Siyah Kutu!

tv yi evde istemeyen konu sahibi bilimsel akademik buluş ve başarılarınız konusunda bilgi alabilir iyim lütfen.

Tatlım tv izlemek istemeyebilir. Bu konu sahibinin atom parçaladığını göstermez. Saçma sapan programlar görmekten bıkmış olabilir ne hacet böyle imalara etme güzelim yapma yani :) bende istemezdim tv kocam eve tv geldiginden beri malak gibi yatıyorkarsısına oturup iki cümle kuramıyoruz

Izlemiyorsanız zaten öyle süs eşyası olarak duruverir köşede. Hepimizde var öyle misafir şeysileri. Mesela benim tepsi örtülerim var. Neden var oldukları konusunda hiçbir fikrim yok. Misafir gelince kullanılırmış 5 yıldır paketinden çıkmadılar. Sessiz sakin bekliyorlar öyle

Eşim yokken tb hep kapalıdır, açmam.

Yani gerçekten sevmiyorsanız alışmazsınız merak etmeyin. Anladığım kadarıyla sizi asıl sinirlendiren başkaları için evinize bir eşya almak zorunda kalmak. Bu konuda haklısınız.

Ben olsam almazdım, bizim tercihimiz bu yönde kusura bakmayın,sonuçta evimize gelirken bizi görmek için geliyorsunuz tv izlemeye değil , değil mi ? Derdim.

Ama Eşinizle aranızı bu yüzden bozmayın , istemiş madem. Sonuçta onun da evi

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama hdmi kablosu alın, laptopu bağlayın tvye kocaman bir pc ekranınız olsun. Veya netflix alın diziye filme doyun. İlla gündüz kuşağı kadın programları izlemeniz şart değil :)

Bizde 4 yıllık evliyiz almadık evimize . Almayı da düşünmüyoruz . Ailelerle farkli sehirlerde oturdugumuzdan cok sıkıntı yaşamadık . Ama 4 yıldır eşimin ailesi acınacak gözlerle bakıyor bize . Bu yaz tatilinde yengesi kv me sen alsana artık bunlara alacakları yok yazık çocuğa diye söylendi . Yenge biz %90onun gelişimi icin almıyoruz zaten dedim . Kızım 26 aylık gittigimiz yerlerde tvye bakarsa 5 dakika bakabilir alışık değil dikkatini çekmiyor . Hem çekse bile alma gibi bir niyetimiz yok . Ben ileride oturup tv seyrederken çocuklarıma dersini çalış kitabını oku diyemem .

Biz var olan televizyonu kaldırdık, annem kızım bozuldu da alacak durumunuz yoksa ben babana söyleyeyim o size alsın demişti uzun süre televizyonu kendi isteğimizle kaldırdığımıza ikna olmadılar

Yorumlara göz attım ama bana mantıksız geldi
Siyah kutu...
İstemiyodum evime aldım
Vb söylemler çok çiğ geldi bana
TV isterseniz alın
İstemezseniz almayın
Ortada konu göremedim ben

Sıkıntınızın daha çok başkaları yüzünden evinize tv almanız olduğunu düşünüyorum. Aslına bakarsanız eskiden tv aptal kutusuymuş, internette hergün saçma sapan saatler geçirip sosyal medyaya ömrümüzü verip tv’yi eleştirmeyi yersiz buluyorum ayrıca.
Arkadaşların da dediği gibi, açmazsanız alışmazsınız da. Biz de ilk üç sene almadık, son sene canımız istedi aldık, günlerce açılmadığı oldu, bağımlısı olmadık çünkü zaten yıllardır tv izlemeyen birine çekici gelmiyor programlar bence.

Valla benim takip ettigim bir iki fim var sabahlarida muge anliyi kacirmam evimide temiz yemegimide yaparim gunluk kitapda okurum en sevdigim seydir okumak muzikde dinlerim televizyonuda canim isteyince kapatirim televizyona kokain muamelesi yapmayin allah askina sevmiyosaniz bakmazssiniz hakli oldugunuz kisimsa baskasi icin evinize koymus olmaniz onun disinda evinde televizyon olmayan yok denecek kadar az ve hepside normaller (istisnalar haric )

tv yi evde istemeyen konu sahibi bilimsel akademik buluş ve başarılarınız konusunda bilgi alabilir iyim lütfen.
Durup durup bana bu konuda laf sokma telasindasiniz. Istemiyordum ,bu kadar net. TV izlenen vakitte belki atom parcalayacaktim belki de vurup basimi uyuyacaktim konu bu mu sizce :) ha konum sacma gelmistir eyvallah yazmayin :)

Evet cevreyi gordugum icin rahatsizim sanirim. Kimse kendini kandirmasin ki herkes oturup belgesel falan izlemiyor .. O gereksiz dizi ve programlar Neyden rekor kiriyor madem :)

Durup durup bana bu konuda laf sokma telasindasiniz. Istemiyordum ,bu kadar net. TV izlenen vakitte belki atom parcalayacaktim belki de vurup basimi uyuyacaktim konu bu mu sizce :) ha konum sacma gelmistir eyvallah yazmayin :)

Tv'yi sevmek zorundasınız bir kere tamam mı,her evde Tv olacak Yoksa misafirleri kaçırıyorsunuz gördüğünüz gibi

İleride bizi huzursuz ederse diye huzursuz oluyorsunuz.

Cümledeki garipliği fark etmişsinizdir herhalde.

İleride bizi huzursuz ederse diye huzursuz oluyorsunuz.

Cümledeki garipliği fark etmişsinizdir herhalde.
Aynen oyle.. Dogru tahlil etmissiniz :) Sanirim onlem almanin ötesinde kendimi de esimi de huzursuz ediyorum. Resmen su an eşimle konusmuyoruz ona karsi sert bir yaklasim sergiledigim icin bana küs ..

Evet arkamda durmadi. Daha dogrusu basta durdu ve beni korudu. Efracan istemiyor, dedi akrabalarina. Biz istemiyoruz dediginde gelmeyiz dediler ve o da bundan korktu resmen. Siz bilirsiniz diyemedi yani. Bu yuzden ofkeliyim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…