- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
Yaaaa yaaa off
Eklemeden duramadım artık.
-Merabağlarğ
tv yi evde istemeyen konu sahibi bilimsel akademik buluş ve başarılarınız konusunda bilgi alabilir iyim lütfen.
Biz var olan televizyonu kaldırdık, annem kızım bozuldu da alacak durumunuz yoksa ben babana söyleyeyim o size alsın demiştiBizde 4 yıllık evliyiz almadık evimize . Almayı da düşünmüyoruz . Ailelerle farkli sehirlerde oturdugumuzdan cok sıkıntı yaşamadık . Ama 4 yıldır eşimin ailesi acınacak gözlerle bakıyor bize . Bu yaz tatilinde yengesi kv me sen alsana artık bunlara alacakları yok yazık çocuğa diye söylendi. Yenge biz %90onun gelişimi icin almıyoruz zaten dedim . Kızım 26 aylık gittigimiz yerlerde tvye bakarsa 5 dakika bakabilir alışık değil dikkatini çekmiyor . Hem çekse bile alma gibi bir niyetimiz yok . Ben ileride oturup tv seyrederken çocuklarıma dersini çalış kitabını oku diyemem .
Valla benim takip ettigim bir iki fim var sabahlarida muge anliyi kacirmam evimide temiz yemegimide yaparim gunluk kitapda okurum en sevdigim seydir okumak muzikde dinlerim televizyonuda canim isteyince kapatirim televizyona kokain muamelesi yapmayin allah askina sevmiyosaniz bakmazssiniz hakli oldugunuz kisimsa baskasi icin evinize koymus olmaniz onun disinda evinde televizyon olmayan yok denecek kadar az ve hepside normaller (istisnalar haric )Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Durup durup bana bu konuda laf sokma telasindasiniz. Istemiyordum ,bu kadar net. TV izlenen vakitte belki atom parcalayacaktim belki de vurup basimi uyuyacaktim konu bu mu sizce :) ha konum sacma gelmistir eyvallah yazmayin :)tv yi evde istemeyen konu sahibi bilimsel akademik buluş ve başarılarınız konusunda bilgi alabilir iyim lütfen.
Evet cevreyi gordugum icin rahatsizim sanirim. Kimse kendini kandirmasin ki herkes oturup belgesel falan izlemiyor .. O gereksiz dizi ve programlar Neyden rekor kiriyor madem :)Merhaba
Bizde evliliğimizin ilk 5 yılı almadık ve oğlum doğunca eşimin ailesi için aldık. 10 yıl oldu ben hala izlemem. Eşimde oğlumda alışık değiliz. Merak etmeyin alışmazsınız. Bir misafir gelince kullanıyoruz. Çünkü herkes dizi bağımlısı sanırım ülkemizde.
Durup durup bana bu konuda laf sokma telasindasiniz. Istemiyordum ,bu kadar net. TV izlenen vakitte belki atom parcalayacaktim belki de vurup basimi uyuyacaktim konu bu mu sizce :) ha konum sacma gelmistir eyvallah yazmayin :)
Dantel olur muu :))Üstünü örtüyle ört
Aynen sevmek zorundayim bence de:)) her evde belgesel izleniyormus benim haberim yoktu vallahi :))Tv'yi sevmek zorundasınız bir kere tamam mı,her evde Tv olacakYoksa misafirleri kaçırıyorsunuz gördüğünüz gibi
Hmm degisik bir bakis acisi, tesekkurler :))bu kadar takıntı yaptığınıza göre bir psikiyatriste gidin derim.
Aynen oyle.. Dogru tahlil etmissiniz :) Sanirim onlem almanin ötesinde kendimi de esimi de huzursuz ediyorum. Resmen su an eşimle konusmuyoruz ona karsi sert bir yaklasim sergiledigim icin bana küs ..İleride bizi huzursuz ederse diye huzursuz oluyorsunuz.
Cümledeki garipliği fark etmişsinizdir herhalde.
Evet arkamda durmadi. Daha dogrusu basta durdu ve beni korudu. Efracan istemiyor, dedi akrabalarina. Biz istemiyoruz dediginde gelmeyiz dediler ve o da bundan korktu resmen. Siz bilirsiniz diyemedi yani. Bu yuzden ofkeliyim onaBenim kizkardesimde evine tv almadi. Istemediler kocasiyla. Kimse bunu sorun etmedi. Ki kimsenin etmeye hakki yok. Ben kendimde cok tv bakmam yadirgamadim. Hatta iyi yapiyorsunuz dedim cunku televizyon bana gore zehirliyor uyusturuyor insanlari. Babam yaninda tabletini goturur giderse, haber kanalıni acar cani haber bakmak isterse. Kocaniz arkanizda durmamis, baskilara boyun egmis. Cok dusuncesiz akrabalari varmis esinizin. Onlarda telefondan tabletten oyun acsalarmis cocuklarina ne büyük sacmalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?