BenKızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz?
Diyorum bende aynı senin gibi sen yap bunuda falan diye yapıyor ama ara sıra yapıyor ben her evde olduğunda yemeğe temizliğe yardım etsin istiyorumBen
- kaLk yap ben mi yapcam essek diye mi aldın beni .tarzında sert cikislarda bulunuyorum
Sofrayı ben hazirlarim ama o kaldırıyor
Çay isterse Ocak orada demleyebilirsin bana da koyabilirsin diyorum
Eee dağıttığınıda toplayacak tabikiBenimki karışması daha iyi ben kendim yaptım mı daha temiz yapıyorum bir yemek yapıyor ev savaş alanı, temizlik yaparken evdeyse herşey karışıyor en iyisi kendim yapmakmesela ben yemek yaparken bütün mutfağı toplarım sadece yemek kalır ortada sonra çıkan bulaşıklar öbür türlü dağılır çok sinirim bozulur, baharatlıklara yağlı olması sinirimi bozar yardım ettiğinde daha çok sinirilenirim
Valla ben bugün yemek yapmadım çok acikirsan yaparsın yeriz dedim.Diyorum bende aynı senin gibi sen yap bunuda falan diye yapıyor ama ara sıra yapıyor ben her evde olduğunda yemeğe temizliğe yardım etsin istiyorumbazen ediyor bazende çok yorgunum diyor bende sinirleniyorum hepsini ben yaparken bende yoruluyorum diyorum küsüyorum
HahahahahhaahValla ben bugün yemek yapmadım çok acikirsan yaparsın yeriz dedim.
Uğraşamam ugrsiyorsa yapsın yeriz
Ugrasmiyorsa ben zaten 35 saate kadar aç oturabiliyorum
Benimki karışması daha iyi ben kendim yaptım mı daha temiz yapıyorum bir yemek yapıyor ev savaş alanı, temizlik yaparken evdeyse herşey karışıyor en iyisi kendim yapmakmesela ben yemek yaparken bütün mutfağı toplarım sadece yemek kalır ortada sonra çıkan bulaşıklar öbür türlü dağılır çok sinirim bozulur, baharatlıklara yağlı olması sinirimi bozar yardım ettiğinde daha çok sinirilenirim
Kızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz?
yani ikimiz de evdeysek yemek temizlik sorun değil ben bir işle uğraşırken o boş yatıyorsa sinir olurum. Ondan da bir şey yapmasını isterim. Eşim yoğun çalıştığı için bomboş yatmayı çok seviyor ama yasaklarda bu beni sinir ediyor gerçekten. İş çıkar kendine allah aşkına yatma diyorum bana yardım etmese de olur
Senin için aynı anda sinirlenip hissetmişimYa nasıl bir tevafuk oldu bu konu
Az önce oturup ben bu evin işlerine yemeğine yetişemiyorum diye ağladım, çıngar çıkardım. Hergün yemek yapmaktan temizlik yapmaktan fenalık geldi. Yarından itibaren sandviç yicem, ne yerse yesin kocam, umrumda değil...
Benim de sinir olduğum zamanlar oluyor evetKızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz?
İşi ağır olmadığı için sinirleniyorum ben zatnBenim de sinir olduğum zamanlar oluyor evetama eşimin işi ağır ve 12 saat çalışıyor.yinede bazı işleri yapıyor yoksa cenemden kurtulamaz
Ben 28 imKaç yaşındasın canım
Bir buçuk yılda maalesef kötü bi sistem yerleşmiş.Kızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz?
Ben 28 im
Bana öyle dese bende sen hazirlasan ne var sanki aha ben ekmek alıp geliyorum deyip evden çıkardımgaliba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?