belki yazdın önceden ama konuda sayfa çok.ne yapılır ne edilir bir akıl verecek yokmu bana
Varmıs canım 4 yasındabelki yazdın önceden ama konuda sayfa çok.
tekrar soralım:))
ayrı ev şansınız yok mu hiç?yaşlarınız kaç?
çocuk yok heralde değil mi?
Ne denır bılemıyorum kı bırde baska sorunlardan bahsetmıssınızne yapılır ne edilir bir akıl verecek yokmu bana
Ben olsam maasimdam bir kurus evet evet 1 kurus bile vermezdim. Esim versin banane!!hanımlar merhaba
benimde dertlerim hiç bitmiyor.5 yıllık evliyim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz ne derece yaşamak denilirse artık.3 gündür eşimde içinde olmak üzere hiç kimseyle konuşmuyorum hele eşimle hiç konuşmuyorum.kaynana kayınbaba birşey sorarsa cevap veriyorum o kadar.sebeplerinede gelince;
çalışıyorum asgari ücrete içinden sadece 200 tl alıyorum kalanını eve veriyorum(eşime değil kaynanama) zaten bu beni iyice delirtiyor yanlış anlaşılmasın para vermek değil bunu kaynanama vermek delirtiyor fino köpeği gibi nereye çekilirsem oraya gidiyorum.
eşimle genellikle geçimsizliğim olmaz ki ben sinir buhranları yaşayıp laf sokana kadar.şu anda konuşmuyorum sebebine gelincede eşimin kart kredi borçları vardı ödeyemez duruma gelmişti maaşını alamıyordu bende tek tarafta toplamak için kredi çektim ve kapattık hepsini.buraya kadar herşey iyi ancak ne oluyor anlamıyorum eve ben para veriyorum onun bir desteği olmuyor.sanki evin erkeği benmişimde ben vermek zorundaymışım gibi bir muamele görüyorum
bu ay maaşımı alınca 100 tl fazla alıcam dedim kaynanama.kaynanam surat bir karış babana sor diyince tepem attı.o arada eşim geldi aldınmı maaşını dedi bende yaaa almammı milyarlar aldım istersen sanada vereyim dedim.ne oluyo dedi bende böyle böyle dedim tamam ben sana veririm boşver dedi iyice dellendim bu lafın üzerine.ya ben senden para istemiyorum dedim kendi maaşım üzerindede hakkım yokmu dedim 12 saat it gibi çalışıyorum ben senin söylemen gereken ben sana vereyim olmamalı dedim sustum .
ancak sinir tepemde konuşmuyorum.sabah oldu işe gidicem konuşmuyorum ben konuşmadıkça bu daha beter deliriyor tabi bişey soruyor onada cvp vermiyorum çünkü tükendim hanımlar artık yaşlandım sürekli birileri için yaşamaktan.neyse tam kapıdan çıkıcam eşim pantolonum nerde dedi döndüm geri çıkardım pantolununu verdim bu çık git şurdan delirtme beni dedi bende çok umrumdaya delirmen dedim bu beni kolumdan tuttu açtı kapıyı çık git dedi bende hızlıca bırak kolumu diyince daha beter sıktı git sen çok oldun dedi bende çıkarken lanet olsun sana emi dedim çıktım gittim.aradan 5 dk geçmedi msj geldi özür dilerim diye ama bunun anlamı olmadı bende.şimdi ne konuşuyorum nede sofrasına oturuyorum çünkü bıktım artık bir hiçmişim gibi davranılmaktan
arkadaşlar şimdi sizden istediğim bana akıl verin suskunluğumu bozmadan böyle devam edeyimmi inanılmaz kırıldım çünkü.
zaten bu şekilde bir mide bulandırıcı bahane çileden çıkardı beniHimm bak son sayfayi okumamistim. Durum gercekten biraz degisik. Diger durum halledilirde bu bahsettiginiz zor. Sundan emin olun yaptigi sapkinlik. Bir cok insan normal gorse de uzmanlar bilr tedavi edilmeli diyor. Tek cozumu duzneli psikolog. Size sundugu bahanelerin hicbiri gercek degil. Biraz uzerine gitseniz baska bahaneleri de olacak. Bu konuda ustin olmaya calisacagina calisip para kazanma esine sahip cikma konusunda caba harcasin
canım senin bu söylediklerini binkere sordum söyledim ben kendimeay çekilir dert değil kaynanayla aynı evde yaşamak başlı başına cehennem gibi bir olay, bir de parayı kaynanaya vermek ne demek ya evlilik cüzdanında eşin olarak adı geçen adamın ne işi var acaba orda?
sen o adamla mı evlendin kaynanan ve kayınpederinle mi evlendin de onlarla yaşıyor ve paranı teslim ediyorsun
gerçekten ekonomik özgürlüğü (özgürlük denirse) olup da maaş kartını veya parasının hepsini kocasına veren kadınlara sinir oluyordum şimdi kaynanaya veren gelini görünce sinirlerim tavan yaptı
sen neden evlendin peki kaynananla yaşamak için mi? kazandığın parayı ona verip hesabını onun yapması için mi?
senin kendi yuvan nerde? kocanla kurduğun yuvan nerde?
neden kendini bu kadar ezdiriyorsun?
ben çalışmadığım halde bu duyduklarım beni çileden çıkarmaya yetti,
kusura bakma ama kendini hiçmiş gibi gösteren sensin
kendini kullandıran ve buna izin veren yine sensin
koca diye nikahlandığın adam eğer seni birazcık düşünse sevse değer verse bunları yaşatmaz
adamın sana zararından başka faydası var mı acaba?
karısını ailesi ile yaşatan kredi borcuna batan karısının parasını annesine vermesini isteyen birde anasına laf söyleyemeyen adamdan ne bekliyorsun be kardeşim insan sana üzüldüm şuanda elim ayağım titriyor kendine gel ne olur
kusura bakma ağır yazdım ama sinirden çok kötü oldum eşinin maaşı kredilere mi gidiyo tamamen bir asgari ücretle ayrı eve çıkmak zor ama ikinizde asgari ücret alıyorsanız kendi evinize çıkın önce ne olur bu iyiliği yap kendine
canım senin bu söylediklerini binkere sordum söyledim ben kendime
gücüm kalmadı artık mücadele etmeye
karşında seni anlamayan insanlara laf anlatmak o kadar kolay değil
ben şuan kendimden korkar oldum
bişey olacakta kendimi kaybedicem diye
sinir anlarımda öfke kontrolüm falan yok benim
ya kendime ya karşıdakine zarar vericem adım gibi biliyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum
BU NE YAAA NEDEN Paranı kv kp veriyorsun senin de ihtiyacların yokmuhanımlar merhaba
benimde dertlerim hiç bitmiyor.5 yıllık evliyim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz ne derece yaşamak denilirse artık.3 gündür eşimde içinde olmak üzere hiç kimseyle konuşmuyorum hele eşimle hiç konuşmuyorum.kaynana kayınbaba birşey sorarsa cevap veriyorum o kadar.sebeplerinede gelince;
çalışıyorum asgari ücrete içinden sadece 200 tl alıyorum kalanını eve veriyorum(eşime değil kaynanama) zaten bu beni iyice delirtiyor yanlış anlaşılmasın para vermek değil bunu kaynanama vermek delirtiyor fino köpeği gibi nereye çekilirsem oraya gidiyorum.
eşimle genellikle geçimsizliğim olmaz ki ben sinir buhranları yaşayıp laf sokana kadar.şu anda konuşmuyorum sebebine gelincede eşimin kart kredi borçları vardı ödeyemez duruma gelmişti maaşını alamıyordu bende tek tarafta toplamak için kredi çektim ve kapattık hepsini.buraya kadar herşey iyi ancak ne oluyor anlamıyorum eve ben para veriyorum onun bir desteği olmuyor.sanki evin erkeği benmişimde ben vermek zorundaymışım gibi bir muamele görüyorum
bu ay maaşımı alınca 100 tl fazla alıcam dedim kaynanama.kaynanam surat bir karış babana sor diyince tepem attı.o arada eşim geldi aldınmı maaşını dedi bende yaaa almammı milyarlar aldım istersen sanada vereyim dedim.ne oluyo dedi bende böyle böyle dedim tamam ben sana veririm boşver dedi iyice dellendim bu lafın üzerine.ya ben senden para istemiyorum dedim kendi maaşım üzerindede hakkım yokmu dedim 12 saat it gibi çalışıyorum ben senin söylemen gereken ben sana vereyim olmamalı dedim sustum .
ancak sinir tepemde konuşmuyorum.sabah oldu işe gidicem konuşmuyorum ben konuşmadıkça bu daha beter deliriyor tabi bişey soruyor onada cvp vermiyorum çünkü tükendim hanımlar artık yaşlandım sürekli birileri için yaşamaktan.neyse tam kapıdan çıkıcam eşim pantolonum nerde dedi döndüm geri çıkardım pantolununu verdim bu çık git şurdan delirtme beni dedi bende çok umrumdaya delirmen dedim bu beni kolumdan tuttu açtı kapıyı çık git dedi bende hızlıca bırak kolumu diyince daha beter sıktı git sen çok oldun dedi bende çıkarken lanet olsun sana emi dedim çıktım gittim.aradan 5 dk geçmedi msj geldi özür dilerim diye ama bunun anlamı olmadı bende.şimdi ne konuşuyorum nede sofrasına oturuyorum çünkü bıktım artık bir hiçmişim gibi davranılmaktan
arkadaşlar şimdi sizden istediğim bana akıl verin suskunluğumu bozmadan böyle devam edeyimmi inanılmaz kırıldım çünkü.
adam gibide konuştum kadın gibide sinirlide konuştum sakincede konuştum olmadııııBU NE YAAA NEDEN Paranı kv kp veriyorsun senin de ihtiyacların yokmu
eşinle adam akıllı konuş bence siz çocuk değilsiniz ki sizi büyükler idare etsin sen paranı nasıl harcaman gerektiğini biliyorssun zaten
ayrı eve çıkın kendi yagınızla kavrulun
kuru ekmek sogan yiyin kendi paranızı harcayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?