Siz olsanız nasıl olurdunuz?

Bakıcı tutma olasılığı yok ise, böyle bir durumda aynı binada oturmayı teklif ederim.
Ben olsam bakardım, tabi ki eşim de bakacak.
Sizi de anlıyorum, hayatınız bölünmüş ve çift olarak her paylaşımınız azalmış durumda.
Bu iki seçeneği düşünün derim.

Ha ayrıca, o saydıklarınızı yapıp çocuk da bakanlar var.
Sizin derdiniz iş güç değil, paylaşım alanınızın sıfırlanması.

Oğlu dururken kız mı babasını yıkasin ? Yapmayın Allah aşkına hasta adam nasıl utanır nasıl üzülür .. böyle kiyaslara girmeyin .

Rahmetli babam hastalandıktan sonra sekiz ay ayın sadece bir haftası İstanbul’a eve eşimin yanına geldim kalan zamanım hep babamlarda geçti. Elime geçen bütün parayı babama harcadım. Eşim evde üç kediye bakıp beni ayda bir kaç gün görerek neredeyse bir yıl geçirdi. Bir hafta bir yere gidelim dedik babam kötüleşti ikinci gece apar topar döndüm. Eşim değil ağzını açıp sızlanmak bana üzülüp teselli etmeye çalışmak dışında bir şey demedi. Ayrıca babama bu kadar ilgilendiğim için beni daha fazla sevip saygı duydu sanırım. Bugün roller değişse ben de eşim gibi davranırım. Bizi en az 20 yıl sırtında taşıyan anne babamız hastayken tabii ki hayatımızı ilişkimizi eşimizi ihmal edeceğiz

Yaa okurken cok uzuldum esınız ne kadar merhametlı fakat özür dılerım sızı bencıl gordum Rabbena hep bana oyle bır dunya yok bugun bıze yarın sıze .O adamda sız gıbı saglıklıydı onceden yarın bırgun sızın o duruma dusmıycegınız babanızın dusmıycegı ne malum ve kafam sunu algılamıyor 4 yıldır hastaymıs sız yenı evlıyız diyorsunuz buda demek oluyor kı kayınbabanız evlenırkende hastaymıs tek erkek evlat bunun bır nevı bılıncınde olarak evlendınız yanı hasta babasıyla ılgılenıcek dıye problem edecegınıze sevının ne mutlu Rabbım herkese saglık versın ıkı elınızı basınıza koyun bır dusunun empatı kurun yapmayın vıcdan mahkemesı yapın

Eşinize destek olmaya çalışın, bakıcı tutmayı düşündünüz mü

Kız yat kalk dua et. Ya eşin babasına değil de Allahmuhafaza; karıya kıza, içkiye, kumara gitseydi.

Annesinin gezmeleri oluyor akşamları babasını beklemeye gitmek zorunda kalıyor.bizim bir plan varsa altüst oluyor hemen.annesi gezmesine gitmeyiveremez mi?
Annesi de ne rahatmış ya evde hasta adam var hala gezme mi düşünüyor

Allah razı olsun eşinizden. ne kadar anlayışlıymış. siz de öyle davranırsınız eminim. aslında olması gereken bu da o kadar kötü örnekler duyuyoruz ki bunları dinlemek kulağa çok hoş geliyor. Babanıza da Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

ne ekersen onu biçersin sizin de evlatlarınız size aynısını yapar. hiç bir sevap karşılıksız kalmaz. masallah eşiniz gerçekten iyi yürekli. tabi haklı olduğunuz yerler var ama eşinizde haklı. sabırlar diliyorum ikinize de

eşinizi takdir ettim hayırlı evlat
hastaya bakmak insana zaten ağır gelir ki ayrı evde olunca git gel dahada yorulur
eşinizin yanında olduğunuzu hissettirin destekçi olun
yarın birgün sizinde anneniz ya da babanız rahatsızlanabilir bunu hiçbir zaman unutmayın

Valla yanlış düşünüyorsunuz, kocası evde hasta bakıma muhtaç ve kadın hala gezme peşinde mi ? Pes !
empati kurmaktan yoksunsunuz. 24 saat hasta baktınız mı hiç, günyüzü görmeden aylarca, yıllarca? bunları yaşamadan ve birazcık da olsa düşünmeden ne kadar rahatmış demek kolay çünkü. Allah size ve yakınlarınıza o günleri göstermesin

Teşekkür ederim anlayışlı güzel cevabınız için.
Canım ya neler yaşamışsın. Daha doğrusu neler başarmışsın. Allah senden razı olsun.

Umarım hamilesinizdir de hormonlardan böyle bencilce saçmalıyosunuzdur. Babasının yanında dahi kalsa ne kadar hayırlı bi kocam var demeniz lazım. Yazık.

Valla yanlış düşünüyorsunuz, kocası evde hasta bakıma muhtaç ve kadın hala gezme peşinde mi ? Pes !
Sen hiç evden çıkmadan 24 saat geçirebilir misin ? Eşi hasta diye kadın zaten üzülüyordur, bir de üstüne eve takılsın kendi depresyonuyla mi uğraşsın?

Benim babam kanser hastasıydı, annem onu bırakıp bir yere gitmezdi, kimseye de emanet etmezdi .tek yaptığı, önceden babamla birlikte gittiği mutfak alışverişini topluca yapıp geri dönmekti. Bu bile eziyet cunku alisamadi babamsiz hicbirseye .Herkes gelir evinde ziyaret ederdi annemi babamı. Bu arada gelinimizin bir bardak suyunu icmemistir babam .hastalığı ağırlaşana kadar kimseden yardım istemezdi ,kendi işini kendi yapardı . Zaten son 3 gün bakıma muhtaçtı . Ondan önce iyiydi biraz daha .beyni patlayınca altına bez bağlandı ,bebek gibi beslenmeye başlandı. Ee şimdi bu süreçlerden geçen biri nasıl olur ?sürekli evde olduğunu düşün? Babam iyiyken sürekli çıkarırdı onu "madem beni bırakıp gitmiyorsun, birlikte gidelim "diye ..sonuç ruh hastası bir kadın. Ruh hastası derken aklı basında, normal yaşamına devam ediyor fakat ağır ilaçlar kullanarak .

durum üzücü ama eşinizin bi suçu yok ki. belki bi bakıcı ayarlanabilir ama olmuyorsa eşinizin bakmaktan başka çaresi yok ki. kendi anne babanızı koyun yerine, empati yapın.

Allah bana ve yakınlarıma gösterdi rahat olun siz ! benim canım rahmetli babacığım akciğer kanseriydi, annem 1 dk başından ayrılmazdı olur da birşey ister diye, hiç günyüzü görmesin demiyor zaten kimse, akşam gezmelerine de gitmeyebilir elbette ki !

siz olayı çok yanlış anladınız, benim rahmetli babacığım da kanser hastasıydı annem 1 dk başından ayrılmazdı, seve seve de dururdu, asla dışarı çıkmasın 7-24 başında dursun demiyoruz ama oğlunun sürekli gelip gitmesiyle kadın da rahata bağlamış bence ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…