Siz olsanız nasıl olurdunuz?

Zor bir durum ama siz de söylemişsiniz. Şehirdeki tek evlat. Bir erkeğin bakımı da oğluna düşer. bir kadın bakıcı bulunması pek doğru değil. Eşiniz de çaresiz. O da sizden anlayış bekliyor muhtemelen

Alt alamıyor kötü oluyor.benim düşüncem bakıcı ayarlanması KV elinden para çıksın istemiyo.oğlu gelsin gitsin ona sorun değil nasılsa.kendi kızı yaşasa bu durumu tutsunlar bakıcı rahat der.ben bukadr yorulmasın streslenmesin istiyorum bana da fena yansıyo çünkü biz gidelim yine sürekli ama yük azalsın herşeyi o düşünmek zorunda kalmasın diyorum.zaten adam 4, 5 senedir böyle.çoktan olmalıydı biri.kimse için kolay değil

Kv istemiyor.oğlu zaten ona göre hiç birşey yapmıyor herşeyi kendi yapıyormuş. Sabah akşam giden kim ozamn.tuvaleti dışarı kaçtığında banyo yaptırsın diye çağrılan kim bunun dışında haftada en az 2,3 banyo için giden kim.bilmiyorum ya gerçekten

Anlıyorum da zaten 4,5 senedir böyle bi yardımcı tutulsa her işini eşim düşünmek zorunda kalmasa diyorum.yoksa tabikide atalım demiyorum.biz yine hergün gideriz

Bi düşünüldü bakıcı.fiyat fazla geldi vermek istemedi KV.yoksa altını maltını da alsın diyordu.ben bişey yapmam diyordu.

Allah boyle merhametli insanlarla karsilastirsin herkezi..siz bakmoyorsunu sonucta sikayet edeceginize sizde faydalanin bu sevaptan.bugun var yarin yok babasi unutmayin bunu

"Allah herkese böyle hayırlı evlat versin" diye düşünürdüm. Vicdanlı insan iyidir, vefalı insan daha da iyidir. Eminim ki eşiniz günü gelir de sizin ya da ailenizin de bir ihtiyacı olursa, gücü yettiğince yetişmeye çalışacaktır.

Bi düşünüldü bakıcı.fiyat fazla geldi vermek istemedi KV.yoksa altını maltını da alsın diyordu.ben bişey yapmam diyordu.
Kv nizin eli ayağı tutuyor mu peki. Yaşlı mı. Yani o bakmam diyorsa eşiniz de merhamet sahibi ise (ki bu çok büyük bir meziyet) sabretmekten başka çareniz yok. Eşinize destek olmaya çalışın. Hiç değilse Allah rızası için

babasini birakip ev isi yapsin senin deyiminle senin tribini ceksin cunku sen herseyden onemlisin.
bence esin dusunup degerlendirmeli nasil biriyle evliyim diye...

eşimin babasına bu fedakarlığı ona olan sevgimi arttırırdı sadece

Ben seni anliyorum. Nasrettin Hoca'nin bir fikrasi vardir: SEN DE HAKLİSİN.
Esin dogru olani yapiyor ancak genc ve yeni evli bir cifti de anlamak gerek.
Bakici olmamis. Yil icinde surekli mi bu bakim durumu? Diger kardes, kv oglum Allah razi olsun deyip ona biraz musaade vermeli.Tatile gitmek, kisa bir seyahat vb. Evlilik de bakim ister. Hem esiniz bu arada tazelenir, enerji ve moral depolar. Ailesine de iyi gelir.

Allah eşinize sabır versin. Hasta bakmak zor. İnsanın sinirleri çok yıpranıyor. Siz de yıpranıyorsunuz ama sabredin. İncitmeyin birbirinizi.

Anlıyorum da zaten 4,5 senedir böyle bi yardımcı tutulsa her işini eşim düşünmek zorunda kalmasa diyorum.yoksa tabikide atalım demiyorum.biz yine hergün gideriz
Olabilir tabi bakici da mantikli ama bizim toplumumuzda elalem ne der dusuncesi var oldugu icin bakici tutmaya pek sicak bakmiyorlar. Maddi durumu yeterliyse tutmak en mantiklisi . Ama eşiniz şöyle düşünecek ben babama bakamiyor muyum neden elin eline birakayim . Zor bir durum gercekten.

esiniz de siz de haklisiniz, ben de olsam siz de olsaniz anne babaniza bakarsiniz,buradaki esinizin tavri ince cizgi, sizi tamamen onemsemiyor, kendi hayatiniz icin bir sey yapmiyorsa bu sorun ama elinden geleni yapiyorsa, siz de sabretmelisiniz, tabi ki cok zor sizin icin de.

Sizi anlıyorum, ama bir de kendinizi eşinizin yerine koyun lütfen, gerçekten hayırlı bi evlat eşiniz ve evlatlık borcunu yapıyor.
Ben sizi bencil tanımladım biraz, elbet geçecek bu günler..
Eşinizle şahsi sorunlarınız yoksa eğer keşke evlilikteki sıkıntılar böyle şeyler olsa..

6 aylik evliyim babam dustu kalcasi kirildi esim annemle babami bize getirdi bizde kalsinlar biz bakalim dedi.ustelik hamileymisim o zaman haberim yoktu.ustelik kizimin bu sene okulu cok agir.ben mizmizlanacak olurum ama esim bakar
Babama yemek yediriyor oturup masajini yapiyor vs sağolsun.
Ben onun ailesiyle görüşmüyorum bile evime dahi adim attirmadim atamazlar.
Ama ısterse gerekirse gider bakar ailesine beni baglamaz.
Yaslilik hastalik herkesin basina gelecek
Size git sen bak demiyor ya.

Maşallah çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…