Siz Olsaydınız Napardınız ?

hemen pes etmişsin böyle kolaysa ayrılmak ayrıl ben 5 yıldır evliyim senden çok çektim ve benim bebeğim yoktu ayrılmadım böyle kolay olmaz düşün taşın

ilgisizlik insanı yorar mutlaka, siz de kendinizi çok üzmüşsünüz ama ilgi talep etmek bazen ters etki yaratabilir bu kadar üstüne gitmeyin, uykuyu seviyorsa bırakın uyusun bilgisayar başına geçtiğinde siz de yakınına gidin, o sormadan gününüzü anlatın bebeğinizin yaptıklarından bahsedin, sizinle beraber bebekle ilgilenmesini sağlayın bunlar hep sizi yakınlaştıracak adımlardır, mesela bir yorumunuzda yazmışsınız "sabah geldiğimde kahvaltı edelim öyle uyuyayım" demiş evet deyin geldiğinde kahvaltı hazır olsun biraz zaman geçirin beraber öyle uyusun her fırsatı değerlendirin zamanla alışacaktır sizinle oturmaya hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz

heeeeyy..karakız eşim'e okuttum dedin yaa..boşanmak istiyorum yazdığını görmedi mi???

Son düzenleme:
evliligi ne sandiniz merak ettim
benim esimde vardiyali calisiyor yaninda uyumaktan bile mutlu oluyorum
eve gelmesini dört gözle bekliyorum
sanirim esinizi sevmiyorsunuz

karnım ağrıdı gülmek te nbaktıkça gülüyorum

arkdaşlar bebeğim var yazdım oralara tekrar yazamıyorum

gördü ama ben ona hep diyorum ilgisiz koca çocum olmasa boşanırdım böyle evlilikmi olur diye

oda okuyunca sen beni bırakamazsınki diyor

neyse ben gidimde görevim olan çamaşır ütü yapayım

eşin kaç saat çalışıyor kaç saat uyuyor tam olarak anlamadım, insanın fizyolojik ihtiyaçları var sonuçta ama bence 7 saatten fazla uyumasına gerek yok bi insanın

sonuçta kadın ve çocuk bitki değil yemeğini suyunu ver git yat uyu, kalk pc ye otur olmamalı bence erkeklerin mantalitesi, dünya erkeklerin çevresinde dönmüyor, ilgi, sevgi, şevkat sadece onlara hak değil

bi de şu varki kadınlar çok fazla eş odaklı yaşıyor, herhalde her kadın zaman zaman bu hataya düşüyordur, bence kendine ait bi sosyal hayatı, kendine ait eşinden farklı bi dünyası olan kadınlar eşlerinden daha çok ilgi görüyor, bence eşinden ayrıda bi hayat yaratmalısın kendine, eşin ister istemez dikkatini daha çok sana verecektir, merak edecektir

bide son yıllarda popüler bi deyiş çıktı "kendine vakit ayırmak" nedense bu da sadece erkeklere hak

bu yoruma bile o 2 +2 de toplam 4 saat uyuyor dedi

çevikler hep arabada uyuyor dedi ne diye biilirim ki daha :26::26:

evet çok doğru kkddayken çok ilgisini çekiyor dmeinden beri kalk artık pc yi kapat benle ilgilen diyor ama onla ilgilenince 2 dakka sonra göreceksiniz yine burdayım

temizlik yapalım diye başladı

Ben severek evlendim de ne oldu evdeyken pc tv eski eşim üçü takılıyordu ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkıyordu. Ben işten gelmişim yemek temizlik ütü çamaşır çocuk sonrasında da gece bereber uyuyalım Bence kararlı ol ve şimdiden kesin tavrını koy elbette tek sebep buysa boşanmayı düşünme ama kendine çeki düzen vermesini ciddi ciddi dile getir bence. İnşallah her şey gönlünce olur canım:118:

Konu sahibi arkadaşım ben seni haklı buluyorum. Tabii çalışmasına bir lafın yoktur senin istediğin anladığım kadarınca evde olduğu ve uykusunu aldığı zamanlarda pc başında vakit geçirmek yerine seninle ilgilenmesini istiyorsun ki, bu en doğal hakkın. Ama erkekler maalesef bilgisayarın başına oturduklarında kalkmayı bir türlü akıl edemiyorlar. Ben de bir zaman bu sıkıntıyı yaşadım. İnan iyilikle konuşmak ya da tartışmanın hiçbir faydası olmuyor en azından ben bir faydasını görmedim. En sonunda kendisi sıkıldı oyun oynamaktan da öyle vazgeçti. Onun için Allah yardımcın olsun umarım senin eşinde en kısa zamanda sıkılır ve orada geçirdiği zamanı eşi ve çocuğuyla geçirmesi gerektiğini anlar.

istanbul ünivesitesini bitirdim canım .herkes bilir gil eki biyolojide kullanılır .turunçgiller ,baklagiller gibi .caddebostanda doğmuş büyümüş biri olarak annemgil diyen birini görmedim çevremde .istanbul türkçesinde yok .anadoludan gelenler o şekilde konuşuyor .uzatmayın tamam anladık .gille konuşmaya devam edin .gram gelişmeyin .kendi bölgenizle sınırlı kalın .bize göre çok kaba bir deyiş .beyaz türkler asla kullanmaz .istersen git araştır benim kültür seviyeme laf atacağına .

Maddi durumu kötü ve orta halli olan bayanların çalışmasını uygun gören, kendisi ev hanımı olan bir arkadaşımız.

yoo ne alakası var .saptırma olayı .benim demek istediğim şey farklıydı ama neyse .hadi gil demeye devam yaşasın giller .

İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan biri noktadan(. ) sonra büyük harf ile başlanacağını da biliyordur sanırım.

forum kurallarında İstanbul Türkçesi ile konuşulacak diye bir kural mı var?

İstanbul Türkçe'si yani bizim resmi yazı dilimiz ...
Böyle bir kural var diye biliyorum.
Yazıların imla kurallarına uygun , anlaşılır şekilde yazılması gerektiğine dair bir kural konulmuş forumda.

İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan biri noktadan(. ) sonra büyük harf ile başlanacağını da biliyordur sanırım.

hadi ya valla mı .ben hiç büyük harf kullanmıyorum dikkat edersen .bilerek yaptığım birşey .aman gil deyin ne derseniz deyin banane .ben uyarmıştım sadece yoksa banane .kaba saba konuşmakta hala ısrar ediyorsunuz buyrun devam edin .

Son düzenleme:
Beyaz Türkler derken?
Benim babam ve ablam da beyaz ama onlarda gil kullanıyor.
Yoksa onlar Türk değil mi?

Şu yazdığınız "banane"'ler de kaba saba tabirlerden biri olmuyor mu?
Kendiniz ile çelişiyorsunuz bu noktada.

Bu arada -gıl,- gil Türkçe'de eki yapım ekidir,
resmi dilde yoktur ancak ağızlarda kullanılır.
Resmi dilde , yazı dilinde -gıl, - gil eki yerine -lar- , ler eki kullanılır.

Son düzenleme:

sen henüz bebek sahibi olmadıgınız için bunu söylediğinizi düşünüyorum. kızcagızın 4 aylık bebeği var ve o aylarda herkes bunalımda olur. eşi evde kalıyor ancak kzın yükünü paylaşmıyor. biraz bebeği büyüdükten sonra eşi çocukla daha fazla vakit geçirdiğinde rahatlayacaktır.
sizin evliliğinizde eşiniz tüm gün çalışıyor olabilir ancak eve geldiğinde sizinle sohbet etmeye tv izlemeye vakti kalır. bebeğim o aylarda iken eşim eve gelsin de banyo yapayım diye beklerdim. tv, sohbet onları düşünecek vakti olmuyor insanı. bebek büyüdükçe evlilikleri eski rayına oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…