Siyah Kutu!

Vay be demek ki bilincli kullananlar da olabiliyormus :)

valla dalga gecmek icin kullaniliyor genelde, evlendigimiz ilk yil TV miz vardi cocuklardan once yani, o zaman biz hep belgesel izlerdik
3D idi o zamanki Tv miz, kablo tv vardi ve onun belgesel kanallari da HD olunca acayip kaliteliydi goruntu, boyle hani evinde akvaryum varmis gibi, sonra kablo tv siz yere tasininca zaten televizyon izlemez olduk.

Bizim de evde tv yok ikimizde istemedik aileler sıkılıyor sürekli bi tv hediye alalım size diyorlar ama biz istemediğimizi kesin belirttik yapacak bir şey yok:)

Aynen benim de en buyuk zevkim oglum uyuyunca tvnin karsisindaki koltuga uzanip tv izlemek kafam dagiliyor.bazen abartiyorlar gercekten tv bakmiyorlar ama instagram vs gibi sosyal medyadan hic uzak durmaya calismiyorlar

bizim gibi program yapın. bu akşam film izleyeceğiz gibi. o saatte koyun filminizi, alın yanınıza patlamış mısırı, oturun yanyana, kucak kucağa, çekin battaniyeyi de dizinize. ohh mis.
bitince de kapatın gitsin. bence sizi rahatsız eden geleneksel olarak, arka planda sürekli bir tv sesine ihtiyaç duyulması, siz neyle mesgul olursanız olun, o tv nin evin bir parçası gibi açık kalması. onu engelleyin gitsin.

bi de eşinize çok dırdır etmeyin, ailen istedi tv aldık vs demeyin. bi tv için huzurunuzu kaçırmayın. çamaşır makinesi gibi görün. o da sürekli evde, her an çalışmıyor, siz isteyince çalışıyor, istemeyince kapatıyorsunuz, varlığını da kafanıza takmıyorsunuz değil mi?

Seni en güzel ben anlarım çünkü aynı fikirdeyiz. Benimde eşimin ailesi yüzünden eksiklerimizi bırakıp tv aldık çok lazımmış gibi. Gerizekalıların ısrarı sonucu kavga dövüş alındı. Şimdi hergün izlemek zorunda! Kalıyorum eşim sayesinde. Gelmezse gelmesinler işte anlamıyor eşlerimiz. Zaman kaybı ve beyinleri uyuşturuyor. Ne izleyelim yani adam gibi program mı var? Belgesel izlemek dışında kullanmıyorum ama açılıyor illa. Şu aileleri anlayamıyorum sanane benim evimden eşyamdan. Git evinde ne b.k yiyorsan ye yani. İnsan misafire tv izlemek icin mi gider yahu!!!

Biz de beş yıllık evliyiz hala almadık ama baskılar bitmedi

Ben yemek vs 21.00 da mutfaktan cıkıyorm,Kahve faslı ,ertesi günün hazırlığı tv önünden geçerken izliorm
Cumaları 1 tek dizim var onun harici izlemeye zamanımız yok.Kitabı bile metrolarda okuyırm mm

Bende işte hergün 2 veya 3 saat TVye zaman ayiran insanlari anlamiyorum. Arkadaş atom parcalamak vs. demiş... ben şimdi iyiyim. Eskiden 2 hobim vardi, hafta ici kendimi zor eve atiyordum. Hafta sonu arkadaş vs. Derken tv bakmaya vakit kalmıyordu. Buda cocuksuz halim. Birde cocuk olsa ben ölürüm. Belkide ultra beceriksiz bir kadınımdır

Ayrıca evimde hiç birşey misafiri düşünerek almadım. Gayet kendim kullanıyorum. Ailenin ısrarına dayanamayıp aldı tvyi. Bu sebeple her akşam bunalıma giriyorum. Haberler deseniz sürekli kötü programlar deseniz leş. Anlamıyorum yani bu ne ısrar

Bizde de var o kutu. Sadece esim kirk yilin basi izinli olacak da mac bakacak diye alindi :) Bir de ikimiz de sinemaya gitmeyi sevmeyiz evde izleriz filmi falan diye aldik yani. Ustelik maci da kaliteli buyuk ekranda izlemek icin 5bin küsür lira para verildi o tvye. Bazen varligini unutuyoruz biz. Alistik mi izlemeye? Hayir. Aklimiza gelecek de acip bir film izleyecegiz. Ya da bir derbi olacak o da izne denk gelecek.. alisip alismamak size bagli tamamen. :)
Bir de gercekten guzel programlar da varmis yani. Izinde olunca kesfettim :)

iyide eve misafir gelince tv kapatılır benim bildiğim muhabbet edilir ne bu tv aşkı ? ha çocuklar istiyor diyorlarsada cep telefonlarından gayet güzel açar izletirler çocuklarına

Evet ruh halimi cok guzel tahlil etmişsiniz. Ben arka fonda devami acik olan ve bagimlilik yapan o sesten rahatsizim. Yoksa istedigim bir filmi izlemek elbette ki eglenceli olur :) Dogru diyorsunuz takmamaya calisacagim :)

Büyük yemek masasi almadinmi? :)vallah ben 6 kişilik aldim. Bide mutfakda küçük masa var. Gereksiz ama misafir gelince rahat oluyor

iyide eve misafir gelince tv kapatılır benim bildiğim muhabbet edilir ne bu tv aşkı ? ha çocuklar istiyor diyorlarsada cep telefonlarından gayet güzel açar izletirler çocuklarına
Iste ben de ayni mantiktayim Ama gel gor ki bizim eve tv izlemeye geliyorlarmis gibi bunu sorun ettiler ve gelmeyiz Sıkılıriz dediler

Canını sıkma tatlim misafir çocukları evini talan etse çok daha fazla acır için çok daha fazla sınır olursun. Biraz zaman geçsin bebeğin olunca eşinle konuşup bir çaresini bulursunuz.

Büyük yemek masasi almadinmi? :)vallah ben 6 kişilik aldim. Bide mutfakda küçük masa var. Gereksiz ama misafir gelince rahat oluyor
6 kişilik masam ama kendim kullanıyorum :) o meşhur yemek takımlarını bile kendim kullanıyorum. Ne bileyim kendime zamanında söz verdim misafire özel oda bile yapmadım. Misafir bu benden değerli mi

Hiç ama hiç tv kanalı izlenmez bizde. Ama akşamları Netflixten bir film açıp keyif yapmayı çok severim . Bence madem aldınız belgesellere falan bakın :)

Askim balımnetflix iyi var Sacma sapan drama yuklu turk dizilerinin icinde gercekten kurtaricimiz. Biz 3 4 aile falan birlikte kullaniyoruz bir de danaya girer gibi pek de bi uyguna geliyor Hem film hem dizi keyfi yapiyoruz biz valla. Tabi tv karsisina gecmeye vakit buldugumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…