kayınpederime yazık olacak ama bunu yapmam lazım.
 
Benim eşimin kardeşi de üstüme yürür gibi yapmıştı, eşim dövmüştü kardeşini.
Ben hiç gitmedim 4 senedir. Ölene kadar da görüşmem diye düşünüyorum. Sorun olmuyor bizde.

Eşinizin anne babası vb ile de mi görüşmeyi kestiniz?
 
Hanımlar iyi geceler hepinize. Ramazan Bayramında kaynanamla normal bir şekilde tartışırken birden işi şova dönüştürdü. ( Her zaman ki gibi) O esnada evde olan kaynım üstüme falan yürüdü ki yazarken bile inanamıyorum. Gorumcelerimde aynı şekilde abim seninle mutlu değil, çocuğu bize ver boşan dediler. Yazarken bile inanamıyorum, inanın. Evlerini terkedip, evime döndüm. Kayınpederim onlardan çok farklıdır. Adam neredeyse ağlayacaktı torunumu göremeden gittin mi diye. Hepsiyle konuşmuş, özür diliyorlar senden dedi.

Bu bayram kayınpederimin hatırına o gün kaynanamın defalarca kovduğu eve gitmeli miyim? Eşim bana bıraktı. Diğer evli kaynım eşimi bu konuda ezikler diye ve kayınpederim için gidip hemen döneyim diyorum ama eşim kurban kesmemizi istiyorsan mecbur geceden gidip sabah erkenden kurbana gitmem gerek diyor. Ya da sen hiç gelme diyor. Ama kayınpederim gitmezsem çok üzülecek. Diğer yandan gidersem o fantastik dortluyu ve üstüne nefret ettiğim kaynım ve eşini aksama kadar görmek zorunda kalacağım. Ne yapayım arkadaşlar, bana bir yol gosterin.

Bayramlarda eşinin ailesiyle gorusmeyenler var mi aranızda?
Eşiniz Böyle bir seçenek sunmuş madem ağrısız başınıza neden ağrı arıyorsunuz ki ?
Size yapılan terbiyesizlik ortada . Eşinizde destekçiniz ise hiç gidip ayağınızı kirletmeyin . Size daha fazla saygısızlık yapmalarına izin vermeyin . Kayinpederle de arayıp bayramlaşın.
 
Ben olsam gitmem .bir kere gidersen devamında da gitmen gerek yok ben olanları yutar giderim dersen karar senin çok görmek istiyorsa size gelsin kp bi zahmet böyle şeyler bşr özürle üzeri örtülecek şeyler değil
 
Çocuğu yaşı yeterince büyükse eşinizle yollayın bayramın ilk günü siz de kayınbabanızı telefonla arayıp baba sırf senin için gelmek isterdim ama kabullenemiyorum deyip onu ayrı tuttuğunuzu gösterin yeter bence. Üstünüze yürümek ne yav kayın aileniz kaynınızın canına okuyup sizden özür diletmedikçe gitmeyin tabii. Eşinize de hayret yani hadi ailesini silip atamıyor ama bari mesafe koysun kırgınlığını göstersin bi de kurban kesmeye kalmalı gitmek nedir iyice kendilerini haklı hissettirecek.
Bu arada kayınvalideyle normal tartışmak nasıl bir şey ki. Eş ailesiyle tartışmak başlı başına anormal değil mi
 
Eğer giderseniz sizi orda çaktırmadan çıldırtıp bak biz haklıydık denecek duruma düşürme ihtimali çok yüksek sakın gitmeyin Bermuda şeytan çokgeni var kendinizi gururunuzu çocuğunuzu eşinizi seviyorsanız gitmezsiniz:KK43:
 
Hayatta gitmezdim öyle insanlara gdip birde hizmetmi edecegim cocugum buyukse yollardım esimle esimde izin vermisse ee ararım kp konusurum iyi insanmıs zaten birsey demezdi gdipde bayramımı neden zehir edeyim ki kaynınız ve görumcelernizde birbirleriyle kavga etsinler cok meraklılarsa bayramları zehir etmeye gitmeyin hicte degmez
 
Bebeğim henüz çok küçük. Babasıyla gönderemem. Bayramda gitmediğim için, eşime sürat yapacaklar, kayinpederimi dolduracaklar ama gerçekten gitmek zulüm olurdu benim için. Bunca zaman gittim kaldım iyiliğe mi geçti sanki? Şuan onların gözünde dünyanın en kotu geliniyim. : )
 
Back
X