kızlar niye pinarı kıskanıyorsunuz?? o bir istanbul hanfendisi hem de caddebostanlıöyle kasımpaşalı filanda değil
eşi doktor hemi de jinekolog
siz zengin misiniz? kocanız doktor mu?
istanbul ünv.den mezun musunuz?
değilsiniz, değilim
kibirli şey nolcek
kızlar niye pinarı kıskanıyorsunuz?? o bir istanbul hanfendisi hem de caddebostanlıöyle kasımpaşalı filanda değil
değilsiniz, değilim
kibirli şey nolcek
istanbul ünivesitesini bitirdim canım .herkes bilir gil eki biyolojide kullanılır .turunçgiller ,baklagiller gibi .caddebostanda doğmuş büyümüş biri olarak annemgil diyen birini görmedim çevremde .istanbul türkçesinde yok .anadoludan gelenler o şekilde konuşuyor .uzatmayın tamam anladık .gille konuşmaya devam edin .gram gelişmeyin .kendi bölgenizle sınırlı kalın .bize göre çok kaba bir deyiş .beyaz türkler asla kullanmaz .istersen git araştır benim kültür seviyeme laf atacağına .
forum kurallarında İstanbul Türkçesi ile konuşulacak diye bir kural mı var?
boşanmak bu kadar kolaymı?
sen zor görmemişsin
ne var ki ortada benimde eşim güvenlik görevlisi ve bütün bi hafta atıyor bebeğim olsun diye uğrasıyoruz bebeğime alışmak zor oldu demiisin
sana rahatlık batıyo kusura bakma
ilk defa böyle bişey duydum bence senin elinde hayatı renklendirme
sen karamsar ve mutsuzsan kimsenin sana yapack bi çözümüde yok
BEBEĞİNLE VAR KOCAN VAR AÇ KALMIYOSUN
NE BEKLİYOSUN ARTIK
ALLAHTAN BELANIMI?
işin tuhafı ben çalışan kadınların nispeten daha rahat alışveriş yapacağına örnek olsun diye orjinal parfüm aldığımı yazmıştım yazmaz olaydım vay sen hep bunları yazıyosun mangodan giyiniyosun lv çanta (ne demek hala bilmiyorum) alıyosun diye topa tutmuştu beni halbuki hiçbi yorumumda ben şunu alırım burdan giyerim diye bişey yoktur, kafasında bizlerle ilgili bi profil oluşturup ona göre yorum yaptığını düşünüyorum ben artık
Beyaz Türkler gil demezmiş, ne ayıp
işin tuhafı ben çalışan kadınların nispeten daha rahat alışveriş yapacağına örnek olsun diye orjinal parfüm aldığımı yazmıştım yazmaz olaydım vay sen hep bunları yazıyosun mangodan giyiniyosun lv çanta (ne demek hala bilmiyorum) alıyosun diye topa tutmuştu beni halbuki hiçbi yorumumda ben şunu alırım burdan giyerim diye bişey yoktur, kafasında bizlerle ilgili bi profil oluşturup ona göre yorum yaptığını düşünüyorum ben artık
o neymiş yaw, orayı kaçırdım galiba, beyaz yakalılar mı demek istedi acep
acep dedim bak demesemiydim acep
Beyaz Türkler gil demezmiş, ne ayıp
yok konu kocası olunca tek bi cümle kurabiliyor
" benim kocam doktor "
her yerde yazıyorsun siz ev hanımısınız ben şunu bunu alıyorum diye .bu konuyada sıkıştırdı arkadaş .hayatında birşey görmemiş bir insanın üç kuruş kazanınca havalanması bu oluyor sanırım .komik .
değilsiniz, değilim
kibirli şey nolcek
istanbul ünivesitesini bitirdim canım .herkes bilir gil eki biyolojide kullanılır .turunçgiller ,baklagiller gibi .caddebostanda doğmuş büyümüş biri olarak annemgil diyen birini görmedim çevremde .istanbul türkçesinde yok .anadoludan gelenler o şekilde konuşuyor .uzatmayın tamam anladık .gille konuşmaya devam edin .gram gelişmeyin .kendi bölgenizle sınırlı kalın .bize göre çok kaba bir deyiş .beyaz türkler asla kullanmaz .istersen git araştır benim kültür seviyeme laf atacağına .
ben beyaz Türk değilim valla gayet avam ve bohemim yaşasın köylüler
eşim le 1,5 yıldır evliyiz 4 aylık bebeğim var
arkadaşımdı evlendik
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu tabi bir de okuyorum 3.sınıftayım aöf.
eşimle yaşantımız şu şekilde ;
pazartesi sabah 7de gidiyor akşam 8 de geliyor yemek hazır oluyor yiyor pc ye oturuyor bende çocuk felan derken 12 de uyuyoruz
salı gece işe gidecek oluyor öğlen 1 e 2 ye kadar uyuyor kalkıyor yemek yiyor sonra pc felan oyalanıyor 6da işe gidiyor
çarşamba sabah eve geliyor bir yatıyor öğlen 3 e 4 e kadar (arkadaşlar daha çok uyuyormuş kıymetini bilcekmişim )
akşama kadar öyle uğraşıyor pc felan çamaşır astıyorum haftada 1
perşembe sabah7 de gidiyor akşam 8 de geliyor
cuma gece gidiyor cumartesi pazarda aynı şekilde hiç izni yok
benim evliliğim bu !!!!! boşanmayı düşünüyorum ! bıktım bunaldım artıkk
en azından bir işim olana kadar sabredeyim diyorum ama 2 sene dayanacak gibi değil bıktım üzüntüden tüm dişlerim dökülme aşamasında bu gidişle bi işimde olmuyacak sağlıkdan eleneceğim
Bende Caddebostanlıyım, Bende Sendikalıyım
Zenginiz
Süleyman Demirel Üniversitesi mezunuyum ben, bak ezik hissettim şimdi
Ama o öğretmenlik mezunu imiş, ben bilgisayar mühendisiyim
Sanırım bende branşımla döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?