- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
kocası doktor daha ne olsun
Naptın sen...Conem nedir 2. köylü damgası sana gelecek kesin
Evet uzatmamak gerek :18::18::18:
Eki Görüntüle 553762
bildiğin dil bilgisi konularından -gil eki, şive mive değil yani, en azından lisede görmüş olman lazım(resime tıklayın)
Eki Görüntüle 553762
bildiğin dil bilgisi konularından -gil eki, şive mive değil yani, en azından lisede görmüş olman lazım(resime tıklayın)
genelde söylüyorum uykun yzüünden ayrılcaz ilgsizliğinden diye
ondan sen benden ayrılamazsın diyor gülüyor sorunu yok yani
şuan bunu yazarkende diyor her söylediğimi yazma
şuan ver pc yi erkekler kulübü arayacağım bende anlatacağım diyor
kazen beye rica etsem benimkide üye olsa
aman burdan eksik kalsın
bi ara komşu çiftlik oynuyordum onu bile elimden alıp kendi oynadı lanet olsun dedim bıraktım
Hepimiz Köylüyüz!
valla ben bildiğimi söyledim arkadaşım .kaynanamgil deyince köylü gibi ne öyle .bilmiyorum tamam siz kaynanamgil demeye devam edin ne diyeyim .bir gram geliştirmeyin kendinizi tamam siz haklısınız .birşey demek istemiyorum bu konuda .
kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .
Not'u belirtmen güzel olmUşkarakız, yazdıklarına yetişemiyorum, konudışı konu yüzünden. ama yetiştiğim kadarıyla şunu söyliyeyim, arkadaşımız var o da çevik kuvvette çalışıyor. 2 saaatlik yola gidiyor ve 2 saatlik yoldan dönüyor. sadece yol yorgunluğu ona yetiyor. veeee eşi de aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyor. çocuk var demeseydin bu bizimki mi acaba diyecektim
en son ki mjını okudum, gülmekten yarıldım
aklıma şu geldi; sen ofistesin, o dışarda. (burnunu tutup sesli okumanı tavsiye ediyorum)
-karakızdan uykucuprense.uykucuprens durum bildir.
- lülülüpppp lülüppppp.karakız, az önce olaya müdale etmek için yoldaydık, ben uyumuş kalmışım. karakız ekip yokk...
vs vs
NOT: yazdıklarımın hepsi konuşma şekliyle yazılmış olup, Türk dil kurallarını ihlal etmişsem affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?