Hahahah :)))YAaa soylemeden gecemedim
Ne guzel aileymis esinizinki
Keske bizimkiler de “gelmezük tv yoksa” dese
Valla hemen satarim tvyi
Ayyyhh ilahii.Ay söylemiyim ya valla çok ayıp şeyler.
6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli mi
Saçma şeyler yüzünden huzurumuzu bozmaya ne kadar da meraklıyız ne olmuş yani eşiniz rica etmiş ailesi için almışsınız bunda laf sokacak huzur bozacak ne var izlemeyin kimse zorla izletmiyor ki size.Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
MerhabaMerhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Bizim misafir takimi ayri oturma grubu ayriydi. Esim bu sene isyan etti. Benim popom onlarinkinden daha mi kiymetsiz ne yani dedi ve sonuc oturma odasini kapattik misafir takimini kullaniyoruzHosuma da gitmedi degil yani. Ne gerekmis oyle ayirmak. Ben neyde oturuyosam onlar da onda otursun Yemek takimimi da gunluk kullaniyorum artik. Onuda esime borcluyum. Adam bir gun misafirin yaninda sitem ettti bana. Su takima milyarlar doktuk ve icinde yemek yemek 1 sene sonra sizinle birlikte nasip oldu, ben bunu aldigimizi bile unutmustum dusun artik falan dedi O gunden beri tabak canak da ayirmiyorum. Cok uzulmustum zavallinin sitemine
Başka bir odaya yerleştirmek gibi bir durumunuz varsa yapınMerhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli mi
Zaten su an da izlemiyoruz. Ama ben rahatsiz oluyorum resmen batiyor evin icinde orda durmasi .. Atamiyorum satamiyorum psikolojimi bozdu
Esiniz ve ailesi icin bu kdr fedakarlik yapabilirsiniz degmezmi cok mu kotu insanlar siz izlemeyin bsy olmaz benimde hic tv ile isim yok siz bu kdr rahatsiz.olarak once kendinize eziyet ediyorsunuz. Gelmezlerse gelmesin demek bana cok hos gelmiyor. Onlarda ailenizin parcasi.
Yalnızlığın temeli böyle böyle atılıyor.
Hiç film geceleriniz olmuyor mu eşinizle? Biz gece çocugu uyutup eğer onunla uyuyakalmazsak mısırları patlatıp film seyrediyoruz :) imkansızlıklar dahilinde en ekonomik ve keyifli aktivite bizim için. Her gece yapabildiğimiz bir sey değil zaten. Ama ufuk açan muhteşem filmler var.. Büyük ekranda seyretmenin tadı da bir başka oluyor.Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Hahah ayni biz. Ama bu ay kullanici sayisini yukselttim. Malum herkes aksam yükleniyor:)Askim balımnetflix iyi varSacma sapan drama yuklu turk dizilerinin icinde gercekten kurtaricimiz. Biz 3 4 aile falan birlikte kullaniyoruz bir de danaya girer gibi pek de bi uyguna geliyor Hem film hem dizi keyfi yapiyoruz biz valla. Tabi tv karsisina gecmeye vakit buldugumuzda
Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Yalnızlığın temeli böyle böyle atılıyor.
projeksiyon alsaydınız farklı amaçlarla da kullanırdınız. televizyon olunca açınca izlemekten başka yapacak bir şey yok yani. yine de abartı bir endişe bana göre.
Yok ya, akilli tv miz var, hic TV ozelligini kullanmiyoruz. Youtube netflix spottifya baglaniyor, usb de goruyor, projeksiyon istiyordum ben de ama sanki ayni goruntu kalitesi yakalanmazmis gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?