- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Ya çok romantik ne güzel bir anı işte benimde olur inşallah böyle bir anımGörücü usulü olduğu için süpriz olmadı haberliydim zaten hatta tek taşımı kendim seçtim ayrı şehirlerde yaşadığımız için evlilik teklifi etmek için geldiğini de biliyordum
İşten çıktım yılbaşı akşamıydı galatada balık yedik köprüde evlenme teklifi edecekti ama tipi şeklinde kar yağınca hadi hadi gidelim dedim donmuştum. Taksime çıktık orada çok kalabalıktı utandı sonunda ablamın kapısının önündeki durakta otobüsten inince etti hahahaha o kadar soğuktu ki o gün ne söylediğini bile hatırlayamıyorum
Önemli olan kalplerin bir olması çok önemsemiyorum böyle şeyleri ama ismimdeki harf sayısı kadar gül getirmesi hoşuma gitmedi değil. İsteme de de yaşım kadar gül buketi getirmişti. Ah ulan ah şimdi eser yok halimizden
Sizin bana ilginç olmuşBizim zaten görücü usulü tanıştık ailem istemeyince ben yinede konuştum sevgili olduk çünkü sevmiştim halada seviyorum eşim yurt dışındaydı görüşme imkanimizda yoktu ama facebook da fotografimin altina yazmıştı bnimle evlenirmisin diye öyle
Biz görmüştük birbirimizi canim iki kez görüştük dahada yan yana gelemedik malesef simdide dipdibeyizSizin bana ilginç olmuş
Çok teşekkür ederim dileğiniz için inşallah. Siz çıtayı baya yükselttiniz ama benim öyle yer zaman organizasyon şeklinde olması gibi bir beklentim yok içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın ama yağsın istiyorum4 yillil birlikteligimiz var ben her zaman pariste evlenme teklifi almak istemisimdir.
ilk evlenme teklifini 2 yil once yil basinda batumda almistim. havai fisek gosterisi basladiginda meydan da guzel dusunulmustu ama videosu yoktu bende. Ama yolunda gitmedi ayrildik. sonrasinda barisinca bu defa pariste supriz yapmisti bana. bu seferki halimden bile ote hemde tam istedigim gibiydi. Aksam yemegi icin yer ayirtmis Seine river love cruise da... restront gibi dizayn edilmis bir gemicikti. Masanin uzerindeki guller filan aslinda anladim biseyler olucak. ilk izledigimiz film titanik ti bizim. Gece Eiffel kulesinin yanindan gecerken birden titanik muzigi calmaya basladi. sonra geminin kaptani yanimiza geldi ve sef garson tatli yerine yuzugu getirmis tabakta. diz coukup evlenme teklifi etti... aglayarak kabul ettim. Iyiki sevdim bu adami dedim. Yaptiklarinin onemi yok benim icin beni mutlu etmek icin herseyi dusunmustu cunku...
eger bi evlilik teklifi hayalin varsa bunu paylas derim... ve umarim hersey istedigin gibi olur
Ne güzel maşallah size daim olur inşallah mutluluğunuzBiz görmüştük birbirimizi canim iki kez görüştük dahada yan yana gelemedik malesef simdide dipdibeyiz
cümlemizin inşallah cnmNe güzel maşallah size daim olur inşallah mutluluğunuz
Çok teşekkür ederim aslında bende sizin gibiyim sade ama içten bir teklif olsun hatta eğlenceli olsun isterim. Biz hep evlilik hayali kuruyoruz evlenmek istiyoruz ama tık yok bakalım. Şuan öğrenciyiz onun seneye okulu bitiyor en azından seneye yazın Bi nişan yapalım istiyorum bakalım hayırlısı olsunsen biraz imada bulunmazsan erkekler pek anlamıyor işin açığı. maddi durumu müsait mi ilişkiniz nasıl gidiyor vs.bu durumlara bak bakalım müsait mi evlilik teklifi için?
bence erkeğin gözüne soka soka ay şu da evleniyor demek ya da yüzük göstermek/bakmak çok itici. sevgilinin huyuna göre nasıl ima edeceğine senin karar vermen lazım.
Benimki lunaparkta olmuştu. hiç beklemediğim bir andı. öncesinde tabi konuşmuştuk ama benim böyle abartıdan hoşlanmadığımı bildiği için öyle bi teklif yaptı.
dilerim çok mutlu olursun :)
Yaa sizin ki ince bi adammış. Çocuklarınızla birlikte mutlu bir ömür dilerim.benimki harikaydi tam kiz kulesine donuk bir manzara uzun sure gorusememistik yemek yedik sahile indik arkadasi da gelmisti icimden bu niye geldi diyordu baktim arabadan o kadar kocamn cicek yaptrmis ki bu ne gulum dedim hic gerrk yoktu demeden yere comeldi tek tasi bana uzatti evlen benimle kadinim ol esim ol cocuklarima anne ol arkadasida kameraya cekti ve sonuc evlendik cok sukur 4 tane yavrumuz oldu
Tren de güzel ah ah evlenme teklif etsin de tektaşı ben alırım beklentiyi düşürdüm iyiceValla biz zaten evlilik yolunda gidiyoduk, ben yine de bi sekilde evlilik teklifi yapar adet yerini bulsun diye dusunuyodumnitekim dogumgunumde surpriz yapip tektas yuzukle evlenme teklif etti ki o gun hic beklemiyodum. cok sade ve guzeldi..
şimdi biz kızlar daha romantik hayaller kuruyoruz ama erkek için öyle değil onlar biraz maddi yönden bakıyorlar haklı olarak. sevgilin de büyük ihtimalle karşına ciddi olarak öıkmak istiyordur o nednle okul bitince yapabilir gibi geliyor bana. üniversitedeki bütün arkadaşlarımda öyle oldu çünküÇok teşekkür ederim aslında bende sizin gibiyim sade ama içten bir teklif olsun hatta eğlenceli olsun isterim. Biz hep evlilik hayali kuruyoruz evlenmek istiyoruz ama tık yok bakalım. Şuan öğrenciyiz onun seneye okulu bitiyor en azından seneye yazın Bi nişan yapalım istiyorum bakalım hayırlısı olsun
Sizin gibi evlenicem bende galiba :))))Evlilik teklifi almadım öyle bir beklentim de olmadı.
İlk tanıştığımızda eşim ben ciddi düşünüyorum demişti bu sayılır mı
3 sene oldu bizim bakalım artık okulu bitsin 3 sene bekledim bir 3 sene daha bekleyeyim :))) sonra bir 3 daha.şimdi biz kızlar daha romantik hayaller kuruyoruz ama erkek için öyle değil onlar biraz maddi yönden bakıyorlar haklı olarak. sevgilin de büyük ihtimalle karşına ciddi olarak öıkmak istiyordur o nednle okul bitince yapabilir gibi geliyor bana. üniversitedeki bütün arkadaşlarımda öyle oldu çünkü
Hahaha ortam müsaitken evlenme teklif etmiş çok güzelmişDayın abd'den geldi.
Halam da İzmir 'den geliyor
Tum akrabalarımız hazır İstanbul da denk gelmısken, isteyelım mı senı?
Ben paris hayalleri kursam benimki Bayburtta eder öküz çünküÖnemi yokmu diyordunn..
Pariste evlenme teklifi beklentisi bence baya onemli
Mutluluklar dilerim
Artık arkadaşlarımla şöyle hayal kuruyoruz. Giyinip süslenip onlara gidelim babasına diyim hadi beni isteyin. Siz gelmediniz biz geldikBen evlenme teklifi almadım ama ben ettim pişmanda değilim eşimin yüzündeki o ifadeyi ömrüm boyunca unutmucam
Beklentinizi ne kadar az tutarsanız o kadar mutlu olursunuz herşeyi erkekten beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?