- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Eyeliner la ilgili ne dedim ki ben bu yorumu yapıyosunEyeliner bile suruyo dusunebiliyor musun
Yanlış insanlar hatalarının bedelini ödeyerek.. kendinden buçuk yarım vere vere olgunlaşır.. algılama kabiliyetiniz yok deyip cirkinlesince çok olgun gördüm sizi burda... ben size laf söylemeden aşağılama dan güzelce cevaplar verirken siz neden cirkinlesiyorsunuz... iyi gunler sizeİnsanın karakteri oturdukça insan da olgunlaşır.
Sizinki ne şekilde oldu bilmiyorum ama :) benim orda kastettiğim buydu. Sanırım algılana kabiliyetiniz pek iyi değil.
Durduk yere bana sarıp tamam sensine bağlamanızda ayrı bir hoş.
Sanırım boş vaktiniz çok ama size ayırabileceğim sürenin sonuna geldim, benim vaktim kıymetli.
He bu yazdıklarımdan da birşey anlamazsanız cevabım nickinizdir.
Lütfen alıntılamayın, zaten gözardı edicem.
İyi forumlar.
Stajyer derken staj yapmıyor cafelerde falan çalışıyodu 1 ay orda 1 ay burda her girdiği yerden olaylı çıkıyo diye babası gözümün onunde dursun rahat durmuyo diye bizim işyerne aldırdı rica minnetbence hatalı sizsiniz. ben hayatımda hiçbir kadına kilosunu gösteriyor dendiğini duymadım fitili ateşleyen o olmuş.
ayrıca biri bana su dökse karşımdaki saçına yapışmam döner giderim ortamdan. bi de o 19 yaşında diye küçümsemişsiniz ama madem öyle olgun olan taraf siz olacaktınız ama olmamışsınız malesef hatta fitili ateşlemişsiniz bana göre.
gitti kızın stajı boş yere. yazık.
senin üslubun normaldir ama karşı taraf sorunlu ve ilgi çekmeyi seven birisi belli kiZaten herkes bana sen o deliye niye uydun diyo şuanda
Benda ona kızıyorum niye soruyosam kıza yemekten kalkınca
Geçende çorbanın içinden kıyma ayıklıyo yemiyorum diyo kıymayı midesi bulanıyomuş aşçı ablada kızım heryerinde var kıyma neyini ayırıyosun oyle mıncıklama yemekleri dedi kepçeyi fırlattı yere
Bende susabilirdim ama Allah sahit art niyetle sormadım ben sana ne dedim de şimdi böyle kalkıp gidiyosun anlamında sordum ve üslubum gayet normaldi
Ya hanımlar valla bilerek yada isteyerek kırmak dökmek değildi amacımBence burda sende hatalısın. Kızı zayıf noktalarından vurmuşsun sanki bilerek.
konuyla alakası yok ama bu iki oldu.bakkalcı değil.bakkal.Stajyer derken staj yapmıyor cafelerde falan çalışıyodu 1 ay orda 1 ay burda her girdiği yerden olaylı çıkıyo diye babası gözümün onunde dursun rahat durmuyo diye bizim işyerne aldırdı rica minnet
Banada kilonu gösteriyosun dediklerinde yada kelebk kilo aldın sen dediklerinde evet ya öyledimi diyorum terslemiyorum yani tamam herkesin huyu farklı ama bu konuda zaafı olduğunu bilmiyorum vede zaafı varmışcasını konuşmadı benmle bana yazmış ya çoğu arkadaş kelebek herkes seni kıskanıyo vs. diye
Asıl o kız o şekilde anlatıyo abla biliyo musun bakkalcı beni 14 yasında sandı sigara vermedi şoför beni otobüse almadı çok küçük görünüyosun göremedim seni dedi falan filan
Ben bu kızın nesini kıskanayım
Ya hanımlar valla bilerek yada isteyerek kırmak dökmek değildi amacım
Ben kızı üzülsün diye yada atarlansın diye kilonu gösteriyosun demedim
Diğer ablanın yorumuna istinaden öyle dedim o elli var yok ne diyeti bu diyince öbürüde yok kız ne ellisi dedi aynen abla bencede kilosunu gösteriyo dedim normal laf arasında
Kardeşimle olan farklı bir konu biz onu ogün çözdük ve çok pişman oldum zaten
Ama bu kızın suyu dökmesinden sonra olanlar oldu
Size su fırlatan bi insana siz ne yaparsınız merak ediyorum
Zaten bizim odada konuştu 5 bayanız biri o diğer 3 kişi bizim odada yaymak maksatıyla demedimDedim yalnizkelebek isyerinde ne sorun yasadi yine acaba? Yanilmamisim
Hayatin isyerinden ibaret sanirim herseyi ciddiye aliyorsun. Her dogru her yerde soylenmez. Ayrica belki kiz millete duyurmak istemiyord hemen 11 kilo verecekmis bidi bidi diye yaymana gerek var miydi?
Profesyonel ol biraz.
☺yazık kızcağıza çileden çıkarmışlar.
Kelebek bence seni bi sen bi de patronun haklı buluyo geri kalan herkes seni kıskanıyor, biz de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?