Monteledik kuzum. Kendisi kalksa bile Arka aparati monteli yani..Çok büyük bir şey değilse izlemediğiniz zaman kaldırabilirsiniz belki? Eviniz nasıl bilmiyorum ama bir dolap içi veya koltuk arkasına koyabilirsiniz estetiği bozmamış olur gözünüz de görmez hem
Evet arkamda durmadi. Daha dogrusu basta durdu ve beni korudu. Efracan istemiyor, dedi akrabalarina. Biz istemiyoruz dediginde gelmeyiz dediler ve o da bundan korktu resmen. Siz bilirsiniz diyemedi yani. Bu yuzden ofkeliyim ona
Bekarlığımda baba evinde böyle bir şey yaşamıştık biz de:)Durup durup bana bu konuda laf sokma telasindasiniz. Istemiyordum ,bu kadar net. TV izlenen vakitte belki atom parcalayacaktim belki de vurup basimi uyuyacaktim konu bu mu sizce :) ha konum sacma gelmistir eyvallah yazmayin :)
Ben muhabbeti sohbeti severim. Ikram etmeyi severim yani bilmiyorum anlayissiz oldugumu da dusunmuyorum. E bize gelmissiniz gel konus benimle yani degil mi ya da gelme kardesim amaç ne hava degisikligi mi :) elbette masa Sandalye degil benim gözümde de. Cunku biliyorum nasil bagimlilik yaptigini.. Herkes bir degil elbet ama korkularim cok da yersiz degil sanki :)Yani insanlar sandalye,masa örneği veriyorlar ama ben kesinlikle aynı şey olarak görmüyorum.
Tv dediğimiz şey sadece siyah bir ekran değil çünkü,açtığınız an saatlerce karşısında tek kelime etmeden oturabiliyorsunuz.Şahsen,biri evime ''tv yok ama yaaa'' diye gelmek istemese ben de bozulurum,sohbetimiz mi kötü acaba diye düşünürüm.Tv'nin duruşuna hayran değil çünkü kimse,içindeki programları izlemek istiyorlar işte,bana da tuhaf geliyor herkes aynı programı izleyip eğlense tamam yine bir tık anlaşılabilir.Ama ev sahibi konudan habersiz,geri kalan izleyip ne yapacak mesela ?
Ben valla billa çok izlemiyorumEvet cevreyi gordugum icin rahatsizim sanirim. Kimse kendini kandirmasin ki herkes oturup belgesel falan izlemiyor .. O gereksiz dizi ve programlar Neyden rekor kiriyor madem :)
Hahaha sizi teget geceyim :)) Aynen bana da oyle. Hele ki oyunculugun yerlerde oldugu su diziler.. ':)Ben valla billa çok izlemiyorum,TLC de ev dizaynlarını izliyorum genelde,diziler boğuyor beni,yazılıp oynandığını bildiğim şeyler sıkıcı geliyor.
Hem de nasıl,daha geçen akşam eşime kahvesini verip kendiminkini alıp çocukların odasına geçtim.İzlediği dizideki saçma oyunculuktan konuya odaklanamıyordum,dayanamadım çıktım:))Hahaha sizi teget geceyim :)) Aynen bana da oyle. Hele ki oyunculugun yerlerde oldugu su diziler.. ':)
Evet size katılıyorum. İzlemesen bile zaten sosyal medyadan hayatına giriyorlar zaten. Bravo sizi de tebrik ederimEvet cevreyi gordugum icin rahatsizim sanirim. Kimse kendini kandirmasin ki herkes oturup belgesel falan izlemiyor .. O gereksiz dizi ve programlar Neyden rekor kiriyor madem :)
Izlıyoruz elbette ama laptoptan :)Film, yabancı dizi falan izlemiyor musunuz eşinizle?vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz merak ettim.
Izlıyoruz elbette ama laptoptan :)
Monteli zaten duvara yani ekstra bir yer kaplamiyor. O anlamda evet daha buyuk bir ekrandan daha eglenceli olabilir ama asil canimi sikan sey istegim disinda evime kurulmus olmasiydi . Sirf misafir için :)Hmm ben de bir şeyler kaparım diye sormuştum. Bence sizi rahatsız ediyorsa duvara monte ettirin madem yer kaplamasın ilk etapta :) bi de laptopu ekrana baglayın madem.o sekilde de açık durabilir ne izliyorsanız ordan izlersiniz.Büyük ekran daha keyifli olmaz mı?
Monteli zaten duvara yani ekstra bir yer kaplamiyor. O anlamda evet daha buyuk bir ekrandan daha eglenceli olabilir ama asil canimi sikan sey istegim disinda evime kurulmus olmasiydi . Sirf misafir için :)
Evet Netflix konusunda zaten arastirma yapacagim onu kafaya koydum. Insallah ben de yararlarindan faydalanabilirim bu isin :)Bence kendiniz icin oldugunu düşunün.Çünkü benim fikrim o şekilde kullanmaya başlayinca çok seveceksiniz. Evet aptal kutusu olabilir.Ama seçimlerimiz belirler biraz da bunu.Mesela tarih dizileri belgeselleri bence insanın ufkunu açan seyler. Laptoptansa netflix olan bi tvden cok güzel gidiyor bunlar:)Tavsiye ederim.
Bizimde tvmiz var ben istemedigim halde kocaman :) esim izliyor diye ben gene de tvde izlemiyorum tvde sportify programindan muzik acip temizlik yaparken oldukca motive oluyorum her cuma günleri yaptigima göre ayda 4 kez kumandaya dokunuyorum merak etme alismiyorsun tvye bakmak zorunda degilsin acmak zorunda da degilsin ki :) ben bile hala alismadigima bana bakabilirsin :) eskiden cok izliyordum bekarken 13 yasindayken nerdeyse hergün izliyordum simdi de canim istemiyor tv bakmaya hepsi sacma sapan seylerle dolu teknolohi geldiginden beri insanlar tvsiz yapamiyolar hatta telefonsuz veya internetsiz yapamiyorlar bana geliyorlar misafirlerim hepsi ya telefon basinda oluyorlar bi ara patladim oturmaya mi geldiniz hic belli degil telefon bakmaya gelmissiniz resmen kapatin su telefonlari dedim arterlerim atti sasti kaldilar bana gelenler artik telefonlara dokunmuyolar, bosver misafir gelecegi zaman acarsin zaten tvyi misafir odasina koy derimMerhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?