Şimdiden bayram ziyareti derdi

Gitmeyin , eşinizin arefede gitmesine de müsaade etmeyin. Kocan seni sevmiyor diyenler karısı için bizi bıraktı da desin. Kb ara bayramını kutla. Esin gitsin gelsin hemen 1-2 saat içinde. Eşine evden laf eden olursa evden kovdugunuz kadin benim karim diğeri çocuğum onlar benim ailem onu kovan beni kovmuş olur desin. Sana böyle davranmaya cekinsinler biraz . Esin onları arayıp sormadi mi niye yaptınız diye

İnkar etmişler, biz hiçbir şey yapmadık. Kendi bağırıp çağırıp, üstümüze geldi demişler. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatmislar. : ) Benim psikolojim bozukmuş. Eşim hiç gitmese keşke ama gider. Gitti de mi iki saat değil akşamı eder o insanlarla. Aileci bir kocam var ne yazık ki.

İnkar etmişler, biz hiçbir şey yapmadık. Kendi bağırıp çağırıp, üstümüze geldi demişler. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatmislar. : ) Benim psikolojim bozukmuş. Eşim hiç gitmese keşke ama gider. Gitti de mi iki saat değil akşamı eder o insanlarla. Aileci bir kocam var ne yazık ki.
Az çok anlıyorum benim esimde böyle. Sana böyle davranmaya hakları yok daha fazla taviz verme

Gitmeyeceğim. Çok zor olacak, çok üstüme gelecekler ama gitmeyeceğim. Elalem ne der diye, kendi kendilerini yiyip dursunlar. Oğlumu da uzak tutacağım bu iki yüzlülerden. Onların yapmacık sevgisine ihtiyacı yok yavrumun. İleriyi düşünmeden saldırmak çok kolay. Sonuclarini düşüneceklerdi.

Anneniz keşke sizı yolmasaymis. Ortamı sakinleştirip, tarafsız kalabilirdi. Kim haksizdi?

Bana bir sürü laf etmisdi yok kocana söyle bidaha abinin gözüne gözükmesin s..gitti falan bende sen kimsin benimle böyle konusamazsin dedim ... o zaman s...git burdan dedi benimde gözüm döndü :deli:

Bana bir sürü laf etmisdi yok kocana söyle bidaha abinin gözüne gözükmesin s..gitti falan bende sen kimsin benimle böyle konusamazsin dedim ... o zaman s...git burdan dedi benimde gözüm döndü :deli:

Bu nasıl bir seviyesizlik. Gelininizin ağzı çok bozukmuş. Anneniz de size mi çıkistı yani. Çok kötü bir durum.

asla gitmem aslaaa. kp o kadar üzülüyorsa karısına, kızına, oğluna sus diyecek. eşin neden seni bırakıp gidecek? ben ona da çok içerlerdim, ben evimde yalnız olacam eşim ailesinin yanına gidecek.
kp ara geldiğim zaman huzursuzluk çıkıyo seni de üzmek istemem ama kusura bakma de. sakın gitme

Benim hatam cok kolay sinirlenyorum... o sakin sakin soktu laflari delirtti beni sonrada deli ben oldum iste

Benim etrafımda da var böyle, sessiz sessiz laf sokup, insanı çileden çıkaran ve haksız duruma düşüren insanlar.

asla gitmem aslaaa. kp o kadar üzülüyorsa karısına, kızına, oğluna sus diyecek. eşin neden seni bırakıp gidecek? ben ona da çok içerlerdim, ben evimde yalnız olacam eşim ailesinin yanına gidecek.
kp ara geldiğim zaman huzursuzluk çıkıyo seni de üzmek istemem ama kusura bakma de. sakın gitme

Zaten kayınpederim onların önünü almasa ki bu almış hali, kimse evlerine uğramaz onlarin. Zaten gözlemlediğim kadarıyla kimseyi sevmiyorlar, kimseyi beğenmiyorlar, kendilerine bakmadan.

Ben de aslında gitmesini istemiyorum ama giderse de dur diyemem. Ailesi sonuçta. Annesi eşimin bu anneciligini iyi bildiğinden kavga esnasında o benim oğlumdur. Boşan desem hemen bosar seni diyip durdu. Sanki oğluna sevgi vermiş de. Bir kere ya bir kere oğlum dediğini duymadım. Hep isim. Eşim neyini bu kadar seviyorsa o sevgisiz insanın.

Arkadaşlar, bugün kayınpederim aradı. Bayramda barisacakmisiz. Bayramda gelmeyeceğimi söyledim, mecbur. Çok üzüldü ama ikna da olmadı. Eşimle de konustu. Eşimin morali çok bozuktu bugün. Siz bu duruma nasıl geldiniz diyip durdu. Sanki ben dedim kaynima üstüme yürü diye. Kendi annen kiskirtti.

Kayınpederim kusluk yok diyip duruyor. Zamanında eltimle samimi olmak istemediğimi, sevmediğimi söylememe rağmen, her geldiğinde ya orda ya bizde yemek yedirtti, oturttu gecelere kadar. Şimdi de durmuyor. Anlamıyor. Galiba karısı ve çocukları çok doldurmuş, onlara inanıyor, geline inanacak halı yok ya.

Bu engeli nasıl asicam hanımlar. Nasıl ikna olacaklar onlarla bir daha görüşmek istemedigime. Aslında onların da canına minnet ama iste kayınpederim durmuyor.

yahu ne kp miş!! arkadaşım biraz kendini düşünsene. kp istediği kadar ısrarcı olsun umrumda olmaz, o sefil ailesi bana o şekilde davranacak bende kp üzülüyor diyecem.
aynı şeyler benim de başıma geldi, görümcem sokak ortasında üstüme yürüdü eşimin yanındaa, annemin evinde aldım soluğu en son eşim biraz düzeldi de barıştım. anneanneleri vefat etmeseydi daha da görüşmezdim ama eşime destek için gidip kimseyle muhattap olmadım.
ramazan da aynı görümcenin tavırları bana niye geldin der gibiydi bayram da evlerine ayak basmadım. eğer bize kötü davrandıklarında gitmeye devam edersek bunlar yüzsüzlüklerine yüz katacaklar.

ha ama senin eşin de normal değil sana söyleyeyim.

gitmeyin bencede. bir de ben şeye takıldım " çocuğu bize ver. boşan" ne münasebet ya lafa bak! sen karnında taşı büyüt emzir gecen gündüzün olmasın, millet kendine pay çıkarsın! kayın pederiniz istediğinde gelsin görsün torununu. siz gitmeyin o eve. çocuğu da göndermeyin. gelip görmek isteyen kalkar efendi gibi gelir görür

Esin gitsin giderken de çocuğu alır. Çocuğa saçma olaylari yansitmayin. Aynı gun eve dönerler beraber kutlarsiniz bayrami

Çok afedersiniz ama sizin eşiniz nasıl bir Adam'da , önce inanamayıp sonradan size inanıyor ?
Size o lafları söylerken,eşiniz nerdeydi , ağzının ortasına geçirip benim karımla nasıl konuşuyorsun diyemedi mi?Hala daha siz de bu adamla bayram planı yapıyorsunuz pes.

Bu olaylardan sonra eşinin görüşmesi de tuhaf. Başkası olsa karısının üstüne yürüyecek adamın ağzını burnunu kırardı herhalde. Hala gitmeyi mi düşünüyorsun tabi ki gitme!

gitmeyin bencede. bir de ben şeye takıldım " çocuğu bize ver. boşan" ne münasebet ya lafa bak! sen karnında taşı büyüt emzir gecen gündüzün olmasın, millet kendine pay çıkarsın! kayın pederiniz istediğinde gelsin görsün torununu. siz gitmeyin o eve. çocuğu da göndermeyin. gelip görmek isteyen kalkar efendi gibi gelir görür

Evet, aptal gorumcelerim ve kaynım defalarca dedi bunu o gün. Oğlumu alıp kaçarken, onu bırak diye geldiler peşimden, zor kaçtım. Merdivenlerden yuvarlana bilirdik, oğluma bir şey olabilirdi. Yüzlerini şeytan görsün. Bir tek kayınpederim gelebilir evime. Diğerleri utanmadan gelirse, buz gibi davranırim, defolup giderler.

Çok afedersiniz ama sizin eşiniz nasıl bir Adam'da , önce inanamayıp sonradan size inanıyor ?
Size o lafları söylerken,eşiniz nerdeydi , ağzının ortasına geçirip benim karımla nasıl konuşuyorsun diyemedi mi?Hala daha siz de bu adamla bayram planı yapıyorsunuz pes.

Olay olurken eşim ve kayınpederim yoktu. Eşim beni giderken yolda gördü. Kardeşine bunları diyemedi tabii ki, hatta kardeşimi mi döveyim dedi.

Bu olaylardan sonra eşinin görüşmesi de tuhaf. Başkası olsa karısının üstüne yürüyecek adamın ağzını burnunu kırardı herhalde. Hala gitmeyi mi düşünüyorsun tabi ki gitme!

Başkası olsa kirardi ama eşim kırmak bir yana. Neredeyse laf söyletmiyor. Niye üstüne yürüdü diye neredeyse beni suçlayacak. Ki suçluyor da.

Başkası olsa kirardi ama eşim kırmak bir yana. Neredeyse laf söyletmiyor. Niye üstüne yürüdü diye neredeyse beni suçlayacak. Ki suçluyor da.
Böyle adama eşim deme bence. Eş görünümlü cisim de. Çok yazık. Aynısını eşin kaynının karısıma yapsın da görsün olacakları. Sizi bu kadar hiç eden bir aile hiç etmelerine göz yuman bir eş. Ne olursa olsun gitmeyin çocuğu da göndermeyin. Hatta gidin kendi aileniz yakınsa onlarla geçirin ilk günü.

Bu duruma benzer bir durum benim de başıma geldi 2 sene gitmedim evlerine kendilerinin de yüzü yoktu gelmeye gelip çocukları dışarda görüp gittiler sonra özür dilediler evime geldiler yüz vermedim ama saygımı ve hizmetimi yaptım. bu bayram eşimin hatrı için iki saat gittim kurban da gitmeyeceğim net. Yaptılar ettiler sonuç oğullarının evine çekine çekine geliyorlar. Şehir dışındalar ama kalmaya bile yüzleri yok. Umrumda da değiller kesinlikle. Eşimle aramızı bozan bana bir sürü laf söyleyen insanlarla işim olmaz herkes ederi kadar.

Back
X