Her birimize taddırsınCanım tebrik ederim çok sevindim ne kadar güzel bir haber insallah sonuna kadar böyle güzel gider
Insallh canim, insallhSanırım benim de öyle olacak. Sonucu güzel olsun inşallah
Ewet bu sıkıntı olduğunda baska secenek yok, ya alınacak tupler yada bağlanacak, benim daha once bağlanmıştı ameliyatla ama tekrar açılmış malesefOncesinde Aret kamar da tedavi görmüştüm..orada sıvı birikmesi olduğu görünüyordu film de..Aret hoca ya alırız tüpü yada bağlarız,.embriyonun üstüne sıvı akar ve dusuge sebep olur diye yorum yapmıştı..
Ameliyatla kapatılan tüp nasıl açılıyor ki benimde 3 ay önce sol tüpüm kapatıldıEwet bu sıkıntı olduğunda baska secenek yok, ya alınacak tupler yada bağlanacak, benim daha once bağlanmıştı ameliyatla ama tekrar açılmış malesef
inşallah bende pozitıf bır sonuç alırım.benım ılk denemem memorial da .9 embrıyom döllendı .6 sı ıyı kalıte 3 orta kalıtedeydı. . 3 nü gönderelım dedık.çok şukur bitane saglıklı var.bakalım Allah buyuk .RABBİM isteyen herkese nasıp etsin inşallah.Benim 3 kere Memorial de takibim oldu. İlk kez bu son 3. Tedavimde pgtden sağlıklı geldi ve transfer oldum nihayet inşallah sizin kısa sürede olursende vazgecme
Aman maşallah sende de sorun yoksa tutar inşallahinşallah bende pozitıf bır sonuç alırım.benım ılk denemem memorial da .9 embrıyom döllendı .6 sı ıyı kalıte 3 orta kalıtedeydı. . 3 nü gönderelım dedık.çok şukur bitane saglıklı var.bakalım Allah buyuk .RABBİM isteyen herkese nasıp etsin inşallah.
Aman maşallah sende de sorun yoksa tutar inşallahç
çok şükür öyle gözüküyö .ama cok korkuyorumm.sonuc negatıf olunca hisedeceklerımı duşünemıyorum bile.Allah buyuk .Rabbim hayırlısyla o günleri nasıp etsın bakalım ne yasıycagız.Aman maşallah sende de sorun yoksa tutar inşallah
Benim şuan valla göğüslerim şişti açıyor. Karnım ağrıyor. Belim ağrıyor, kasık ağrısı oluyor. Çok güzel olarak yorumluyorum ben durumuMerhaba kızlar pozitif olan arkadaşlar kasık ağrılarınız var mı benim ara ara bir kaç dakika süre ile kasık ağrı ve batmalarım oluyor sizde var mı normal mi korkuyorum
Ben yumurta toplatma esnasında sinovac vuruldum 2 doz. Ama şuan hersey yolunda giderse 3 ayı görürsek Yücel Beye sorup biontech vurulabilirim.kızlar;
tedavi öncesı tedavı aşamasında yada hamileyken covıd aşısı vurulan var mı. şuan aşı olmak ve olmamak arasında kararsız kaldım.böyle bı surecte vurmka atkılermı olumlu yada olumsuz .bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
canım kasıkların ne sıklıkla ağrıyor ve batma gibi mi benimki batma gibi oluyorBenim şuan valla göğüslerim şişti açıyor. Karnım ağrıyor. Belim ağrıyor, kasık ağrısı oluyor. Çok güzel olarak yorumluyorum ben durumu
Evet o his endise gitmiyor ama burası güzel bir hastane allahtan tercihimiz iyiçok şükür öyle gözüküyö .ama cok korkuyorumm.sonuc negatıf olunca hisedeceklerımı duşünemıyorum bile.Allah buyuk .Rabbim hayırlısyla o günleri nasıp etsın bakalım ne yasıycagız.
Pgt de bakılıyor. Benim kendiliğinden sonlanan hamileliğimde rastlanmış olduğu için pgt yaptırıyorum tüp bebek süreçlerinde. Ama böyle öykün yok yaşın gençse doktor önermiyor zaten.Pozitif haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun insallah sağlıkla ilerler. Kızlar bu trizomi işte 21. Kromozom v.b şeylerden bahsediyorsunuz bu kromozom analizi testinde mi cikiyor hangi testle bunları ogrendiniz?
Valla benim dünden beri. Tabi süreç yeni. Belim ayrılacak zaten. Göğüslerim yara gibicanım kasıkların ne sıklıkla ağrıyor ve batma gibi mi benimki batma gibi oluyor
snırım bende aynı ama neden bu kasık krampları beni korkutur oldu anlamadım kanama lekelenme yoksa korkmayın diyorlar ama insan şüphe ediyor işteValla benim dünden beri. Tabi süreç yeni. Belim ayrılacak zaten. Göğüslerim yara gibibatmada sabahtan çok vardı öğlen hafifledi şimdi tekrar hissediyorum. Yani sakin olduğum süreçlerde daha çok hissediyorum.
Yok yok ben belirti olmasa çok üzülürdüm. Hatta dün bugün bu hassiyetler nedeniyle daha iyi hissediyorum. Yarın kesinlikle iki katı geliyor diyorumsnırım bende aynı ama neden bu kasık krampları beni korkutur oldu anlamadım kanama lekelenme yoksa korkmayın diyorlar ama insan şüphe ediyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?