Siz Olsaydınız Napardınız ?

işin tuhafı ben çalışan kadınların nispeten daha rahat alışveriş yapacağına örnek olsun diye orjinal parfüm aldığımı yazmıştım yazmaz olaydım vay sen hep bunları yazıyosun mangodan giyiniyosun lv çanta (ne demek hala bilmiyorum) alıyosun diye topa tutmuştu beni halbuki hiçbi yorumumda ben şunu alırım burdan giyerim diye bişey yoktur, kafasında bizlerle ilgili bi profil oluşturup ona göre yorum yaptığını düşünüyorum ben artık

işin tuhafı ben çalışan kadınların nispeten daha rahat alışveriş yapacağına örnek olsun diye orjinal parfüm aldığımı yazmıştım yazmaz olaydım vay sen hep bunları yazıyosun mangodan giyiniyosun lv çanta (ne demek hala bilmiyorum) alıyosun diye topa tutmuştu beni halbuki hiçbi yorumumda ben şunu alırım burdan giyerim diye bişey yoktur, kafasında bizlerle ilgili bi profil oluşturup ona göre yorum yaptığını düşünüyorum ben artık

Sarıgül sokakta büyüdüm bende, o meşhur caddebostanınızda Demiyordum ama bundan sonra doğma büyüme istanbullu olarak, ''-gil'' ekini ekleyeceğim her kelimeme

Değil mi ama ya?
Nefes alıyor işte, kırsın k.ını otur yerine!

İnsanlar sadece çoluk çocuk sahibi olmak, kocasına yemek yapıp ortalığı temizlemek, hiç bir paylaşım yapmadan robot misali yaşamak ve yalnız kalmak için evlenmezler...
Arkadaş, yalnızlıktan bunalmış ki buraya konu açmış...Hatta bu durumdan öyle rahatsız olmuş ki, boşanmayı bile aklına getirmiş...
Size göre bunlar dert değildir, konu sahibesine rahatlık batıyordur, ama bu arkadaşın evliliğinde bu durumlar problem olmuş demek ki
Buna saygı göstermek bu kadar mı zor?

Son düzenleyen: Moderatör:

profillerimizi gizlice okuyor, her yaptığımızdan haberdar yani. ee hatunda hayal gücü de var. ekleyip yazıyoo

lv çanta ne hakkaten ? lc waikiki dedi heralde

bu arada ben doğuluyum, köylüyüm, bekarım, işsizim

vayy çok ezik hissettim kendimi

her yerde yazıyorsun siz ev hanımısınız ben şunu bunu alıyorum diye .bu konuyada sıkıştırdı arkadaş .hayatında birşey görmemiş bir insanın üç kuruş kazanınca havalanması bu oluyor sanırım .komik .

Konu çok dağılmış...
Konu sahibi ben seni biraz depresif buldum. "ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim" diye bir cümle kurmuşsun. Herhalde eskiden de böyle bezgin, umutsuz anların olmuş. Ve bu cümlede pişmanlık gördüm ben. Aşkla da evlensen, mantıkla da evlensen evlilik bir evcilik oyunu değildir. Hiçkimse Barbie şatosunda yaşamıyor. pembepinar hariç Şaka bir yana... Her şey zamanla monotonlaşıyor. Senin bunun önüne geçmen lazım. Birlikte yapacağınız bir şeyler bulup eşinin ilgisi çekmelisin. Böylece sen de eşinle daha çok ilgilenir, onun farklı yönlerini görür ve onu daha çok sevebilirsin.
Eğer eşim 10 saat uyusaydı ve akşamları bize ait olması gereken vakti PC başında geçirseydi, ben önce kendimi sorgulardım. Sonra onu, sonra da dış etmenleri... Arkadaşlarına bile bakardım. Üzüm üzüme baka baka kararır ya.
Bir de, eşinin nasıl hobileri varsa senin de olmalı. Birlikte bir şey yapamıyorsanız, aynı ortamda ayrı ayrı hobilerinizle ilgilenin. Mesela bazen eşim PS3 oynar, ben yanında kitap okurum.
Son olarak da, eşinle bebeğini kaynaştırmaya çalışmanı tavsiye ederim.

kızlar şaşırıyorum size,boşa kürek çekiyorsunuz çünkü..

bir laf vardır;söylediklerin karşıdakinin anlayabildiği kadardır diye..

aynen öyle..

bir kişi yüzünden konuya yazık oluyor..

benim ne görüp ne görmediğimi sen bilemezsin komik olan da sensin ve daha komik olanı bunun farkında bile değilsin bebek bekleyen genç bi hanım olmana rağmen bile zerre kadar sempatikliğin yok, sanaldan bile auran o kadar tuhaf ki tüylerimi diken diken ediyosun

Bende Caddebostanlıyım, Bende Sendikalıyım
Zenginiz
Süleyman Demirel Üniversitesi mezunuyum ben, bak ezik hissettim şimdi
Ama o öğretmenlik mezunu imiş, ben bilgisayar mühendisiyim
Sanırım bende branşımla döverim

Sen İstanbul Türkçesini bırak da önce yazı dilini öğren.O kadar okumuşsun hem de 'caddebostan'lıymışsın utanmadan böyle yazıyorsun ne ayıp.Yarın seni kınayacağız tüm caddebostanlılar olarak

Bir de beyaz türkler demişsin yeme de yanında yat olmuş

ben beyaz Türk değilim valla gayet avam ve bohemim yaşasın köylüler

çalışmayan kadınlarla ilgili konularda ben çalışıyorum bak ben şunu alıyorum çalışmasam alamazdım çalışmayan çakma parfüm kullanır vs vs bunları diyen ben değilim sanırım .SENSİN .

Son düzenleme:

canım benim eşiminde çalışma düzeni aynı seninki gibi:) ha şu var ben çalışıorum 8-5 hafta sonum tatil eşimle evdeysek gecleri film izleriz felaket bi film kültürümüz oldu dışarı yürüyüşe çıkarız pazara asla tek gitmem hep birlikte gideriz:) lışveriş merkezine gideriz dolanırız ve misafir çağırırız yane yapıcak bi milyon şey var:) eşin evdeyken mutfağa geçin pasta yapın akşam oturup film izleyin tavla oynayın ne bilim biiiiiiiiir sürü şey yat önüne sana bi saat masaj yapmasını iste çougunda var sıkıntın eşiin hiçbişe yapmamasıysa yönlendir adamı kuzum sende erkekler böledir azcık yönlendirceksin çekceksin bi traflarını:) sıkma canını herkesin yaşantısı böle sonuçta:) zaten biz hayatı paylaşıoruz aktivite arkadaşı diilizki arkadaşlarla genelde bişeler yapılcanda buluşulur ama o senin hayat arkadaşın tatlım hayatının her anında olcak sende onun öle kendinize zaman yaratın maske yapın yüzünüze eşinede yap napıosan:)

burhan altıntopun replikleri geldi aklıma, benide alsanıza aragıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…