Siyah Kutu!

Korkuyorum cunku hakikaten korkuyorum. Burda nasil anlasildi bilmiyorum ama bu eşimle aramizda buyuk problemler olusturdu, at gitsin o zaman dedi ama gonullu demedigini biliyorum. Ailesinin gelmeyiz tehditlerinden cekiniyor daha çok

En guzelini yapiyorsunuz. Durusumu koruyabilseydim keske sizin gibi

Mantik olarak elbette boyle ama kucuk de bir sey degil ki duvarimin en az 60 cmini kapliyor :) film izleyelim falan filan derken alisma istemiyorum sadece

Alışmazsın. Bizim de hiç alışkanlığımız yok tv izlemiyoruz. Ama filmleri ve dizileri ona bağlıyoruz. Türk dizisi zaten izlemiyoruz bunlar dışında açılmaz. Öyle durur orda ama hiç korkmadım yani alışır mıyım diye aklıma bile gelmiyor

Insallah benim icin de boyle olur :)

Ben de zaten bundan yakiniyorum. Neden saygi duymuyor bu insanlar? Eşim gercekten izlemiyor bekarken de izlemezdi. Ama ailesine karsi gelse bile insanlarin cevabi gelmeyiz oldu. Keske siz bilirsiniz diyebilseydik.

Boş yere canınızı sıkmayın almışsınız artık. Ben de hiç sevmem ama eşim istedi aldık. Haftada sadece bir akşam dizi izler. Onun dışında kapalı. O yüzden moralinizi bozmayın lütfen
Kontrol edebiliyorsunuz yani? Ne guzel :)

kusura bakmayin ama cok guldum, zira aynisini yaptik.

ben de cocuklardan oturu uzun suredir televizyonsuz yasiyordum, yazin ailem bir ayligina bize geleceklerdi, TV siz evde kan cikar maazallah diye, gidip gelecekleri hafta TV aldik
TV teknolojisi de iyice gelismis, valla iyi ki almisiz, akilli bizim kerata her bir seye baglaniyor bence sinir olmayin sans verin, artik eski aptal kutusu degiller bence, ise yarayacak cok ozelligi var.

Sanki çok enteresan garip bir varlıktan bahsediyormuş gibi giz havası vererek siyah kutu demek biraz garip olmuş. Fazla abartmışsınız. Siyah kutu diyecek kadar rahatsızsanız nasıl alışacaksınız ki

Peki çocuklarınız da aldi mi nasibini bu kutudan :)

İçim mi fesat, seks sülbülimal meşazlarına fazlamı maruz kaldım nedir, başlığı çok yanlış anlamışım ben ya; meğer tvymiş Tövbest. Beyazlatıcı formülü filan bakmaya geldimdi.
Hahaha ne beklediginizi cok merak ettim su anda :)))

O tv eşinin ailesine karşı bi savaştı ,aldın diye savaşı kaybetmişsiniz sanki .çok abartıyorsunuz sanki

Peki çocuklarınız da aldi mi nasibini bu kutudan :)

ben memnunum dedigim gibi, zaten kontrollu izletiyordum bilgisayardan,
simdi buyuk ekranda daha uzak mesafede daha rahat oluyor.
Zaten dil gelisimlerine faydali olmasi icin yabanci kanallari takip ediyorlardi, bir nevi egitim araci oldu.

onun disinda ailecek muzik dinlemek icin kullaniyoruz biz daha cok, spottify a baglaniyor, telefondan cok daha kaliteli ses sistemimiz olmus oldu.

ekleme yapayim, kucuk 2 yasina girdi, 2 yasindan once evde TV olmamasi bence daha guzeldi tabi ki.

sizin de TV istememe sebebinizi kesinlikle anliyorum, sadece sans verin belki benim gibi seversiniz diyorum.

Vay be demek ki bilincli kullananlar da olabiliyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…