Mesela bir yere götürmek istemediğimi anladı artık. Ama gün içinde 10 kere yanıma gelip avm ye gitmem lazım diyor mesela ben götüreyim diye. Ben de götürmüyorum artık hiçbir şey söylemiyorum. Dolmuşla nasıl gitcem diyor gene sessizim.Ben olsam bu asalagi hayatimdan coktan cikarmistim.
Başlarlar öyle işe.Ben zaten aşırı sinirleniyorum da çocuk değil engelli değil muhtaç değil kocaman insan yani. Niye dolmuşa binemiyorsun ayrıca ben yıllarca bindim hala binerim de. Cevap da yok sinirleniyormuş
Az bile yapiyosunuz asla asla bindirmezdm ben olsam. Kimsenin ozel soforu degilsiniz sonuctaİyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Ya yok öyle değil sanırım şeyden de rahatsız oluyorum insanlar onca yaptığın iyiliği yok sayar unutur. Bir bana yardımcı olmadı arabanın lafını yaptı diye düşünsün istemedim heralde.Arkadasiniz(?) sizin hakkinizda kimsenin bilmemesi gereken gizli bir bilgiye mi sahip?
İşe arabasız gitmeyi düşündüm geçen sonra da sen kendine niye zorluk çıkarıyorsun alma arabana küserse küssün diye fikrimi değiştirdimBaşlarlar öyle işe.
Yesinler onun sinirini. Boşversene sen.
Ne hali varsa görsün. Bir iki kez reddet baktın olmuyor araba arızalı de gene verme..
Senin bu gidip gelme muhabbetlerin canimi sikiyor artik. Arkadasligimiz bu sekilde surecekse bir sure gorusmeyelim lutfen demelisin. Ben senin ozel şoförün degilim. Kaldi ki kaza yaparsam hasari odemem seklindeki cumlen arkadasligimizin samimiyetini bana cok guzel gosterdi deyin. Net olun. Ama hepsinden öte en iyisi hayatinizdan cikarin. Sirtinizda yuk gibi hissettiginiz kisileri hayatinizda barindirmayin. Ben oyle yapiyorum.Mesela bir yere götürmek istemediğimi anladı artık. Ama gün içinde 10 kere yanıma gelip avm ye gitmem lazım diyor mesela ben götüreyim diye. Ben de götürmüyorum artık hiçbir şey söylemiyorum. Dolmuşla nasıl gitcem diyor gene sessizim.
Direkt banane anlatma bana mı demeliyim
Bu karari vermekte gec bile kalmissiniz ama neyse, gec olsun, güç olmasinYa yok öyle değil sanırım şeyden de rahatsız oluyorum insanlar onca yaptığın iyiliği yok sayar unutur. Bir bana yardımcı olmadı arabanın lafını yaptı diye düşünsün istemedim heralde.
Ama artım düşünsün ne düşünğrse düşünsün yani
eee bu bahane mi?İş yeri aynı
Sizce benim arabamla derdi neSenin bu gidip gelme muhabbetlerin canimi sikiyor artik. Arkadasligimiz bu sekilde surecekse bir sure gorusmeyelim lutfen demelisin. Ben senin ozel şoförün degilim. Kaldi ki kaza yaparsam hasari odemem seklindeki cumlen arkadasligimizin samimiyetini bana cok guzel gosterdi deyin. Net olun. Ama hepsinden öte en iyisi hayatinizdan cikarin. Sirtinizda yuk gibi hissettiginiz kisileri hayatinizda barindirmayin. Ben oyle yapiyorum.
Hayır tabiki zaten benzin parası da değil derdim benden arabamdan uzaklaşmasıBu kisi arkadas degil ki, resmen sizi kullaniyor. Benzin parasini oduyor mu mesela?
Ben olsam beni kullanan bir insan benim arkadasim olamaz der bir daha gorusmezdim.
Arabanizla derdi yok. Sizi kullanmayi seviyor sadece.Sizce benim arabamla derdi ne
Ben olsam derim ki avmye gidecem dediginde 'aaa ne alacaksin? Ben de o mağazadan beyaz gömlek alacaktım, beyaz gömleklerin fotosunu çekip atar misin,beğendiğim bir şey varsa al, yarın parasını veririm canım 'Mesela bir yere götürmek istemediğimi anladı artık. Ama gün içinde 10 kere yanıma gelip avm ye gitmem lazım diyor mesela ben götüreyim diye. Ben de götürmüyorum artık hiçbir şey söylemiyorum. Dolmuşla nasıl gitcem diyor gene sessizim.
Direkt banane anlatma bana mı demeliyim
Bu mantıkta ki insan o arabadayken kaza yaparsanız ve başına bişey gelirse başınıza bela olurİyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Arabanızla derdi yok, hatta hiç derdi yok:) hayır demeyen ya da kolayca arabamı alabilirsin diyen bir arabalı arkadaş bulmuş çok mutlu:)Sizce benim arabamla derdi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?