- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Anladım teşekkürler.
Pembepınar sanırım bilmiyordun olayın aslını ama öğrenmiş oldun.
genelde söylüyorum uykun yzüünden ayrılcaz ilgsizliğinden diye
ondan sen benden ayrılamazsın diyor gülüyor sorunu yok yani
şuan bunu yazarkende diyor her söylediğimi yazma
Bence bu durumun eşininin mesleğinden ziyade yapısıyla alakası var, belli ki uykuya düşkün.
Görevdeykende sürekli dışarılarda geziyorsa seni gezdirmemekten ziyade kendisi gezmekten zevk almıyordur.
Benim eşimde polis, ayda bir kere ama 24 saat nöbeti olurdu, eğer nöbeti hafta içine denk gelirse ben işte, kızım okulda olurdu gidip uyurdu, ama eğer hafta sonuna denk gelirse bizimle kahvaltı yapmadan, kızımın gönlünü hoş tutmadan asla uyumazdı. Hoş o uyusada kızım 3-4 saat sonra baba kalk der tepesine biner kaldırırdı.
Bence sen eşini yavaş yavaş değiştirme yollarına git, pc ye oturmasına izin verme, mesela oturma demektense onun sevdiği ve hoşlandığı başka bişeyi yapmaya çalışarak pc den uzaklaştırabilirsin.
kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .
Yok o hala Türkçeyi doğru kullanmadığını iddia ediyor...Ve bunu kullananları köylü olmakla suçluyor...
İlk hayalmahsülleriofisi yedi köylü damgasını sıradakini merakla bekliyoruz
Bizim sizin yazdıklarınıza güldüğümüz kadar çok gülmüş olamazsınız
Yok o hala Türkçeyi doğru kullanmadığını iddia ediyor...Ve bunu kullananları köylü olmakla suçluyor...
İlk hayalmahsülleriofisi yedi köylü damgasını sıradakini merakla bekliyoruz
enişteye selamlar saygılar
valla bir kadının dırdırıyla belki başedebilir ama hepimizinkiyle asla
bunu da okut kuzum :))
pembepınar, sen ne iş yaparsın kuzum?; tahsilin nedir?
nasıl kitaplar okursun ? en son ne okudun? hangi köşe yazarlarını takip edersin?
istanbulda doğup, büyümüş olmaktan ve -gil ekini kullanmayıp daha kibar !! olan -ler ekini kullanmaktan başka ne meziyetin var?
bir köylüyü, köylülüğü küçük görüyor ya
bende conem diyom bana ne derki pembiş pinar :)
Boşver mutlucuğum, uzatmayalım, herkes anlamış zaten neyin ne olduğunu
aklıma şu geldi; sen ofistesin, o dışarda. (burnunu tutup sesli okumanı tavsiye ediyoruminşallah çalışınca düzelcek herşey bende polis olup hiç karşılaşmamayı ümid ediyorum
başka yaptığı şey yok ntv spor var kendime katliam yapmak istmeiyorum henüz çok gencim
aynen şukadar yorum okudum kesinlikle doğru tespit nemesis ve senden geldi teşekkür ediyorum
tek sorunumuz aşrı uykucu çok konuşuyor laf yetiştiremiyorum ondan kendi kendime ağlıyor dert ediniyorum
kocası doktor daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?