Siyah Kutu!

6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli mi

Bizim misafir takimi ayri oturma grubu ayriydi. Esim bu sene isyan etti. Benim popom onlarinkinden daha mi kiymetsiz ne yani dedi ve sonuc oturma odasini kapattik misafir takimini kullaniyoruz Hosuma da gitmedi degil yani. Ne gerekmis oyle ayirmak. Ben neyde oturuyosam onlar da onda otursun Yemek takimimi da gunluk kullaniyorum artik. Onuda esime borcluyum. Adam bir gun misafirin yaninda sitem ettti bana. Su takima milyarlar doktuk ve icinde yemek yemek 1 sene sonra sizinle birlikte nasip oldu, ben bunu aldigimizi bile unutmustum dusun artik falan dedi O gunden beri tabak canak da ayirmiyorum. Cok uzulmustum zavallinin sitemine

Saçma şeyler yüzünden huzurumuzu bozmaya ne kadar da meraklıyız ne olmuş yani eşiniz rica etmiş ailesi için almışsınız bunda laf sokacak huzur bozacak ne var izlemeyin kimse zorla izletmiyor ki size.

Merhaba
Bizde evliliğimizin ilk 5 yılı almadık ve oğlum doğunca eşimin ailesi için aldık. 10 yıl oldu ben hala izlemem. Eşimde oğlumda alışık değiliz. Merak etmeyin alışmazsınız. Bir misafir gelince kullanıyoruz. Çünkü herkes dizi bağımlısı sanırım ülkemizde.

Ben rahatıma düşkünüm biraz daha erkek mantıcıyla hareket ediyorum gerçekten de komik geliyor misafir daha mı değerli bizlerden :) o yüzden en basından beri kendi keyfimi düşünerek eşya aldım o rengarenk fiyonklu gelin evlerinden olmadı evim. Her gelen de rahat etti. Ne bileyim tvyi hiç istemedim akşam kocamla konuşamıyorum ya tv izler ya tel elinde o yüzden nefret kusuyorum böyle konular denk gelince tv izleyeceğine sinema ya da tiyatroya gidebilir beraber vakit geçirebilirdik. Hersey aynı geliyor ben sevemedim tvyi. Zaman kaybı yani. Belgeseller tlc bile aynı içerikleri çevirip yayınlıyor. Sıkılıyorum

Başka bir odaya yerleştirmek gibi bir durumunuz varsa yapın

6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli mi

O büyük masayi ben kullanmiyorum. Misafirden misafire. Biz genelde hemen mutfakta yiyoruz. Daha rahat oluyor. Misafir yemek takimi bende almadım ama caybardagi aldım:) kendim büyük kupa kullaniyorum.
Misafir odasi şimdilik var bende- eski evimden gelen yatağı, dolabi kurdum. Bide bilerek acilmayan koltuk aldim- kimseyi yatirmam üstünde. Malim kiymetli benim:)

Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Hiç film geceleriniz olmuyor mu eşinizle? Biz gece çocugu uyutup eğer onunla uyuyakalmazsak mısırları patlatıp film seyrediyoruz :) imkansızlıklar dahilinde en ekonomik ve keyifli aktivite bizim için. Her gece yapabildiğimiz bir sey değil zaten. Ama ufuk açan muhteşem filmler var.. Büyük ekranda seyretmenin tadı da bir başka oluyor.

Bence eşiniz ara sıra seyretmek istiyor olabilir aslında o yüzden biraz ısrar etmiştir size. Bunu da birazcık sizden çekindigi için misafirlerin üzerinden ısrar etmiş olabilir.

Zaten aklı basında kendini bilen bir insan neye alışıp neye alışmaması gerektiğini bilir. Sizler oturup dizi ya da yemek programları seyretmek yerine kitap okuyan tipler olabilirsiniz. Çokta güzel yapıyorsunuz. Olgun insanlarsınız kendi kararlarızdan emin olmalısınız. Bende tv aldım diye tv bagımlısı değilim mesela. Ben sadece eşimle bazen film izlemek için kullanıyorum. Sadece misafir için diye düşündüğünüzden sinir oluyorsunuz. Ama öyle olmak zorunda değil

Hahah ayni biz. Ama bu ay kullanici sayisini yukselttim. Malum herkes aksam yükleniyor:)

Ben de uzun süredir tv izemiyorum.. İzlemiyorum derken haberleri izliyorum öyle dizi gereksiz program sevmem. Bu ara bi jet sosyeteyi izliyorum onu da internetten. Haberleri internetten izliyorum. Bu şekilde olmasında benim tv den sıkılmam bir de bir süre önce benim odadaki tv iyi değildi ve yayın kötüydu kablo çekilmesi gerekiyordu. Zamanla uzaklaştım.. Şöyle bir şey var, esas bir bağımlılıktan kurtulmak o bağımlılık yapan şey yakınında olsa bile senin ondan uzak durabilmendir.. Tv de bence faydalı kullanıldığında yararlı. Her faydalı şeyi zararlı kullanırsan zararlıdır. Tv almanız iyi olmuş.. İzlemek istemeseniz orada durur. Seçerek seyredersiz.. Bilinçli izleyici olursunuz..

Yukarıda detaylı yorumum var ama söylemeyi unutmuşum, konu başlıgı inanılmaz merak uyandırdı :))) çok gizemli olmuş "siyah kutu"
Acaba içinde ne var bu siyah kutunun diye düşündüm hatta kimliği belirsiz biri siyah bir kutu mu bırakmış dedim :)) hayallere daldım 2 dk içinde. Güzel film olurmuş aslında siyah kutu :)

projeksiyon alsaydınız farklı amaçlarla da kullanırdınız. televizyon olunca açınca izlemekten başka yapacak bir şey yok yani. yine de abartı bir endişe bana göre.

projeksiyon alsaydınız farklı amaçlarla da kullanırdınız. televizyon olunca açınca izlemekten başka yapacak bir şey yok yani. yine de abartı bir endişe bana göre.

Yok ya, akilli tv miz var, hic TV ozelligini kullanmiyoruz. Youtube netflix spottifya baglaniyor, usb de goruyor, projeksiyon istiyordum ben de ama sanki ayni goruntu kalitesi yakalanmazmis gibi geldi.

Yok ya, akilli tv miz var, hic TV ozelligini kullanmiyoruz. Youtube netflix spottifya baglaniyor, usb de goruyor, projeksiyon istiyordum ben de ama sanki ayni goruntu kalitesi yakalanmazmis gibi geldi.

4 yıl bitti tek başıma yaşıyorum hep projeksiyon kullandım ama ben projeksiyonu oyun, netflix ve spotify için kullanıyorum. apple tv hayatımı kurtarıyor bu durumda, görüntü kalitesi de bana göre iyi ama zamanında bu projeksiyona vereceğim parayla öküz alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…