Vay be demek ki bilincli kullananlar da olabiliyormus :)
Aynen benim de en buyuk zevkim oglum uyuyunca tvnin karsisindaki koltuga uzanip tv izlemek kafam dagiliyor.bazen abartiyorlar gercekten tv bakmiyorlar ama instagram vs gibi sosyal medyadan hic uzak durmaya calismiyorlarayy biz tv izlemıyoruz cuları asıl garip buluyorum ben.sanki tv deki tüm prpgramlar boş gereksiz sanıyorlar.bir kaç kanaldaki haberleri yorumları karşılaştırırız .ilber ortaylı vb gibi akıllı insanlardan bilgi alırız.çok güzel sağlık programları var.dil geliştirebılıyoruz dizilerle.tlc de çok hoş life programları var dünyayı tanıyoruz.belgesel kanallarında yakın tarih uzak tarih programları çok hoş.seçim sonuçlarını takip etmek heyecanlı tv de.çocuğum tv sayesinde 7 yaşında bir çok bilgiye sahip.doğru kullanılırsa nesi zararlıymış.devamlı kitap okunmaz.devamlı nette gezilmez.devamlı satranç okey kutu oyunu oynanmaz.devamlı hobi yapılmaz.yaşasın tv diyorum ben .kasmıyorum kendimi evim dede 3 tane var.
YAaa soylemeden gecemedimVay be demek ki bilincli kullananlar da olabiliyormus :)
Ben yemek vs 21.00 da mutfaktan cıkıyorm,Kahve faslı ,ertesi günün hazırlığı tv önünden geçerken izliorm
Cumaları 1 tek dizim var onun harici izlemeye zamanımız yok.Kitabı bile metrolarda okuyırm mm
Evet ruh halimi cok guzel tahlil etmişsiniz. Ben arka fonda devami acik olan ve bagimlilik yapan o sesten rahatsizim. Yoksa istedigim bir filmi izlemek elbette ki eglenceli olur :) Dogru diyorsunuz takmamaya calisacagim :)bizim gibi program yapın. bu akşam film izleyeceğiz gibi. o saatte koyun filminizi, alın yanınıza patlamış mısırı, oturun yanyana, kucak kucağa, çekin battaniyeyi de dizinize. ohh mis.
bitince de kapatın gitsin. bence sizi rahatsız eden geleneksel olarak, arka planda sürekli bir tv sesine ihtiyaç duyulması, siz neyle mesgul olursanız olun, o tv nin evin bir parçası gibi açık kalması. onu engelleyin gitsin.
bi de eşinize çok dırdır etmeyin, ailen istedi tv aldık vs demeyin. bi tv için huzurunuzu kaçırmayın. çamaşır makinesi gibi görün. o da sürekli evde, her an çalışmıyor, siz isteyince çalışıyor, istemeyince kapatıyorsunuz, varlığını da kafanıza takmıyorsunuz değil mi?
Ayrıca evimde hiç birşey misafiri düşünerek almadım. Gayet kendim kullanıyorum. Ailenin ısrarına dayanamayıp aldı tvyi. Bu sebeple her akşam bunalıma giriyorum. Haberler deseniz sürekli kötü programlar deseniz leş. Anlamıyorum yani bu ne ısrar
Misafirden misafire acin tv yiEvimiz o kadar buyuk degil su anda mecburen Oturdugumuz odada..
Iste ben de ayni mantiktayim Ama gel gor ki bizim eve tv izlemeye geliyorlarmis gibi bunu sorun ettiler ve gelmeyiz Sıkılıriz dedileriyide eve misafir gelince tv kapatılır benim bildiğim muhabbet edilir ne bu tv aşkı ? ha çocuklar istiyor diyorlarsada cep telefonlarından gayet güzel açar izletirler çocuklarına
Zaten sadece misafir ille de acin dedigi zaman acmak istiyorum onda da mecburen normal kanallar acilacak. Gundelik hayatimda ben izlemiyorum ki aklima dahi gelmez.. Belki abartiyor olabilirim inanin su an biraz da inada bindigi icin canimi sıkıyor
Aldim vallahi :)) haklisinizBüyük yemek masasi almadinmi? :)vallah ben 6 kişilik aldim. Bide mutfakda küçük masa var. Gereksiz ama misafir gelince rahat oluyor
6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli miBüyük yemek masasi almadinmi? :)vallah ben 6 kişilik aldim. Bide mutfakda küçük masa var. Gereksiz ama misafir gelince rahat oluyor
Hiç ama hiç tv kanalı izlenmez bizde. Ama akşamları Netflixten bir film açıp keyif yapmayı çok severim . Bence madem aldınız belgesellere falan bakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?