son kilolara savaş açanların günlüğü

Çok haklisin canim hayirlisi olsun..saglikli sihhatli olsun gerisi mühim degil..ama kızda bi baska beeeeee:)))) valla yigenimden biliyorum bi süslü bi bilmiş bi cadalozki sorma gitsin:)) ben hep derim rabbim bilipde bana kız vermememiş inanki geçinemezdik derim hep...şaka bi yana hayırlisi bee canımm..heee unutmadan sen kız dogur bak ben ona ne beşi biuerdeler ne burmalar takiyomm..:))

öyle bakalım şimdi test yaptım kendimce karbonat testi diye bişi duydum ama bişi çıkmadı bu ay cok stres yaptım ben ders falan derken gerildim iyice belkide ondan gecikmiştir bilemiyorum.. gönlümün bi yanı hamilelik istiyo bi yanı da sırası değil acele etme diyo tuhaf duygular içindeyim test sonucuna da üzülmedim dersem yalan olur nasip bakalım bekleyelim bikaç gün daha

Bomba gibiyiz diycemde daha ayilamadim.bende hepsini gönderdim geri yattim yeni uyandim elimde tel yatakda size laf yetistiriyorum...şimdi bende kalkip çok ama çok hafif bi kahvalti yapip hatta varla yok arasi:))) malum diyet modu böyle bisey:)) sonrada eve girisicem aynen dedigin gibi ev savaş alani ben bide cumartesi temizlik yapmisdim ama evde 3tane erkek olunca bize bi gün bile yetiyo heee bide kedimiz var zilli o da allahdan okız erkek olaydi yolardim onu yaramazlik yapiyo diy:))) neyse çok konusdum yarin salı komsularla kahvalti günumuz var ve sıra bende yani daha bi derin temizlik beni bekler..hadi kolay gelsin canlarim hepimize

bende geri yatsam mı yatmasam mı diye düşünürken bilgisayarın basından kalkamadım geçti artık bu saatten sonra yatamam kahvaltı canım istemiyo aslında acıktım ama midem kötü gene neyse canım seni tutmayım ben kolay gelsin sana da...

dnzmehtap sabah sohbete daldık kilo bildirimi yapmadık kızzzz
ben gecen hafta 74.0
bu hafta 72.8 gene aferin kız bana
giden kilom 1.200 gr iyi sayılır bence üstelik tam diyet moduna girememiştim afedersiniz öküzcük gibi yedim yani gecen hafta ama bu kez harika girdim moda...
önümüzdeki pazartesi en cok kiloyu ben vercem görürsünüz sizzzzzzzzzzzzzz hadi yarışalım bari heyecan gelsin azcık ne dersiniz hanımlar

Sende süpersin canim üstelik arada kacamaklarinda olmisdu.ben kendime öküzcuk diyemiycem direk öküz hemide önde gideni hehehehe.. ben özellikle yapmadim çünki gecen sali 63.50 ciktikdan sonra düne kadar homini girtlak yedim diyet moduna çok istesemde giremedim.bugunde oyuzden tartilmadim kilo aldiysam moralim bozulmasin diye..ama bu hafta diyet benim işim diyorum okadarda iddialiyim:))) ben varim yarisa kiloda aldiysam son kilom gecerlidir..bu kadarda avans verim sana canim benim seni gazliyim derken kendimide baya gazladim heee hadi bakalimm haftaya çarsamba kilo bildirimi yapicaz okyy..yaa ben cok konusdum gene gidip spor yapcam malum bi haftadir aldigim kilolari ve yenilerini vermem lazimmm:))) bu yaris işi süper olduheee :)))

allah iyiliğini versin güldürdün beni bee... bende ona şaşırıyom yaa ztane o kadar kaçamak yaptım bide adet de olmadım demek kaçamak yapmasaydım kesin 2-3 kilo vercekmişim yaa neyse artık bu hafta görürsünüz siz... sen o zaman haftaya yaparsın canım önemli diil yapmak zorunda değilsin yani ama boşuna heveslenme şekerim ben kazanıcam yarışı ahanda buraya yazıyom...............
Iyiki varsiniz kizlarrrrrrrrr
Motivasyonum iyiydi tavan yapti sayenizde biz bu işi basaricazzzz

saol canım arkadaşım sende iyiki varsın inşallah başarıcaz bu arada ben hala adet olmadım yaaaaaaaa test yapsammı ki acaba iyice gerilmeye başladım kızz 2 gün önce olmam lazımdı

Hadi bakalım hodri meydan diyoruzzz:))) ben spor yapmaya gidiyom dedim ama hala yapamadim gelenin arkasi kesilmedimi allah eksikliklerini göstermesin ama spor yaptirmadilar yaaa simdide yemegi ocaga koyim akşam yemegimi yiycem bikac işim daha var onlari halledim halim kalirsa yarim saat olsun yüriycem.inşallah sanırsam galiba umarimm:)) sende stres yapma kafana takmamaya çalis herşey olacagina varir nasil olsa.eger yoksada üzulme en azindan zayif bi anne olucan buna gayret et.hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsen senin için okadar iyi hem rahatta geçer..

Amann ne is biter ne de gelen giden al benden de o kadar... Ben suan sadece yuruyus yapiyorum spora cekiniyorum ne olur ne olmaz diye uzulecek bisi yok napalim mevlam herseyin hayirlisini versin ama ben bugun cok iyiydim masallah diyet harika gidiyo yarin pazarim var bolbol gezicem spor niyetine... Iyi geceler simdilik sabaha burdayim insallah....

kızlar uyanamadınız mı daha yaa ben kahvemi içiyorum yürüyüşümü yaptım bile ohhhhhhh...
yumurta koydum haşlansın diye ocağa kahvemi içip yumurtamı yicem sonra doğru pazara oğlan da okulda ya rahat rahat gezerim pazarda oyuncak diye ağlayıp duruyodu sıpa her hafta 10 liralık oyuncak mı alınır değerini bilse varsa isterse 20 liralık alayım ama kırıyo hemen neyse konu sapıttı...
bu arada bende hala bişi yok yaa bugün test alcam hayırlısı bakalım yarın sabah yapıcam testi bildiririm sana çatlaaa meraktan yarına kadar dnzmehtapcım

senin bugün kahvaltı günün vardı demi yaa unuttum kızz bende diyom bu hatun nerde bak diyeti bozma haa yeme böreklerden...gerçi ben bugün pastanenin önünden geçerken mis gibi kokan kaşarlı poğaçaya dayanamadım yedim 1 tanecik affola artıkınnn öğle yemeği yok bana biraz üzüm yedim sadece az önce pazardan aldım.. bugün cok yoruldum yaa şimdi yatıp uyucam biraz halsizim yaa neyse görüşürüz kızlar öpüyorum

Hepsi ayni oyuncak mevzusu bitmez taki buyuyene kadar.ondan sonrada arkadaslarimla sinemaya gitcem hamburgerciye.çig köfteye gitcem.gitcemde gitcem bitmiyo anliycan ben oyuncak gunlerini tercih ederdim heralde:)))

mehtapcm gününü atlatmışın gözün aydn kahvaltıda yedklerini dert etme. akşama kadar eritmişsindr .aksamda salata corba tamamdr :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…