- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
BENDE YARIM SAAAT YATTIM KOCAELİYE DÖNDÜM HEMENKızlar Allah razı olsun amin inşallah Güzel haberleri alıp vermeyi nasip etsin allahımYalnız ben bildiğim her şeyi unuttum transfer sonrası ne yapmalıyım ne yemeliyim ne içmeliyim hep yatmalı mıyım kafam çok karışık
15 dk sonra ayaklandım yarım saat sonra çıktım canımTransfer süreci yaşamış olan arkadaşlarım transferden sonra hastanede ne kadar yatmıştınız acaba? Memorial yarım saat diyor ama sizlere de danışmak istedim
MAŞALLAH RABBİM hayırlı kılsın saglıkla al kucağına ...darısı bızım basımıza ...Çok aminçok sağol valla bakalım yücel beyde güzel dedi canım yücelcim
Ayni ben gibi olmuş sonuda süper olur inşallahKızlar merhaba
3 tane pgt ye giden embriyolarım vardı. cok sukur bugun sonuc geldı.hamdolsun bı tane transfere uygun cıktı.artık önemlişi olan bundan sonrasıı.rabbim inşallah tüm isteyen annelere nasıp etsın içindede bana .allahım çok çok amin.
yaa ayy inşallah.siz pgt ye nıye gonderdınız.benım yaşla ılgılıydı.Ayni ben gibi olmuş sonuda süper olur inşallah
Benim yas 35 ama benim kendiligiden gebeliğim de oldu 31 yaşında falan trizomi 21 down sendromu nedeniyle 10. Haftada kalbi durdu. Öyle bir öyküsü var. Yasta ilerledi öykü de var olmusken tam olsun diyeyaa ayy inşallah.siz pgt ye nıye gonderdınız.benım yaşla ılgılıydı.
pgt yapmak gercekten bu süreçte eger ımkan varsa en dogru yontem. cok arastırıdım bende ne derece ıyıdır rısklerı nedır.ıyı kıde boyle bı karar verdım .bakalım ınşallah ekımde baslar benımde transfer ıcın hazırlıgım . inşallah benımde sonum sıızın gıbı mutlu sonla bıter.Benim yas 35 ama benim kendiligiden gebeliğim de oldu 31 yaşında falan trizomi 21 down sendromu nedeniyle 10. Haftada kalbi durdu. Öyle bir öyküsü var. Yasta ilerledi öykü de var olmusken tam olsun diye
Canım içimi rahatlattın vallahi sağolasınBende yarim saat yattım. Ertesi gün 19:00 de izmire uçakla döndüm hatta.
Canım çok sağolasın gerçekten içimi rahatlattınız Saylove arkadaşımız da öyle söyledi15 dk sonra ayaklandım yarım saat sonra çıktım canım
Teşekkür ederim inşallah artsin tam sevineyimAyy çok mutlu oldum ya inşallah değerin kat kat artar
Rica ederim inşallah hepimizin yüzü gülsünCanım içimi rahatlattın vallahi sağolasınFarklı topiklerde 2-3 saat yattım diyenleri okuyunca aklıma takıldı, inşallah tutunca her türlü tutar zaten dediğin gibi çok sağolasın
Pgtli olduğu için kısa süreli verdirtti bilemedimkiOlacak evelallah . Başta benim de öyleydi. Hem 12. gün de olmadı . Bence için rahat olsun sonuç güzel
Çok güzel haber , “hamilelik var” demek bile heyecanlı yaCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Benim 3 kere Memorial de takibim oldu. İlk kez bu son 3. Tedavimde pgtden sağlıklı geldi ve transfer oldum nihayet inşallah sizin kısa sürede olurpgt yapmak gercekten bu süreçte eger ımkan varsa en dogru yontem. cok arastırıdım bende ne derece ıyıdır rısklerı nedır.ıyı kıde boyle bı karar verdım .bakalım ınşallah ekımde baslar benımde transfer ıcın hazırlıgım . inşallah benımde sonum sıızın gıbı mutlu sonla bıter.
Canımsın sen benim inşallah senin haberlerini de duyacağızÇok güzel haber , “hamilelik var” demek bile heyecanlı ya
İnan çok sevindim anlatamam , bugün iki güzel haber aldık , Rabbim daim eylesin .
Konuş onunla , annelik içgüdüsüyle duaları et … Seninle kalıp , seninle büyüyecek Allah’ın izniyle ..
Sıra sendeBahara giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?