Siz Olsaydınız Napardınız ?

Anladım teşekkürler.
Pembepınar sanırım bilmiyordun olayın aslını ama öğrenmiş oldun.

Yok o hala Türkçeyi doğru kullanmadığını iddia ediyor...Ve bunu kullananları köylü olmakla suçluyor...

İlk hayalmahsülleriofisi yedi köylü damgasını sıradakini merakla bekliyoruz

KARAKIZ bence eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın isteklerini söyle çekinmeden kavga etmeden küsmeden

o dışarıda sürekli evet ama sende sürekli dört duvar arasındasın bunu hatırlat kendisine...

birde yeni bebeğiniz olmuş onun verdiği yorgunlukta var sende şuan biraz olsun dinlenmeye ve

eşin tarafından ilgiye ihtiyacın var bunları anlat eşine mutlaka anlayacaktır seni.

yada birkaç saatliğine eşine bebeği bırak kendin çık dışarı biraz olsun dolaş dışarıda

kendine geleceksindir..

Sen biraz farklı şeyler yap ama eşini teşvik ederken kendini de iyi hissedeceğin
aktiviteler. Bebeğin çok küçük, o yüzden öyle dışarıda çok vakit geçiremezsin
belki ama bir alışveriş merkezine gidebilirsiniz, birlikte bir fincan kahve içip yemek
yemeyi önerebilirsiniz. Uygun ve ilginizi çeken bir film de satın alırsınız başka birgün
izlemek için.

Erkekler hayatlarının rutine oturmasından şikayetçi olmazlar, aksine severler. Geneli
bir adım ilerisini hesaplamaya üşenir. Ya da aklında bir yaşam stili biçimlendirince
onun dışına çıkmak istemez. Biz kadınlara bunda da çok iş düşüyor...

genelde söylüyorum uykun yzüünden ayrılcaz ilgsizliğinden diye

ondan sen benden ayrılamazsın diyor gülüyor sorunu yok yani

şuan bunu yazarkende diyor her söylediğimi yazma

enişteye selamlar saygılar
valla bir kadının dırdırıyla belki başedebilir ama hepimizinkiyle asla
bunu da okut kuzum :))

Siz beraber buraya takılın arada... Bu arada eşinizin size olan güveni tam o yüzden umursamaz davranıyor bence...

pembepınar, sen ne iş yaparsın kuzum?; tahsilin nedir?
nasıl kitaplar okursun ? en son ne okudun? hangi köşe yazarlarını takip edersin?
istanbulda doğup, büyümüş olmaktan ve -gil ekini kullanmayıp daha kibar !! olan -ler ekini kullanmaktan başka ne meziyetin var?
bir köylüyü, köylülüğü küçük görüyor ya

başka yaptığı şey yok ntv spor var kendime katliam yapmak istmeiyorum henüz çok gencim

aynen şukadar yorum okudum kesinlikle doğru tespit nemesis ve senden geldi teşekkür ediyorum

tek sorunumuz aşrı uykucu çok konuşuyor laf yetiştiremiyorum ondan kendi kendime ağlıyor dert ediniyorum

kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .

Siz bazı yörelerin "ler- lar" eki yerine "gil" kullandığını yenimi duydunuz ? Duymadım derseniz uzaydansınız diyeceğim. Tarzınız çirkin eleştirelimde ne olursa olsun mantığı çok yakışıksız.

Son düzenleme:
Yok o hala Türkçeyi doğru kullanmadığını iddia ediyor...Ve bunu kullananları köylü olmakla suçluyor...

bende conem diyom bana ne derki pembiş pinar :)

Köylü olmak bir damga değildir elbette.
Asıl has Türkçeyi onlar kullanır zira.

şuan ver pc yi erkekler kulübü arayacağım bende anlatacağım diyor

kazen beye rica etsem benimkide üye olsa

aman burdan eksik kalsın

bi ara komşu çiftlik oynuyordum onu bile elimden alıp kendi oynadı lanet olsun dedim bıraktım

haha, güldüm valla kırmızı ile yazılan yere.

kocası doktor daha ne olsun

karakız, yazdıklarına yetişemiyorum, konudışı konu yüzünden. ama yetiştiğim kadarıyla şunu söyliyeyim, arkadaşımız var o da çevik kuvvette çalışıyor. 2 saaatlik yola gidiyor ve 2 saatlik yoldan dönüyor. sadece yol yorgunluğu ona yetiyor. veeee eşi de aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyor. çocuk var demeseydin bu bizimki mi acaba diyecektim
en son ki mjını okudum, gülmekten yarıldım
inşallah çalışınca düzelcek herşey bende polis olup hiç karşılaşmamayı ümid ediyorum
aklıma şu geldi; sen ofistesin, o dışarda. (burnunu tutup sesli okumanı tavsiye ediyorum )

-karakızdan uykucuprense.uykucuprens durum bildir.
- lülülüpppp lülüppppp.karakız, az önce olaya müdale etmek için yoldaydık, ben uyumuş kalmışım. karakız ekip yokk...

vs vs

NOT: yazdıklarımın hepsi konuşma şekliyle yazılmış olup, Türk dil kurallarını ihlal etmişsem affola.

Bir erkek uykuya düşkünse o durum kötü be canım ((( idare edeceksin kadınız ne yapalım cefakarız hepimiz işte...

çok üzerine gitme sakince konuş sevginle cocuğun için mücadele et...

arda film izletmeye başla.. ufak gezintilere çıkın ne bileyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…