Parası yoktur, cimridir, her neyse buna niye takıldınız ki? Siz bunca yaptığım iyilik yoksayılmasın ya da kırılmasın diye düşünüyorsunuz o da buldum bir enayi sömüreyim diye düşünüyor. O sizi hiç düşünmüyor farkında mısınızYani dolmuş takıntısı varsa sinirleniyorsa neden taksiyle gitmiyor
Ya hayır atmadı zaten benzin atsa artık heralde arabayı üstüme yap derdi benzin aldım derdiArabanızla derdi yok, hatta hiç derdi yok:) hayır demeyen ya da kolayca arabamı alabilirsin diyen bir arabalı arkadaş bulmuş çok mutlu:)
Ben hatta size arabaya birşey olursa ödemem dediği gün kaza atlattığını, tamponun herhangi çizik olmadan başka bir arabaya dayandığını falan düşünüyorum. Benzin mazot olmuş kaç lira. Millet kendi arabasını kullanamıyor. Arada sizin depoya benzin atıyor muydu bari?
Ayrica ben soyle bir sey yasadim. Esimin arkadasi abisinin dugunu icin bizim arabalardan birini odunc istedi 2 gunlugune. Esimde benimkini verdi. Sorunsuz (!) bir sekilde arabayi geri kaldik. 15 gun sonra karakoldan esimi ifadeye cagirdilar. Meger abisinin dugunu Afyondaymis (bize sehir disinda oldugunu soylemedi) yolda iki gencle tartisip cocuklarin kafaya silah dayamislar. E cocuklarda arabanin plakasini vermisler. Polis soruyor bizim aklimiz almiyor Afyon ne alaka yaaa boyle sacma sey mi olur diyoruz. Nitekim arkadasinin arabayi aldigini hatirlayip soruyoruz ve itiraf ediyor. Devaminda polisler o arkadasla muhattap oldu biz siyrildik isin icinden. O yuzden kimseye arabanizi vermeyin. Benden kissadan hisseSizce benim arabamla derdi ne
Yani şu yüzden takıldım beni kandırıypr çocuk kandırır gibi o kadar rahatsızsa dolmuştan taksiyle gitmesi lazım mantıken.Parası yoktur, cimridir, her neyse buna niye takıldınız ki? Siz bunca yaptığım iyilik yoksayılmasın ya da kırılmasın diye düşünüyorsunuz o da buldum bir enayi sömüreyim diye düşünüyor. O sizi hiç düşünmüyor farkında mısınız
Bu devirde hele ki bu ekonomik sartlarda benzin parasini, arabanin bakimini, yipranmasini herseyi dusunmek de ayip degil bence.Hayır tabiki zaten benzin parası da değil derdim benden arabamdan uzaklaşması
Zannetmiyorum depoyu doldurcağınıBu devirde hele ki bu ekonomik sartlarda benzin parasini, arabanin bakimini, yipranmasini herseyi dusunmek de ayip degil bence.
Biliyirum benzin parasi kucuk bir detay. Asil sorun bu kisinin yuzsuzlugu, arsizligi, sizi kullanmasi, enayi yeribe koymasi. Asil insani uzen bu. Bu kisi size cok mu birsey katiyor da baginizi kesemiyorsunuz? Birakin, acmayin telefonlarini, gorusmeyin. Acikca soylemekten anlamaz ki bu tipler, o isinin gorulmesine bakar. Ince dusunceli olsaydi anlardi. Sizin icin para onemli degil ama bu tipler 3 kurusun hesabini yapar. Eger arabayi veririm ama deloyu doldurursun deseydiniz o zaman bir daha alirmiydi?
Arkadaşın ayağı yok mu? Yada tutmuyor mu?İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Evet işte aynen böyleİşe arabasız gitmeyi düşündüm geçen sonra da sen kendine niye zorluk çıkarıyorsun alma arabana küserse küssün diye fikrimi değiştirdim
Kusura bakmayın da suç sizde. Bir değil iki değil diyorsunuz. Benzin atmıyor, yemek ısmarlayayım demiyor -yani gönlünüzü hoş tutmuyor-, üstüne laf yiyorsunuz hala napayım diyorsunuz.Ya hayır atmadı zaten benzin atsa artık heralde arabayı üstüme yap derdi benzin aldım derdi
Ovvv tam bedavacı, arabanızı vermeyin arabası olmayan herkes ulaşımı nasıl sağlıyorsa o da öyle sağlasın.Ya hayır atmadı zaten benzin atsa artık heralde arabayı üstüme yap derdi benzin aldım derdi
Sizi düşünen insan kaza yaparsam ödemem mi der? Sürekli kullanıyorum benzinini alayım bari cebinden yemeyeyim demez mi? Yüzsüz yüzsüz hala arabayı alayım diye gelip gidip ima eder mi?Siz sevdiğiniz bir insana bunlardan birini yapar mısınız? Ben yapmam. Ben çekirdek ailem dışında kan bağım olan birinden bile araba istemeye utanırım. Kusura bakmayın ama çok safsınız hala sizi kullandığına kendinizi ikna etmek için dayanak arıyorsunuzYani şu yüzden takıldım beni kandırıypr çocuk kandırır gibi o kadar rahatsızsa dolmuştan taksiyle gitmesi lazım mantıken.
Düşünmüyor beni
Yavaş git radar oluyor o yolda falab diye uyarmışlığım çoktur pek umursamazdıKirmizi isikta gecse mesela, trafik cezasini kim oduyor o zaman?
Aynen. Zaten artık mobese ve kameralarla plakaya kesiliyor cezalar.Kirmizi isikta gecse mesela, trafik cezasini kim oduyor o zaman?
Ben de böyle düşünğyorum 2 sene önce benim de yoktu. Ölmüyordum dolmuşa bininceOvvv tam bedavacı, arabanızı vermeyin arabası olmayan herkes ulaşımı nasıl sağlıyorsa o da öyle sağlasın.
Oha!!! Eşiniz hala arkadaş mi bu şahısla???Ayrica ben soyle bir sey yasadim. Esimin arkadasi abisinin dugunu icin bizim arabalardan birini odunc istedi 2 gunlugune. Esimde benimkini verdi. Sorunsuz (!) bir sekilde arabayi geri kaldik. 15 gun sonra karakoldan esimi ifadeye cagirdilar. Meger abisinin dugunu Afyondaymis (bize sehir disinda oldugunu soylemedi) yolda iki gencle tartisip cocuklarin kafaya silah dayamislar. E cocuklarda arabanin plakasini vermisler. Polis soruyor bizim aklimiz almiyor Afyon ne alaka yaaa boyle sacma sey mi olur diyoruz. Nitekim arkadasinin arabayi aldigini hatirlayip soruyoruz ve itiraf ediyor. Devaminda polisler o arkadasla muhattap oldu biz siyrildik isin icinden. O yuzden kimseye arabanizi vermeyin. Benden kissadan hisse
Ya hicbirsey soylemeden iletisimi tanamen kesmelisin ya da acik acik konusup arabayi vermek istemedigini, bir kaza birsey oldugunda kimsenin sorununu bu yuzden ustlenmek istemedigini ve kimsenin de soforu olmak istemedigini acikca soylersin. Trip yapsa da bu utancindan olur. Zaten o saatten sonra da gorusmese sen de bir asalaktan kurtulmus olursun.Zannetmiyorum depoyu doldurcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?