- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Vicdan fazlasıyla var ben de saygını ve seviyeni koru! Konuyu senın açmadığını biliyorum tabıkı de... Yazılanlara anlayışsızlıgınızdan dedım saaygı duyulmalı diye, benım vicdanımı empati yeteneğimi asla ve asla asla asla asla Sor-gu-la-ya-maz-sın!konuyu ben açmadım :)
riskli gebeliği olduğundan iş yapmayan birine ben perde asıyordum demek gerçekten çok ilginç.
felç geçirmiş kolunu kaldıramayan birine "ben tenis oynuyorum sen neden yapamıyorsun?" demek gibi bir şey.
biraz empati vicdan lazım insana. malum bir gün size de lazım olabilir.
Üç tane sağlıklı gebeliginizin olması sizin marifetiniz değil Allahın lütfu , yaşamadığınız bir konu hakkında nasıl bu kadar rahat ahkam kesiyorsunuz
estağfurullah asla ahkam kesmek neyime
Eğer böyle anlaşıldıysa çok üzülürüm esas söylemek istediğim konu sahibinin abartmış olduğuydu demek ki maksadımı aşmışım
Üstünü bile giyemeyen hamile görmedim de duymadım da garibime giden buydu
Ama sonraki yorumlardan anladığım kadarıyla varmış demek ki
Allah yardımcısı olsun ihtiyacı olan herkesin inşallah
Adını verin uzmanın da danışmaya gitsin bari insanlar 9 aylık topuklu ayakkabı giyip, makyaj yapmak ne derece yararlı. Tabi gerçekse :)ya ona bakarsanız ben bir uzman gördüm hastanede kendisi dermatologdu :)
kadın 9 aylık karnı burnunda hastalarına bakıp koşuştururken ayağında 12 cmlik stilettolar vardı ve kolu bacağı selültsiz taş gibi yüz pırıl pırıl makyajlı saçları pırıl pırıl yapılı yüzü de güleçti :))
hani burdaki konu sahibine ben perde astım diye hava atmaya kalkmışlar ya :) böylesini yapın da görelim 12 cmlik topukla ayakta koşuşturun hasta peşinde hadi hodri meydan :) kıskandınız mı? güzel devam :)
Adını verin uzmanın da danışmaya gitsin bari insanlar 9 aylık topuklu ayakkabı giyip, makyaj yapmak ne derece yararlı. Tabi gerçekse :)
Hava atmakmış?&@₺; bayık bir lügatla tam yerinde laf etmiş gibi yazmışsınız :))
Çok güldüm.
Öylesine tuhaf yorumlar var ki, benim yazımı baz alan
Anlam veremedim.
En aZından ben konu sahibine durumu daha da ciddieştirmemesi adına, kendimce katkıda bulundum.
Çoğu yorum yalnızca polemik, konu sahibinin derdine ne cevap, ne öneri
Haydi siz forumunuza bakın.veririm kendisi hala çalışıyor aynı hastanede ben farazi konuşmam :)
ben sizin ne cevap yazdığınızı bilmem yorumlara genel baktım konu sahibi riskli hamilelik olduğunu söylemesine rağmen kendiyle kıyaslayıp burada ne kadar mükemmel ve harika bir hamile olduğunu beyan edenleri kınadım. siz de onlardansanız üzerinize alınabilirsiniz.
ben kendimce önerilerimi sundum zaten konu sahibine. yemeğini hazırlayan ona bakan harika bir eşi var :) annesinin dırdırına ihtiyacı yok :)
ya ona bakarsanız ben bir uzman gördüm hastanede kendisi dermatologdu :)
kadın 9 aylık karnı burnunda hastalarına bakıp koşuştururken ayağında 12 cmlik stilettolar vardı ve kolu bacağı selültsiz taş gibi yüz pırıl pırıl makyajlı saçları pırıl pırıl yapılı yüzü de güleçti :))
hani burdaki konu sahibine ben perde astım diye hava atmaya kalkmışlar ya :) böylesini yapın da görelim 12 cmlik topukla ayakta koşuşturun hasta peşinde hadi hodri meydan :) kıskandınız mı? güzel devam :)
Vay arkadaş dünyadaki tek hamile siz olsanız ancak bu kadar trip atarsiniz. Annenize güvenerek mi hamile kaldınız?
Hamileyken 12 cm stiletto giymek bir marifet değil, risktir! Bunu onaylıyor olmanıza nutkum tutuldu! Kendini ve bebeğinin sağlığını düşünmeyen anne bilinçsizdir, isterse doktor olsun birseyi değiştirmez.
Katılıyorum sırf ben sert yorum yazarım diye yazıp gebelik dönemi riskli gebelikler ve süreçleri hakkında fikri olmadan yazanlar komik geliyor. Ben gördüm vardı ben duydum vardı ben doğurdum cam bile sildim vs. Kendisinin de dr u aynı tavsiyeleri verse ve daha önce bebek kaybetmiş olsa ancak anlayabilecek insanlar bence. Yaşayan bilir. Sen as çamaşırını sağlıklı hamileliğin ne güzel ama olmayabilirdi de bu bir zafer yada maharet değil. Sağlık durumu tamamen. Ben de sizin gibi bunu anlatmaya çalıştım.kadın doktor herhangi bir ağrı hissetse keser zaten. sağlıklı 12 kilo almış bir gebede çok da sıkıntı olmaz.
90 kilo olmuş önceden de bel omurlarına hasar vermiş kas gücü az olan birine zararlı tabi ki.
burada perde asanlara bebeğini riske atıyorsun diye ünlemlerle uyarmamışsınız şaşırdım :)
neyse dediğim gibi herkesin hamileliği kendine. burada amacım hamilelik yarıştırmanın ne kadar saçma olduğunu göstermekti o örneği verirken. yoksa size 9 aylık hamileyken kafa üstü duran yogiler de gösterebilirdim. kadınlık yarıştırmaya gerek yok. çok çirkin. amacım bunu göstermek.
Katılıyorum sırf ben sert yorum yazarım diye yazıp gebelik dönemi riskli gebelikler ve süreçleri hakkında fikri olmadan yazanlar komik geliyor. Ben gördüm vardı ben duydum vardı ben doğurdum cam bile sildim vs. Kendisinin de dr u aynı tavsiyeleri verse ve daha önce bebek kaybetmiş olsa ancak anlayabilecek insanlar bence. Yaşayan bilir. Sen as çamaşırını sağlıklı hamileliğin ne güzel ama olmayabilirdi de bu bir zafer yada maharet değil. Sağlık durumu tamamen. Ben de sizin gibi bunu anlatmaya çalıştım.
Haklısınız. Gebelik de, annelik de süreci doğal olan şeylerdir. Nüfusumuz bu kadar artarken, kadınlar olarak hala bu doğallığı kavrayamamış olmamız enteresan.Ee insana annesi bakmak zorunda degil, eşi bakmak zorunda degil, çocuğu bakmak zorunda degil. Bir hastaligimiz oldugunda hemşire mi tutalim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?