Siyah Kutu!

Iyi supermis, tv nin basina bisey gelirse ben de dusunebilirim yeniden.

Yok ya, akilli tv miz var, hic TV ozelligini kullanmiyoruz. Youtube netflix spottifya baglaniyor, usb de goruyor, projeksiyon istiyordum ben de ama sanki ayni goruntu kalitesi yakalanmazmis gibi geldi.
Projeksyon nereye yansıtırsan yansıt hafif grimsi gösteriyor. Tv gibi olmuyor. Büyük olması cezbediyor ama görüntü kalitesi renkler hiç zevkli değil

Benim kizkardesimde evine tv almadi. Istemediler kocasiyla. Kimse bunu sorun etmedi. Ki kimsenin etmeye hakki yok. Ben kendimde cok tv bakmam yadirgamadim. Hatta iyi yapiyorsunuz dedim cunku televizyon bana gore zehirliyor uyusturuyor insanlari. Babam yaninda tabletini goturur giderse, haber kanalıni acar cani haber bakmak isterse. Kocaniz arkanizda durmamis, baskilara boyun egmis. Cok dusuncesiz akrabalari varmis esinizin. Onlarda telefondan tabletten oyun acsalarmis cocuklarina ne büyük sacmalik.

Ya aslında sizi anlıyorum. Tavrımı koruyamadım diye istemiyorsunuz tv yi daha çok.. ama hepimizin, İnan’ bana hepimizin evinde misafire endeksli eşyamız çok maalesef. Yoksa ben hep çocuklar ve eşim olacagımızı bilsem eşyalarımın yarısı yoktu zaten. Salon takımını misafir geliyor sığamıyoruz diye aldık. Bize yeteceginden fazla bardak, tabagımız var. Misafir için mecburen yedek çarşaf yorgan muhafaza ediyoruz. TV de gelen çocuklar evinizi dağıtmasın diye ile yarıyor bence. Tvye O kadar kinlenip de kendinize eziyet etmeyin bence.

3 aylik evlilikte ne kadar ziyaretciniz olmus. Sizde tv yi bozun :)

Sıkıntı televizyonda degil de sanki aldıran kişileri pek sevmemekten gibi duruyor

Tv almak değil de sizin duruşunuz bozulduğu için gıcık olmuşsunuz , ben de tv izlemiyorum ama netten dizi izlerken lazım oluyor tv ye bağlıyoruz iyi oluyor.Öyle düşünün artık.Boşuna almamış olursunuz en azından.

Birde TV ye öcü muamelesi yapiyosun ama internet daha zararlı..hatta akıllı telefonlarla hergun her saat ekrana bakıyoruz e bunlarda kutu.
Bence hepsinin içinde TV en masumu
evet tv yayınları az çok denetleniyor zararlılar cezalandırlıyor ya da yasaklanıyor.nette asıl tehlike ne yasak var ne ayar var ne terbiye var .benim çocuğum nette gezineceğine bırakırım tv izlesin.neti sadece test çözme de ödev araştırmada kullansın.seyrek te olsa oyun oynasın zararsızlardan.ben tv ciyim para bulsam banyoma bile alırım valla zaman boşa geçmesin diye

bana gönderin talibim tv nize

Açma. Bizim evde günde bir saat bile açık değildir toplasan. Zaten izleyecek de birşey yok. Digital portallardaki belgesel kanallarında bile hep aynı belgeseller. Ulusal kanallar zaten en düşük iq' Ya sahip kitleye hitap ediyor. Gerekyok yani.

Çok büyük bir şey değilse izlemediğiniz zaman kaldırabilirsiniz belki? Eviniz nasıl bilmiyorum ama bir dolap içi veya koltuk arkasına koyabilirsiniz estetiği bozmamış olur gözünüz de görmez hem

Yahu ben tv izleyen biri olduğum için mi çok abartıyorsunuz gibi geldi acaba. Eğer sizin alışkanlığınıza etki etmiyorsa bunun için niye bu sinir stres kavga . Boşverin . Birileri için bir şey almış oluverin ne varki. Eşinizle ara bozmaya değer mi

projeksiyon alsaydınız farklı amaçlarla da kullanırdınız. televizyon olunca açınca izlemekten başka yapacak bir şey yok yani. yine de abartı bir endişe bana göre.
kuzum banın yeni açıldı gene banlanmışsın 2 çift laf edemedim senle döndün döneli yurtdışından.

O kadar da kötü birşey değil , biz çocuklarla geçen gece penguen belgeseline takıldık, o kadar güldük ve eğlendik ki..Hem de bir sürü ilginç şey keşfettiler.Ha 2 kuruş kâr 5 kuruş zarar ediliyor ona katılıyorum ama varlığına alışmaya çalışın takıldıkça batacak...

tv yi evde istemeyen konu sahibi bilimsel akademik buluş ve başarılarınız konusunda bilgi alabilir iyim lütfen.

TV hiç açmasam eksikliği hissetmem diyebilirim. Kaldı ki eşiniz de izlemiyormuş. Ben başkaları için bir şey alınmasına karşıyım, gelmek istemiyorlar ne demekmiş öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…