Mantik olarak elbette boyle ama kucuk de bir sey degil ki duvarimin en az 60 cmini kapliyor :) film izleyelim falan filan derken alisma istemiyorum sadeceMisafire aldığın tabak çanak gibi düşün. Kullanmazsın ama durur bir kenarda. Bu da öyle bişey işte
Korkuyorum cunku hakikaten korkuyorum. Burda nasil anlasildi bilmiyorum ama bu eşimle aramizda buyuk problemler olusturdu, at gitsin o zaman dedi ama gonullu demedigini biliyorum. Ailesinin gelmeyiz tehditlerinden cekiniyor daha çokEve tv mi aldiniz saatli bomba mi anlayamadim iki lafinizdan biri korkuyorum olmus.acmak izlemek zorunda degilsiniz acmayin olsun bitsin.hem esiniz israt etmis sizde ne guzel esinizi kirmamissiniz.gormemeye calisin o tv yi.hangimiz misafirler yada ailemiz icin fedakarlik yapmiyoruz ki..
Ya anlasilirsa :)))Icine su dok.
En guzelini yapiyorsunuz. Durusumu koruyabilseydim keske sizin gibiBizim evimizde televizyon vardı kaldirdik 3 yıldır ilk basta aileler garipsedi ama kabullendiler, kayinpederim haber kanallarının müptelasıdır o gelince laptopdan aciyoruz biz ama siz artik almışsınız , o yokmus gibi davranın
Mantik olarak elbette boyle ama kucuk de bir sey degil ki duvarimin en az 60 cmini kapliyor :) film izleyelim falan filan derken alisma istemiyorum sadece
Insallah benim icin de boyle olur :)Alışmazsın. Bizim de hiç alışkanlığımız yok tv izlemiyoruz. Ama filmleri ve dizileri ona bağlıyoruz. Türk dizisi zaten izlemiyoruz bunlar dışında açılmaz. Öyle durur orda ama hiç korkmadım yani alışır mıyım diye aklıma bile gelmiyor
Ben de zaten bundan yakiniyorum. Neden saygi duymuyor bu insanlar? Eşim gercekten izlemiyor bekarken de izlemezdi. Ama ailesine karsi gelse bile insanlarin cevabi gelmeyiz oldu. Keske siz bilirsiniz diyebilseydik.ben abarttıgınızı dusunmuyorum
gelenler sıze tv ızlemeye mı gelıyorlar ılla cızgı fılm ızleyecekse cocuklar anne veya babası telefondan acsın versın tv bagımlısı cocuk telefona da bagımlıdır zaten
gıttıgı yere ınsan uyum saglamak zorunda benım evımın her odasında tv var yatak odası cocuk odası mutfak soyunma odası hepsınde var
bırtek oturma odamda yok
mutfaktayken ızleyecegımızı ızlıyoruz
cocuguma yarım saat dıjıtal egıtım saglıyorum
yatak odamda gerılım fılm ızlıyoruz cocugu uyuttuktan sonra veya aksıyon
salonda olmasa da olur oraya sohbete gırıyoruz cunku . sohbet esnasında tv nın ısı yok
o mısafırler resmen sımarık . kendılerıne ne eve tv alıp almayacagınız hakkında yorum bıle yapamazlar kendılerıne ne
esınız acıkcası almak ıstıyorda onları bahane edıyor gıbı gelıyor bana
Kontrol edebiliyorsunuz yani? Ne guzel :)Boş yere canınızı sıkmayın almışsınız artık. Ben de hiç sevmem ama eşim istedi aldık. Haftada sadece bir akşam dizi izler. Onun dışında kapalı. O yüzden moralinizi bozmayın lütfen
Peki çocuklarınız da aldi mi nasibini bu kutudan :)kusura bakmayin ama cok guldum, zira aynisini yaptik.
ben de cocuklardan oturu uzun suredir televizyonsuz yasiyordum, yazin ailem bir ayligina bize geleceklerdi, TV siz evde kan cikar maazallah diye, gidip gelecekleri hafta TV aldik
TV teknolojisi de iyice gelismis, valla iyi ki almisiz, akilli bizim kerata her bir seye baglaniyorbence sinir olmayin sans verin, artik eski aptal kutusu degiller bence, ise yarayacak cok ozelligi var.
Hahaha ne beklediginizi cok merak ettim su anda :)))İçim mi fesat, seks sülbülimal meşazlarına fazlamı maruz kaldım nedir, başlığı çok yanlış anlamışım ben ya; meğer tvymişTövbest. Beyazlatıcı formülü filan bakmaya geldimdi.
Hahaha ne beklediginizi cok merak ettim su anda :)))
Ah biraz maglup hissediyorum aslinda evet :)O tv eşinin ailesine karşı bi savaştı ,aldın diye savaşı kaybetmişsiniz sanki .çok abartıyorsunuz sanki
Peki çocuklarınız da aldi mi nasibini bu kutudan :)
Vay be demek ki bilincli kullananlar da olabiliyormus :)ben memnunum dedigim gibi, zaten kontrollu izletiyordum bilgisayardan,
simdi buyuk ekranda daha uzak mesafede daha rahat oluyor.
Zaten dil gelisimlerine faydali olmasi icin yabanci kanallari takip ediyorlardi, bir nevi egitim araci oldu.
onun disinda ailecek muzik dinlemek icin kullaniyoruz biz daha cok, spottify a baglaniyor, telefondan cok daha kaliteli ses sistemimiz olmus oldu.
Hahha :))) anladim tamam Beyazlatıcı kismini yeni okudum :)) onu baska bir topikte tartisalim o konuda da girisimlerim var :))Ay söylemiyim ya valla çok ayıp şeyler.
Yanlislikla oldu dersinYa anlasilirsa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?