Sizinde siniriniz bozuyormu?

Ben
- kaLk yap ben mi yapcam essek diye mi aldın beni .tarzında sert cikislarda bulunuyorum
Sofrayı ben hazirlarim ama o kaldırıyor
Çay isterse Ocak orada demleyebilirsin bana da koyabilirsin diyorum

Benimki karışması daha iyi ben kendim yaptım mı daha temiz yapıyorum bir yemek yapıyor ev savaş alanı, temizlik yaparken evdeyse herşey karışıyor en iyisi kendim yapmak mesela ben yemek yaparken bütün mutfağı toplarım sadece yemek kalır ortada sonra çıkan bulaşıklar öbür türlü dağılır çok sinirim bozulur, baharatlıklara yağlı olması sinirimi bozar yardım ettiğinde daha çok sinirilenirim

Ben
- kaLk yap ben mi yapcam essek diye mi aldın beni .tarzında sert cikislarda bulunuyorum
Sofrayı ben hazirlarim ama o kaldırıyor
Çay isterse Ocak orada demleyebilirsin bana da koyabilirsin diyorum
Diyorum bende aynı senin gibi sen yap bunuda falan diye yapıyor ama ara sıra yapıyor ben her evde olduğunda yemeğe temizliğe yardım etsin istiyorum bazen ediyor bazende çok yorgunum diyor bende sinirleniyorum hepsini ben yaparken bende yoruluyorum diyorum küsüyorum

Eee dağıttığınıda toplayacak tabiki

Valla ben bugün yemek yapmadım çok acikirsan yaparsın yeriz dedim.

Uğraşamam ugrsiyorsa yapsın yeriz
Ugrasmiyorsa ben zaten 35 saate kadar aç oturabiliyorum

Ben evde yemekcii değilim

yani ikimiz de evdeysek yemek temizlik sorun değil ben bir işle uğraşırken o boş yatıyorsa sinir olurum. Ondan da bir şey yapmasını isterim. Eşim yoğun çalıştığı için bomboş yatmayı çok seviyor ama yasaklarda bu beni sinir ediyor gerçekten. İş çıkar kendine allah aşkına yatma diyorum bana yardım etmese de olur

Ya nasıl bir tevafuk oldu bu konu
Az önce oturup ben bu evin işlerine yemeğine yetişemiyorum diye ağladım, çıngar çıkardım. Hergün yemek yapmaktan temizlik yapmaktan fenalık geldi. Yarından itibaren sandviç yicem, ne yerse yesin kocam, umrumda değil...

benmdeeeeee

Senin için aynı anda sinirlenip hissetmişim

Benim de sinir olduğum zamanlar oluyor evet ama eşimin işi ağır ve 12 saat çalışıyor.yinede bazı işleri yapıyor yoksa cenemden kurtulamaz

Bir buçuk yılda maalesef kötü bi sistem yerleşmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…