Siz Olsaydınız Napardınız ?

Boşanılacak bir durum göremiyorum,seviyorsanız eşinizi sorun yoktur.Üstelik bebeğiniz var nasıl hemen bosanmayı düşünebiliyorsunuz?.Benimde esım sabah 7 aksam 7 bucuk calısıyor,gelıyor yemek yıyor,dus alıyor..vs saat 9 oluyor bır dızının yarısını ızlerım yada cay ıceriz biraz sohbet 11 de en gec uyuruz sabah yıne aynı sekılde,çoğu hafta haftada 1 gün izni bile olmuyor.
Eğer sizinle sohbet edıp bebekle ılgılenmek yerıne pc de takılıyorsa bu sorun işte,ama sizede vakıt ayırıyorsa arada pc ye takılıyorsa bu olabılır.Benımle vaktını gecır dıyebılırsınız sıkıntınız varsa konusun esınızle..

Ayrıca hayat cok zor esınızde calısmak zorunda bu tempoda bebeğiniz de olmus sorumlulukları var...

Son düzenleme:
kızlar olay ban yemeye kadar gidiyor sanırım aman dikkatli olun

adam 5 10 dkka çok uyumak için evi işinin yanında tuttu güneş almıyor 2+1 offf

millet metryla ney gidip geliyor daha iyi yerde oturuyr

Eki Görüntüle 553762

bildiğin dil bilgisi konularından -gil eki, şive mive değil yani, en azından lisede görmüş olman lazım(resime tıklayın)

Bu aciklama arkadasimizi tatmin etmicek.. Onun dogrularini TDK kabul etmek zorunda
Bugün bir arkadasimizin yorumunu cok begendim.. Cahil insanlardan degil.. Cahil olmadigini inat edenlerden kork yazmis... Ne kadar dogru tespit .

genelde evlilikler hep rutin bizimde aynı sabah 7 akşam 8 eşimin iş saatleri normaldede gezmeyi sevmez tatilide yok olsada uyuyarak geçirir akşamda erken yatar tv izlemez nete oturmaz işte böyle monoton bir hayat bizimkide ve biz 11 yıllık evliyiz haytım bu şekilde geldi böylede gidiyor benim bir yerlere gitmeme karışmaz kızlarım var iki tane bizde onlarla geziyoruz

Eki Görüntüle 553762

bildiğin dil bilgisi konularından -gil eki, şive mive değil yani, en azından lisede görmüş olman lazım(resime tıklayın)

Chesscim İstanbul türkçesinde yokmuş. Dil bilgisi falan umruna değil. Olsa noktadan sonra büyük harf kullanırdı.

Sanki Türkiye İstanbul dan ibaret, sanki Türkiye de yaşayan herkes İstanbul şivesi ile konuşmak zorunda...

genelde söylüyorum uykun yzüünden ayrılcaz ilgsizliğinden diye

ondan sen benden ayrılamazsın diyor gülüyor sorunu yok yani

şuan bunu yazarkende diyor her söylediğimi yazma

arkadaşlar bırakın imla kurallarını konu sahibinin eşi bunları okuyormuş bari biz birşeyler söyleyelim etkili olur da konu sahibi birazcık rahatlar

konu sahibi eşin okuyorsa ona diyorum ki ;eşinle daha fazla ilgilenmen ona vakit ayırman en önemlisi sohbet etmen gerekiyor çünkü sevgili karın bebekten sonra çok fazla yanlız kalmış sana ihtiyacı var

azcık daha az uyuyup bebeğinle ilgilensen karınla bi film izlesen pcyle ilgilenmesen yemeğe falan çıksanız kötü mü olur ?

bizce çok güzel olur :)

kazen bey bize kadınlarkulubünü kurdu.
bende mazen adı ile erkekler kulubunu kurmayı düşünüyordum bu aralar.

bu arada burayı keşfettiği fena olmuş. bizimki de sürekli, kavga edince koş koş kankişlerine sor diyor
eminim eşinde aynısını yapacaktır

Benim kocam da pek sever uykuyu. Çok sevdiğim bir dizi var, birlikte izlemeyi çok istiyorum.
Hem dizi öyle kasvetli, buhranlı dizilerden değil, bildiğiniz absürt komedi. Alt yazı, seslendirme
fala da değil yerli ama daha müzik başlar başlamaz uykuya geçiyordu. Başlarda konuştum olmadı,
kızdım olmadı, küstüm olmadı... Arsız oldum ben de. Bazen kahve yapıyorum kokusunu duysun
diye yaklaştırıyorum iyice burnuna, uyanıyor. Bazen birden üzerine atlıyorum, sinir oluyor ama
uykusu kaçıyor. Bazen tam uykuya geçerken çimdik atıyorum ( eyvah dilbilgisine uyuyor mu bu
deyiş ) bazen olayı abartıp ısırıyorum... Şimdi öyle kolay uyuyamıyor her an birşey
yapabilirim diye oh olsun

O hakir gördüğün "Köylü" Milletin Efendisidir.

siz yaşama saatlerinizi eşinize göre ayarlayın onun evde oldugu zaman iş yapmayın mesela bir plan yapın siz çalışmadıgınız için heran dışarı çıkmak için yada bir aktive yapmak için müsaitsiniz.
İkincisi evde internet asla istemiyorum akşam birbirimize ayıracagımız birkac saati pcye feda edemem hiç bu yüzden sinirlerimi de bozamam. Birlikte enazından tv izlerken bile insan bir yaslanır bir sarılır bir ilgi olur ama pcnin başına oturan dünyayı unutuyor o yuzden pcden kurturun hayat daha güzel olacak. Birde bebekli bir hayata da alışma aşamasındasınız o yüzden de sıkıntı yapıyor olabilirsiniz.

kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .

Anlayışlı olmaktan bahsedene bakın. Siz ne kadar anlayışlısınız ki bir başkasına nasihat veriyorsunuz.burada amaç birbirine destek olmak,yardımcı olmak. Fakat sizin amacınızda ortada.milletin bozuk psikolojisini iyice altüst ediyorsunuz. Ayrıca kaynanamgil kelimesinde bi yanlışık yok.siz türkçenizi düZeltin önce

O bilgisayarın başında sadece yemek yemek, çocuk yapmak için mi var?Bu ayrılmak için bir sebep gibi görünmeyen birşey ancak olayın içi böyle değil sizle ilgilenmeyen bir erkek, sizle paylaşımı olmayan bir erkek bu insanı çok yıpratan ve üzen birşey aynı evin içinde iki yabancı bu evliliği içerden bitirecek birşey.Kurtarılması çok mümkün bir süreç zaman zaman evlilikler rutine bağlanabiliyor ve erkeklerin geneli çok düşüncesiz varlıklar.

Not'u belirtmen güzel olmUş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…