Sinirden elim ayağım titriyor

Sende yetişkin bir kadın gibi davranmamışsın. O yaşta bir kız söylediğin lafa çok alınır ve böyle çocukça hareket edebilir . Ama sen bunu öngörüp ona göre davranmalıydın.

Yanlış insanlar hatalarının bedelini ödeyerek.. kendinden buçuk yarım vere vere olgunlaşır.. algılama kabiliyetiniz yok deyip cirkinlesince çok olgun gördüm sizi burda... ben size laf söylemeden aşağılama dan güzelce cevaplar verirken siz neden cirkinlesiyorsunuz... iyi gunler size

Stajyer derken staj yapmıyor cafelerde falan çalışıyodu 1 ay orda 1 ay burda her girdiği yerden olaylı çıkıyo diye babası gözümün onunde dursun rahat durmuyo diye bizim işyerne aldırdı rica minnet
Banada kilonu gösteriyosun dediklerinde yada kelebk kilo aldın sen dediklerinde evet ya öyledimi diyorum terslemiyorum yani tamam herkesin huyu farklı ama bu konuda zaafı olduğunu bilmiyorum vede zaafı varmışcasını konuşmadı benmle bana yazmış ya çoğu arkadaş kelebek herkes seni kıskanıyo vs. diye
Asıl o kız o şekilde anlatıyo abla biliyo musun bakkalcı beni 14 yasında sandı sigara vermedi şoför beni otobüse almadı çok küçük görünüyosun göremedim seni dedi falan filan
Ben bu kızın nesini kıskanayım

senin üslubun normaldir ama karşı taraf sorunlu ve ilgi çekmeyi seven birisi belli ki
olan olmuş geçmiş olsun bir daha da olmasın inşallah sen şimdiden sonra fesat çaycıya dikkat et
patronu gazlamasın alttan alta seninle alakalı

Ikinizde gereksiz yere uzatmissiniz.insanlar bi susmayi öğrenseler iyi olur.
Hassasmis kizin niye üstüne variyorsun ki?
Yemek yerken konuşulmaz zaten.

Bence burda sende hatalısın. Kızı zayıf noktalarından vurmuşsun sanki bilerek.
Ya hanımlar valla bilerek yada isteyerek kırmak dökmek değildi amacım
Ben kızı üzülsün diye yada atarlansın diye kilonu gösteriyosun demedim
Diğer ablanın yorumuna istinaden öyle dedim o elli var yok ne diyeti bu diyince öbürüde yok kız ne ellisi dedi aynen abla bencede kilosunu gösteriyo dedim normal laf arasında

Çalışan kadın zayıfsın zaten demek istemiş, genç kız kilosuna takar o yaşlarda aslında bir nevi söylemesi gerekeni söylemiş siz ne diye elin çocuğuyla çocuk oluyorsunuz ki? Madem ergen, madem yaşça küçük, madem stajyer ne diye "yok abla kilosunu gösteriyor benim kardeşim 52 kilo beli incecik" diyorsunuz? Kusura bakmayın ama siz de bu kızdan hoşlanmıyorsunuz ya da hafiften o kilo konusunda bi kıskanma söz konusu olmuş. Yoksa bir insan umursamadığı kişinin ne kilosuna bakar ne yediğine, hele saç başa girmeniz... ona deli derler ergen derler ama ya siz? Koca kadın neden yaptı derler anlam veremezler. Keşke gülümseyip geçseydiniz ben sizin de kıza dolu olduğunuzu düşündüm şahsen

konuyla alakası yok ama bu iki oldu.bakkalcı değil.bakkal.
çok rica ediyorum daha çok gençsiniz açın iki satır kitap okuyun,bir şeyler araştırın.çok büyük fayda sağlarsınız gelişiminize.
ne kadar çirkin şeyler bunlar.nasıl bir iş yeri orası.
öyle ortamım olsa bir dakika durmam.yok onun saçı,yok bunun kilosu.hangi ara iş yapıyorsunuz merak etmedim değil.

yazık kızcağıza çileden çıkarmışlar.

Kelebek bence seni bi sen bi de patronun haklı buluyo geri kalan herkes seni kıskanıyor, biz de dahil

Niyetin kötü bile olmasa biraz patavatsızlık yapmışsın. Kız sana gelip abla bende seninle diyet yapıyım kilo vermek istiyorum deyip seninle sırrını paylaşmış belkide yakın görmüş ve zayıf kısmını açık etmiş. Sende öyle söyleyince sinirlenmiş doğal olarak bence çok büyütmeyin dicem ama saç saça baş başa kavga ederek baya büyümüş zaten. Nasıl telafi edilir bilemedim.

Zaten bizim odada konuştu 5 bayanız biri o diğer 3 kişi bizim odada yaymak maksatıyla demedim
Bide yemekte yoğurda pul biber limon sıkınca aşçı sen napıyon kız öyle diye sordu oda artık bende diyet apcam edi zaten

okudum da kızın pembe saçını demişsiniz bir de ona mana veremedim.

saç rengiyle olgunluk arasında bir korelasyon yok. saç rengi saç rengidir.

29 yaşındayım dr'um bi süre pembe saçlarla gezdim hatta görüyorum bir sürü kadın dr saçlarının rengini uçuk renklere boyuyor? değil yüzüme su fırlatılması yüzüme tükürüldü güldüm ve geçtim. olgunluk diyorsak hani... olgunluk insanları dış görünüşüyle yargılamamaktır en başta. kriz anında kendini kontrol etmektir. öfkeyle oturup zararla kalkmamaktır.

bir de kızın saçına kadar istediğiniz forma sokturup sonra da beni taklit ediyor diye böbürlenmek de garip geldi bana. pembe saçlı haliyle size benzemiyormuş işte neden zorladınız size benzesin diye? kızın özgünlüğünü kaybettirip tektipleştirip sonra o tek tipte olan tüm kadınlar bana benzedi desin o zaman. ego patlaması yaşıyor herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…