Sinirim iyice zıpladı.

Yani dolmuş takıntısı varsa sinirleniyorsa neden taksiyle gitmiyor
Parası yoktur, cimridir, her neyse buna niye takıldınız ki? Siz bunca yaptığım iyilik yoksayılmasın ya da kırılmasın diye düşünüyorsunuz o da buldum bir enayi sömüreyim diye düşünüyor. O sizi hiç düşünmüyor farkında mısınız

Ya hayır atmadı zaten benzin atsa artık heralde arabayı üstüme yap derdi benzin aldım derdi

Sizce benim arabamla derdi ne
Ayrica ben soyle bir sey yasadim. Esimin arkadasi abisinin dugunu icin bizim arabalardan birini odunc istedi 2 gunlugune. Esimde benimkini verdi. Sorunsuz (!) bir sekilde arabayi geri kaldik. 15 gun sonra karakoldan esimi ifadeye cagirdilar. Meger abisinin dugunu Afyondaymis (bize sehir disinda oldugunu soylemedi) yolda iki gencle tartisip cocuklarin kafaya silah dayamislar. E cocuklarda arabanin plakasini vermisler. Polis soruyor bizim aklimiz almiyor Afyon ne alaka yaaa boyle sacma sey mi olur diyoruz. Nitekim arkadasinin arabayi aldigini hatirlayip soruyoruz ve itiraf ediyor. Devaminda polisler o arkadasla muhattap oldu biz siyrildik isin icinden. O yuzden kimseye arabanizi vermeyin. Benden kissadan hisse

Yani şu yüzden takıldım beni kandırıypr çocuk kandırır gibi o kadar rahatsızsa dolmuştan taksiyle gitmesi lazım mantıken.
Düşünmüyor beni

Hayır tabiki zaten benzin parası da değil derdim benden arabamdan uzaklaşması
Bu devirde hele ki bu ekonomik sartlarda benzin parasini, arabanin bakimini, yipranmasini herseyi dusunmek de ayip degil bence.
Biliyirum benzin parasi kucuk bir detay. Asil sorun bu kisinin yuzsuzlugu, arsizligi, sizi kullanmasi, enayi yeribe koymasi. Asil insani uzen bu. Bu kisi size cok mu birsey katiyor da baginizi kesemiyorsunuz? Birakin, acmayin telefonlarini, gorusmeyin. Acikca soylemekten anlamaz ki bu tipler, o isinin gorulmesine bakar. Ince dusunceli olsaydi anlardi. Sizin icin para onemli degil ama bu tipler 3 kurusun hesabini yapar. Eger arabayi veririm ama deloyu doldurursun deseydiniz o zaman bir daha alirmiydi?

Zannetmiyorum depoyu doldurcağını

Arkadaşın ayağı yok mu? Yada tutmuyor mu?

Ayranım yok içmeye vizyonuma bak hele.ayakkabı yaptırmaya arabasız gidemiyor. Yaptırmasın zaten belli ki ayakkabı kullanmıyor.

Son düzenleme:
Ya hayır atmadı zaten benzin atsa artık heralde arabayı üstüme yap derdi benzin aldım derdi
Kusura bakmayın da suç sizde. Bir değil iki değil diyorsunuz. Benzin atmıyor, yemek ısmarlayayım demiyor -yani gönlünüzü hoş tutmuyor-, üstüne laf yiyorsunuz hala napayım diyorsunuz.
Uzun süredir bir konuya çok sinirlendim durduk yere Gerçekten ben de hayır diyemeyen bir tipim bunu kaldıramazdım. Silkelenen lütfen.

Bir de mesela hala alcak mı arabaya diye bakıyor arkamdan falan. Biri beni istemese arabasında evinde acayip gurur yaparım yani. Uzak dururum

Yani şu yüzden takıldım beni kandırıypr çocuk kandırır gibi o kadar rahatsızsa dolmuştan taksiyle gitmesi lazım mantıken.
Düşünmüyor beni
Sizi düşünen insan kaza yaparsam ödemem mi der? Sürekli kullanıyorum benzinini alayım bari cebinden yemeyeyim demez mi? Yüzsüz yüzsüz hala arabayı alayım diye gelip gidip ima eder mi?Siz sevdiğiniz bir insana bunlardan birini yapar mısınız? Ben yapmam. Ben çekirdek ailem dışında kan bağım olan birinden bile araba istemeye utanırım. Kusura bakmayın ama çok safsınız hala sizi kullandığına kendinizi ikna etmek için dayanak arıyorsunuz

çok afedersiniz annesinden arabayla mı gelmiş? bu kadar gezen her yere giden bi insan bi zahmet ya altına araba çeksin ya kiralasın
bu nasıl bi asalaklık eminim sizden araba dilenip toplu taşıma kullanan insanları hor gören şımarığın tekidir

Oha!!! Eşiniz hala arkadaş mi bu şahısla???
Bizde de şu olmustu yıllar önce. Köyden biri vefat etmiş..annem de gidecekti, annemin akrabalari da bizim arabayı aldı. Köy dediğim de Türkiye'nin bi ucu bu arada,git gel 30 saat.
Neyse bunlar gitti, geldi. Araba gayet sağlam. Sonra Allah'ın günü bize trafik cezası kağıtları gelmeye başladı. Arabayı kullanan annemin kardeşi öyle hız yapmış ki pis adam, Sanki hızlı sürünce çabuk varınca ölü dirilecek. yol uzerindeki bütün radarlara yakalanmış.
Parayı İstesen bir dert, istemesen bir dert. Dünyanın parası ceza ödedi babam.

Konu sahibi,
Şimdi baktım, kirmizi ışık cezası 427 , radar cezası 428 TL olmuş. Bu arkadaşın bu parayı da sana kitler. Bunu da düşün

Zannetmiyorum depoyu doldurcağını
Ya hicbirsey soylemeden iletisimi tanamen kesmelisin ya da acik acik konusup arabayi vermek istemedigini, bir kaza birsey oldugunda kimsenin sorununu bu yuzden ustlenmek istemedigini ve kimsenin de soforu olmak istemedigini acikca soylersin. Trip yapsa da bu utancindan olur. Zaten o saatten sonra da gorusmese sen de bir asalaktan kurtulmus olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…