• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiden bayram ziyareti derdi

Hanımlar eşim asla evliliğimizle ilgili kötü yorum yapmaz onlara. Ne yaşanırsa aramızda yaşanır ve biter. Ama ne yazık ki, yanımızda abisi ve eltim oturuyor ve oksursek duyuyorlar. Ev hali tartışmalar tabii ki oluyor. O tartışmalarda dedikoducu abisi vesilesiyle kaynanamlara anlatılıyor. Bunun haricinde ne eşim ne de ben onlara mutsuz olduğumuza dair bir kelime etmedik. Onlara gitmeyeceğim ama bitişiğimde diğer şeytanlar var. Bir iki seneye taşınacağım inşallah, sabır diyorum. : (

Bir de hanımlar kayınpeder beni eltimle sevmiyorum dememe rağmen konuşmam için çok zorladı, çok üzülüyormus böyle olunca. Kayinpederimi taniyorsam onlarla barıştırmak içinde çok israrci olacak. Birgün aniden kapimin önünde bile bulabilirim onları. Neden bu israr!

Abim seninle mutlu değil demelerine eşim biz çok mutluyuz diye cevap vermis.

Kayniniz ve eltinizle dipdibe yaşıyorsunuz, o günden sonra görüşmediniz değil mi? Eşiniz görüşüyor mu kayninizla?

Hanımlar eşim asla evliliğimizle ilgili kötü yorum yapmaz onlara. Ne yaşanırsa aramızda yaşanır ve biter. Ama ne yazık ki, yanımızda abisi ve eltim oturuyor ve oksursek duyuyorlar. Ev hali tartışmalar tabii ki oluyor. O tartışmalarda dedikoducu abisi vesilesiyle kaynanamlara anlatılıyor. Bunun haricinde ne eşim ne de ben onlara mutsuz olduğumuza dair bir kelime etmedik. Onlara gitmeyeceğim ama bitişiğimde diğer şeytanlar var. Bir iki seneye taşınacağım inşallah, sabır diyorum. : (

Bir de hanımlar kayınpeder beni eltimle sevmiyorum dememe rağmen konuşmam için çok zorladı, çok üzülüyormus böyle olunca. Kayinpederimi taniyorsam onlarla barıştırmak içinde çok israrci olacak. Birgün aniden kapimin önünde bile bulabilirim onları. Neden bu israr!

Abim seninle mutlu değil demelerine eşim biz çok mutluyuz diye cevap vermis.
eşinizde ikili oynuyor gibi geliyor abim seninle mutlu değil diyorlarsa ağızlarına malzeme verilmiştir diye düşünüyorum bence siz eşinizede çok güvenmeyin.

Hanımlar iyi geceler hepinize. Ramazan Bayramında kaynanamla normal bir şekilde tartışırken birden işi şova dönüştürdü. ( Her zaman ki gibi) O esnada evde olan kaynım üstüme falan yürüdü ki yazarken bile inanamıyorum. Gorumcelerimde aynı şekilde abim seninle mutlu değil, çocuğu bize ver boşan dediler. Yazarken bile inanamıyorum, inanın. Evlerini terkedip, evime döndüm. Kayınpederim onlardan çok farklıdır. Adam neredeyse ağlayacaktı torunumu göremeden gittin mi diye. Hepsiyle konuşmuş, özür diliyorlar senden dedi.

Bu bayram kayınpederimin hatırına o gün kaynanamın defalarca kovduğu eve gitmeli miyim? Eşim bana bıraktı. Diğer evli kaynım eşimi bu konuda ezikler diye ve kayınpederim için gidip hemen döneyim diyorum ama eşim kurban kesmemizi istiyorsan mecbur geceden gidip sabah erkenden kurbana gitmem gerek diyor. Ya da sen hiç gelme diyor. Ama kayınpederim gitmezsem çok üzülecek. Diğer yandan gidersem o fantastik dortluyu ve üstüne nefret ettiğim kaynım ve eşini aksama kadar görmek zorunda kalacağım. Ne yapayım arkadaşlar, bana bir yol gosterin.

Bayramlarda eşinin ailesiyle gorusmeyenler var mi aranızda?
Ben esimin ailesiyle gorusuyorum sorunum hiç olmadi bu hale dusmedik cok sukur dusmemek icin hep resmi durdum duymazdan geldim zaten senede 1 dedim kendime sabret hadi senede 2 olsun alçalmaya laf dalaşına gerek yok..Senin olayın detaylarını bilmiyorum ama galiba esin destek sana ...Ben olsam gitmem kayinpederim gelsin gorsun cok isteyince tek basina sevsin..

Gitmeyin tabi ki! Kp niz çok istiyorsa kendi tek gelip sevsin torununu. Benim anlamadığım size bunu yapan kaynınıza eşiniz bir şey yapmadı mı?

Hanımlar iyi geceler hepinize. Ramazan Bayramında kaynanamla normal bir şekilde tartışırken birden işi şova dönüştürdü. ( Her zaman ki gibi) O esnada evde olan kaynım üstüme falan yürüdü ki yazarken bile inanamıyorum. Gorumcelerimde aynı şekilde abim seninle mutlu değil, çocuğu bize ver boşan dediler. Yazarken bile inanamıyorum, inanın. Evlerini terkedip, evime döndüm. Kayınpederim onlardan çok farklıdır. Adam neredeyse ağlayacaktı torunumu göremeden gittin mi diye. Hepsiyle konuşmuş, özür diliyorlar senden dedi.

Bu bayram kayınpederimin hatırına o gün kaynanamın defalarca kovduğu eve gitmeli miyim? Eşim bana bıraktı. Diğer evli kaynım eşimi bu konuda ezikler diye ve kayınpederim için gidip hemen döneyim diyorum ama eşim kurban kesmemizi istiyorsan mecbur geceden gidip sabah erkenden kurbana gitmem gerek diyor. Ya da sen hiç gelme diyor. Ama kayınpederim gitmezsem çok üzülecek. Diğer yandan gidersem o fantastik dortluyu ve üstüne nefret ettiğim kaynım ve eşini aksama kadar görmek zorunda kalacağım. Ne yapayım arkadaşlar, bana bir yol gosterin.

Tabi ki gitmeyin o kadar şeyin üzerine onların evine mı gidiceksiniz peki kayniniz üzerinize yürüdüğünde sevgili kocanız napti hadsiz nasıl kendinde böyle bir hak gorebiliyormus gereksiz boş insanlar ayrıca kayınbabaniz üzülüyor maden onu evinize davet edin gelsin torununu görsün diğerlerine de o çocuğun da yüzünü gostermeyin.

Mesafe kısa ise Kayınpederle dışarda buluşun görsün sevsin torununu. Uzak ise (eğer adamı gerçekten kıramıyorsan ve hatrı var diyorsan) 1 gece otelde kal öyle görüşün.

Not: Bende gitme diyenlerdenim.

Esin sana birakmis ve eger gidersen esinin gozunde buyumezsin soyleyim. Madalya takmaz sana.. ben olsam gitmezdim.

Kaynın üzerine yürüdüğünde sindin mi?
Benim deli tarafım ortaya çıkar atlardım direk
sıkıyosa vursana diye ayyy tepem attı düşününce :kahve:

Böyle insanların bayram neyine.
Gitmeyin.
Kayınpeder 'hepsiyle konuştum özür diliyorlar' derken??
Sizden dileselerdi,ne malum adamın orta yol bulmaya çalışmadığı.
Onu bu kadar seviyorsanız,açın telefon anlatın, sana her zaman kapım açık ama ben oraya gelmeyeceğim deyin.
Ben olsam gitmem öyle terbiyesizlerin ortamına girmem.

İnanir misiniz, kaynim üstüme yürüdükten ve seni doverim dedikten sonra annesi ve gorumceler anında gözümün içine bakan baka üstüne yürümedi ne dovmesi dediler. Hatta o dövmeye çalıştı demişler kayınpederime. : ) Eşimi bile zor inandirdim. Nasıl yapar, cesaret edemez diyordu ama inandı sonunda.

Konu arefeden gitmememiz. Ben de eltimin çocukları benim çocuğum nasıl gece hepimiz kalicaz, önümüzdeki bayramda arefen gelmeyeceğim dedim. Durur mu kaynana, içinde ne biriktirdiyse ki cogu hayal gücüne dayanan uyduruk şeyler, şova başlayınca kaynımda annemden ne istiyorsun diye üstüme yürüdü. : )

Kaynanam seni bosaticam falan diyip duruyordu evlerini terk etmeden önce.
Ay bu ne ya ne hadsiz insanlar valla büyük konusmak istemem ama degil kv kendi oz annem bunlari yapsa ona bile gitmem net. Bosverin gitmeyin kp cok istiyosa kendi gelip görür bebeğinizi

Asla gitmem. Kaynım yok ama olsaydı ve üstüme yürüseydi parçalardım onu. Sen kim köpeksin hadsize bak. Artis. Kansız herif. Gitmeyin kayınpederinizi evinizde ağırlayın başka bi zaman. Gitmeyin ki anlasınlar.

Bahsettiğim kaynım, yan tarafımızda oturan kaynim değil. Özür dilediklerini sanmıyorum, kayınpederim her zamanki gibi orta yolu bulmaya çalışıyor. Tek derdi kusluk olmaması. Eşim kardeşine bağırmasa bile, soğukmuş, aramıyormus, hepsi bu kadar. Kaynım korkağın teki, annesinden aldı bu cesareti. Kaynanam tam bir şeytandır. İyi gibi görünen yılan dilli bir insandır.

Eminim biz iyilikten başka ne yaptık diyip duruyorlardir. Eşime hiçbirini görmek istemiyorum dediğimde, ailemi yok sayamazsin diyor. Kincisin, unutmuyorsun diyor. Ona göre bu unutulacak, üstü kapatılacak bir olay. Eşimden aldılar bu yüzü zaten.

Arada bırakma beni diyor. Annesi kardeşleri düşünmemiş, hep ben düşüneceğim yani. Eşimle de aram gittikçe bozuluyor bu insanlar yüzünden. Mesafeli ol ama sana birşey sorarlarsa cevap ver diyor. Eskisi gibi olmanı beklemiyorum diyor. Ne bileyim, Allah kızlarından cikarsin

Kaybın utanmıyor mu aenin üstüne yürümeye bence gitme yaptıkları çok ayıp

Asla gitmem. Kaynım yok ama olsaydı ve üstüme yürüseydi parçalardım onu. Sen kim köpeksin hadsize bak. Artis. Kansız herif. Gitmeyin kayınpederinizi evinizde ağırlayın başka bi zaman. Gitmeyin ki anlasınlar.

Düşünün bebeğim korkuyor dememe rağmen son gaz bağırdı üstüme yurudu aptal kaynım, annesi kardeşleri tutamıyorlardi. Yavrum herşeyi gördü. En çok buna üzülüyorum.

Seni doverim dediğinde bende kayışlar koptu. Yakasina yapışıp kimi dovuyorsun sen diyebildim sok oldu salak. Oğlumu alıp hemen çıktım o pis evden.

Korkak kaynim ve diğerleri inkar etmişler kayınbabamla konuşurken. Yengem üstüme yürüdü, vurmaya çalıştı demiş.

Eğer bu kadar iyi bir kayınpederiniz varsa gidin derim ben inanın insanın elinde bazen bir kişi bile olmuyor benim eşimin dedeside aynı şekilde ama evi ayrı ona gidince 10 dakika sonra yukarı çıkın diyor malesef eşimin ailesini dakika olarak çok daha fazla görüyorum...

Bahsettiğim kaynım, yan tarafımızda oturan kaynim değil. Özür dilediklerini sanmıyorum, kayınpederim her zamanki gibi orta yolu bulmaya çalışıyor. Tek derdi kusluk olmaması. Eşim kardeşine bağırmasa bile, soğukmuş, aramıyormus, hepsi bu kadar. Kaynım korkağın teki, annesinden aldı bu cesareti. Kaynanam tam bir şeytandır. İyi gibi görünen yılan dilli bir insandır.

Eminim biz iyilikten başka ne yaptık diyip duruyorlardir. Eşime hiçbirini görmek istemiyorum dediğimde, ailemi yok sayamazsin diyor. Kincisin, unutmuyorsun diyor. Ona göre bu unutulacak, üstü kapatılacak bir olay. Eşimden aldılar bu yüzü zaten.

Arada bırakma beni diyor. Annesi kardeşleri düşünmemiş, hep ben düşüneceğim yani. Eşimle de aram gittikçe bozuluyor bu insanlar yüzünden. Mesafeli ol ama sana birşey sorarlarsa cevap ver diyor. Eskisi gibi olmanı beklemiyorum diyor. Ne bileyim, Allah kızlarından cikarsin
Ben sınır oldum burdan ya. Kincisin ne demek ya. Şerefli olduğum için hazmedemiyorum deseydin. Ailesi olarak sadece onları görüyor sanırım. Eşini de adamdan sayan yok. Annen baban yok mu şunlara bir ayar çekecek??? O kaynin ağzını burnunu dağıtacak o kocayi tehdit edecek biri lazım.

Ailem var ama bir gerizekalı için başları belaya girsin istemedim. : (

Back
X