arkadaşlar bırakın imla kurallarını konu sahibinin eşi bunları okuyormuş bari biz birşeyler söyleyelim etkili olur da konu sahibi birazcık rahatlar
konu sahibi eşin okuyorsa ona diyorum ki ;eşinle daha fazla ilgilenmen ona vakit ayırman en önemlisi sohbet etmen gerekiyor çünkü sevgili karın bebekten sonra çok fazla yanlız kalmış sana ihtiyacı var
azcık daha az uyuyup bebeğinle ilgilensen karınla bi film izlesen pcyle ilgilenmesen yemeğe falan çıksanız kötü mü olur ?
bizce çok güzel olur :)
karakız, yazdıklarına yetişemiyorum, konudışı konu yüzünden. ama yetiştiğim kadarıyla şunu söyliyeyim, arkadaşımız var o da çevik kuvvette çalışıyor. 2 saaatlik yola gidiyor ve 2 saatlik yoldan dönüyor. sadece yol yorgunluğu ona yetiyor. veeee eşi de aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyor. çocuk var demeseydin bu bizimki mi acaba diyecektim
en son ki mjını okudum, gülmekten yarıldım
aklıma şu geldi; sen ofistesin, o dışarda. (burnunu tutup sesli okumanı tavsiye ediyorum)
-karakızdan uykucuprense.uykucuprens durum bildir.
- lülülüpppp lülüppppp.karakız, az önce olaya müdale etmek için yoldaydık, ben uyumuş kalmışım. karakız ekip yokk...
vs vs
NOT: yazdıklarımın hepsi konuşma şekliyle yazılmış olup, Türk dil kurallarını ihlal etmişsem affola.
karakız, yazdıklarına yetişemiyorum, konudışı konu yüzünden. ama yetiştiğim kadarıyla şunu söyliyeyim, arkadaşımız var o da çevik kuvvette çalışıyor. 2 saaatlik yola gidiyor ve 2 saatlik yoldan dönüyor. sadece yol yorgunluğu ona yetiyor. veeee eşi de aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyor. çocuk var demeseydin bu bizimki mi acaba diyecektim
en son ki mjını okudum, gülmekten yarıldım
aklıma şu geldi; sen ofistesin, o dışarda. (burnunu tutup sesli okumanı tavsiye ediyorum)
-karakızdan uykucuprense.uykucuprens durum bildir.
- lülülüpppp lülüppppp.karakız, az önce olaya müdale etmek için yoldaydık, ben uyumuş kalmışım. karakız ekip yokk...
vs vs
NOT: yazdıklarımın hepsi konuşma şekliyle yazılmış olup, Türk dil kurallarını ihlal etmişsem affola.
eşin kaç saat çalışıyor kaç saat uyuyor tam olarak anlamadım, insanın fizyolojik ihtiyaçları var sonuçta ama bence 7 saatten fazla uyumasına gerek yok bi insanın
sonuçta kadın ve çocuk bitki değil yemeğini suyunu ver git yat uyu, kalk pc ye otur olmamalı bence erkeklerin mantalitesi, dünya erkeklerin çevresinde dönmüyor, ilgi, sevgi, şevkat sadece onlara hak değil
bi de şu varki kadınlar çok fazla eş odaklı yaşıyor, herhalde her kadın zaman zaman bu hataya düşüyordur, bence kendine ait bi sosyal hayatı, kendine ait eşinden farklı bi dünyası olan kadınlar eşlerinden daha çok ilgi görüyor, bence eşinden ayrıda bi hayat yaratmalısın kendine, eşin ister istemez dikkatini daha çok sana verecektir, merak edecektir
bide son yıllarda popüler bi deyiş çıktı "kendine vakit ayırmak" nedense bu da sadece erkeklere hak
Hepimiz Köylüyüz!
pembepınar, sen ne iş yaparsın kuzum?; tahsilin nedir?
nasıl kitaplar okursun ? en son ne okudun? hangi köşe yazarlarını takip edersin?
istanbulda doğup, büyümüş olmaktan ve -gil ekini kullanmayıp daha kibar !! olan -ler ekini kullanmaktan başka ne meziyetin var?
bir köylüyü, köylülüğü küçük görüyor ya
Maddi durumu kötü ve orta halli olan bayanların çalışmasını uygun gören, kendisi ev hanımı olan bir arkadaşımız.
istanbul ünivesitesini bitirdim canım .herkes bilir gil eki biyolojide kullanılır .turunçgiller ,baklagiller gibi .caddebostanda doğmuş büyümüş biri olarak annemgil diyen birini görmedim çevremde .istanbul türkçesinde yok .anadoludan gelenler o şekilde konuşuyor .uzatmayın tamam anladık .gille konuşmaya devam edin .gram gelişmeyin .kendi bölgenizle sınırlı kalın .bize göre çok kaba bir deyiş .beyaz türkler asla kullanmaz .istersen git araştır benim kültür seviyeme laf atacağına .
forum kurallarında İstanbul Türkçesi ile konuşulacak diye bir kural mı var?
İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan biri noktadan(. ) sonra büyük harf ile başlanacağını da biliyordur sanırım.
Beyaz Türkler derken?istanbul ünivesitesini bitirdim canım .herkes bilir gil eki biyolojide kullanılır .turunçgiller ,baklagiller gibi .caddebostanda doğmuş büyümüş biri olarak annemgil diyen birini görmedim çevremde .istanbul türkçesinde yok .anadoludan gelenler o şekilde konuşuyor .uzatmayın tamam anladık .gille konuşmaya devam edin .gram gelişmeyin .kendi bölgenizle sınırlı kalın .bize göre çok kaba bir deyiş .beyaz türkler asla kullanmaz .istersen git araştır benim kültür seviyeme laf atacağına .
hadi ya valla mı .ben hiç büyük harf kullanmıyorum dikkat edersen .bilerek yaptığım birşey .aman gil deyin ne derseniz deyin banane .ben uyarmıştım sadece yoksa banane .kaba saba konuşmakta hala ısrar ediyorsunuz buyrun devam edin .
kendime göre yorum yapıcam tabi .
sevsen şu an bu soruyu sormazdın .seven insan ortada birşey yokken bunalıma düşmez .bence durumun bu .kusura bakma .alınmana gerek yok .boşanmak isteyen sensin düşün bakalım neden diye .millet neler yaşıyor yinede eşini seviyor iye bırakmak istemiyor .senin kinde birşey yok ortada .boşanmak istiyorum diyorsun .sanki boşanınca herşey çok güzel olucak .yok öle bir dünya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?