SONUMUZ NE OLURKİ ACABA?

bu arada bu sorunların üzerine yenileri eklendi çok utanıyorum söylemeye ama eşim po...izliyor telefondan bunuda yeni öğrenmiş oldum neden dediğimde aldığım cevap dahada mide bulandırıcı oldu
sana karşı kendimi geliştiriyorum pasif kalmamak için?
neresinden tutsam elimde kaldı bu evlilik
su an acaba nasıl en az yarayla kurtulabilirim diye düşünüyorum

son sözüm seninle evlendiğim güne lanet olsun oldu
bu sözde paşanın çok zoruna gitti
reelde bitmeyen evlilik içimde son buldu kısaca

ne yapılır ne edilir bir akıl verecek yokmu bana
Ne denır bılemıyorum kı bırde baska sorunlardan bahsetmıssınız

öncelıkle yasadıgınız ılde asgarı ucretle calısıp hem kendınıze hem kızınıza bakabılırmısınız

bosanmak istiyormusunuz

ailenız içinde sorun var demıssınız

eger bu hayatı yasamak istemiyorsanız bıran önce hayırlı bır adım atmalısınız

ay çekilir dert değil kaynanayla aynı evde yaşamak başlı başına cehennem gibi bir olay, bir de parayı kaynanaya vermek ne demek ya evlilik cüzdanında eşin olarak adı geçen adamın ne işi var acaba orda?
sen o adamla mı evlendin kaynanan ve kayınpederinle mi evlendin de onlarla yaşıyor ve paranı teslim ediyorsun
gerçekten ekonomik özgürlüğü (özgürlük denirse) olup da maaş kartını veya parasının hepsini kocasına veren kadınlara sinir oluyordum şimdi kaynanaya veren gelini görünce sinirlerim tavan yaptı
sen neden evlendin peki kaynananla yaşamak için mi? kazandığın parayı ona verip hesabını onun yapması için mi?
senin kendi yuvan nerde? kocanla kurduğun yuvan nerde?
neden kendini bu kadar ezdiriyorsun?
ben çalışmadığım halde bu duyduklarım beni çileden çıkarmaya yetti,
kusura bakma ama kendini hiçmiş gibi gösteren sensin
kendini kullandıran ve buna izin veren yine sensin
koca diye nikahlandığın adam eğer seni birazcık düşünse sevse değer verse bunları yaşatmaz
adamın sana zararından başka faydası var mı acaba?
karısını ailesi ile yaşatan kredi borcuna batan karısının parasını annesine vermesini isteyen birde anasına laf söyleyemeyen adamdan ne bekliyorsun be kardeşim insan sana üzüldüm şuanda elim ayağım titriyor kendine gel ne olur

kusura bakma ağır yazdım ama sinirden çok kötü oldum eşinin maaşı kredilere mi gidiyo tamamen bir asgari ücretle ayrı eve çıkmak zor ama ikinizde asgari ücret alıyorsanız kendi evinize çıkın önce ne olur bu iyiliği yap kendine

Yok artık. Evin beyi senmisin eşin mi?
Eşinin anne babasına hangi mantıkla parayı sen veriyosun?
Kayınvaliden kayınpederin bu parayı senden nasıl alıyolar?
Aklımda deli sorular?
bide çok afedersin, kocan ortalıkta erkeğim diye dolaşıyor öyle mi?

Allah sana nasıl bir sabır vermiş anlamadım ama Allah kolaylık versin.

Niye isten cikmiyorsunuz. Kayinvalide kayinpeder bir de es mecbur bakacaklr. Nasil olsa cok ozur diliyorum sagmalik inek gibi ellerine veriyorsunuz. Gercekten ozur diliyorum hakaret etmek icin deil kayinvalidenize cok kizdim. Cikin isten bakin o alamadiginiz esigeldikleri 100 liralari gorebilecekler mi. Sigortaniz var mi. Esinizden yararlanabiliyormusunuz sigorta konusunda

Himm bak son sayfayi okumamistim. Durum gercekten biraz degisik. Diger durum halledilirde bu bahsettiginiz zor. Sundan emin olun yaptigi sapkinlik. Bir cok insan normal gorse de uzmanlar bilr tedavi edilmeli diyor. Tek cozumu duzneli psikolog. Size sundugu bahanelerin hicbiri gercek degil. Biraz uzerine gitseniz baska bahaneleri de olacak. Bu konuda ustin olmaya calisacagina calisip para kazanma esine sahip cikma konusunda caba harcasin

Ben olsam maasimdam bir kurus evet evet 1 kurus bile vermezdim. Esim versin banane!!

zaten bu şekilde bir mide bulandırıcı bahane çileden çıkardı beni
az önce inanılmaz bir kavga ettim
hangi or... yatağından çıkıp geliosan onun yatağına geri dön benden sana bu saatten sonra iş çıkmaz dedim

kendi psikolojimde iyi değil hanımlar
delircem birgün gerçekten
yakıp yıkıp dökecem her şeyi

canım senin bu söylediklerini binkere sordum söyledim ben kendime
gücüm kalmadı artık mücadele etmeye
karşında seni anlamayan insanlara laf anlatmak o kadar kolay değil
ben şuan kendimden korkar oldum
bişey olacakta kendimi kaybedicem diye
sinir anlarımda öfke kontrolüm falan yok benim
ya kendime ya karşıdakine zarar vericem adım gibi biliyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum

gerçekten sabır taşı olmuşsun tebrik ederim (ciddiyim)
sabreden kazanır derler inşallah herşey yoluna girer ve kazançlı çıkarsın sonunda
helal olsun sana gerçekten ben yaşadığım ufacık şeyleri bile haftalarca büyüten bir insanım evim damım ayrı olduğu halde bazen kaynanamla yaşadığım küçücük şeyi düşünüp aylarca düşünüyorum. hem de ayrı şehirdeyim ben zaten bu konuda normal değilim.
ama seni görünce bi yönden de bak sabreden nelere sabrediyor diye düşündüm.
ama sende fazla fedakarsın be arkadaşım gerçekten çok fazla senin yaptıkların keşke imkanın olsa kızını alıp kendine hayat kurabilsen. kocanla konuşmayı denesene kredi borcunuz ne kadar sürecek?
gerçi karşında pek anlayışlı bir adam yok gibi olsa da maddi hiçbir gücü yok.
evet başından çok büyük hata yapmışsın bunu kabul ederek evlenmekle.

ama sen kocanla evlisin anası ve babasıyla değil yani kocana ayrı eve çıkmak istediğini kullanılmaktan bıktığını söyle hatta ayrılmakla tehdit et ben senle evlendim ananla babanla değil de ya inşallah bu durumdan kurtulursun çok üzüldüm yani
kaynana dünya iyisi bile olsa ev ev üstüne olmaz ya

hele kocan da sapık çıktı yani off off daha da konuşamıyorum sabır diliyorum sana

BU NE YAAA NEDEN Paranı kv kp veriyorsun senin de ihtiyacların yokmu
eşinle adam akıllı konuş bence siz çocuk değilsiniz ki sizi büyükler idare etsin sen paranı nasıl harcaman gerektiğini biliyorssun zaten
ayrı eve çıkın kendi yagınızla kavrulun
kuru ekmek sogan yiyin kendi paranızı harcayın

adam gibide konuştum kadın gibide sinirlide konuştum sakincede konuştum olmadıııı
şimdide sustum konuşmuyorum inan ki yoruldum yaa

eşimin son bombasınıda daha hazmetmeye çalışıyorum po...
nasıl bir sapkınlığın içine bulaştım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…