Sonunda patladım

bu arada kusura bakmayın ama Annecıgınızin her soyledıgınıne bu kadar takılıyorsanız Kayınvalidecıgınıze hiç katlanamazsınız siz... Yarın bır gun onada koni açarsınız pişmanım niye çağırdım dıye. Biri yazmıştı demin; Ücretli bir bayan alın bence de... Allah eşinize ve annenize yardım etsin.

Sonunda patladım demişsiniz keşke PATLAMASAYDINIZ...
Anne bu sizde sanırım hormonların etkisi ile bayağı üzmüşsünüz kadını bence gönlünü alın
Neticede oda sizden özür dileyip barışmak istemiş ama habire bağırmışsınız
Birde maşallah eşiniz yetişiyor herşeye ben olsam ANNE tercihini annem nekadar iyi olsada çağırmazdım
Siz bile bile çağırmışsınız ...Kolaylıklar...

Kizlar birde kendinizle annelerinizi kiyaslamayin bizler genciz onlarin yaslari genelde elli ve uzeri.bi sekilde esleri, esin ailesi,evi cocuklari yaptigi isler yormus yipratmistir annelerimizi..agrilar hastaliklarda eslik ediyor..eslerle de kiyaslamayin bak es yardim ediyorda anne ofluyor..oyle degil iste..hayat yormus onlari ruhen ve fiziken.torunlarina ve kizlarina bakarkende genc kiz gibi heyecanli canli dingin olmasini beklemeyin..oldugu kadar biraz anlayis..biz o yasa geldigimizde onlar kadar olabilecekmiyiz bakalim..ben simdiden yorgunum yahu..

Canım benım ya! Allahım yardım etsin. Sizin ıcın dua edeceğim..

Kainatta tek hamile sen misin?

Sanki insanlığın soyunu devam ettirecek tek gebeymişsin gibi ne bu tripler?

Hastalıkla, gebeliği karışıyorsun.

Kimseyi yanına çağırıp üzme lütfen.

geçen sene doktorumun bana kurduğu cümleler

Kesinlikle Katılıyorum yorumunuza
Anacığım yardım eder her konuda Elhamdülillah ama ben annemin yaşında kendimi gördüğüm vakit o dirayeti gösteremiyeceğimi düşünüyorum...

Anacığım yardım eder her konuda Elhamdülillah ama ben annemin yaşında kendimi gördüğüm vakit o dirayeti gösteremiyeceğimi düşünüyorum...
Canım annem butun gucu ile koşturuyor bızım ıcın... Ve benim de korkum budur... Ben canımda can annem gibi olabilir miyim dıye!? Allahım sukrumuzu sabrımızı artırsın insaallah.... Konu sahibi inşaallah okuyorsundur yazılanları hicap duyuyorsundur umarım!

Konu sahibi buralarda görünmüyor yorumlarda göremedim
Onuda anlamak lazım belliki stres ve korku içinde
Ama gene de Mükemmel varlık olan ANNE gibi bir insana ve EŞe sahip kıymetini bilmeli ve incitmemeli
Özellikle ANNECİĞİNİ.....

Ayni zamanda kendime de ozelestiridir yazdiklarim.kizima annem bakiyor calisiyorum.oyle bir problemle karsilastigimda kadin 60 yasinda senden iyi bakiyor sus konusma edepsiz otur yerine diyorum kendime susuyorum...

Ayni zamanda kendime de ozelestiridir yazdiklarim.kizima annem bakiyor calisiyorum.oyle bir problemle karsilastigimda kadin 60 yasinda senden iyi bakiyor sus konusma edepsiz otur yerine diyorum kendime susuyorum...
Benim de oğluma ANNEM kızıma da kv bakıyor sizin gibi düşünüyorum.
Allah başımızdan eksik etmesin iyiki iyiki varlar....

Kadın hamile üstüne üstlük riskli bir gebelik yasiyormuş... annesi de bir kap yemek yapacak habire soyleniyormus..bir de bu anneyi savunan insanlar var.çok entresan! Bu mu annelik..kızının zor günlerin de yardım etmeyecek ne zaman edecek pardon! Kızı zor bir dönem gecirirken kendisi yan gelip yatacak oyle mi.. öyle düşünen annenin anneliğini sorgularim kimse kusura bakmasın...olmaz olsun öyle anneler

Ne mutlu böyle bir hamilelik geçirmişsiniz. İnşallah Allah tamamına erdirir, kucağınıza alırsınız ama tüm hikayeler sizin veya annenizin başına gelen gibi olmuyor. 3 hafta hastanede yattım. Yattığım odanın penceresi aydınlığa bakıyordu. Koridora kafamı uzatıp gökyüzünü göremedim. Bunun 1 haftasında tuvalete bile çıkarmadılar. 28. Haftaya anca gelebildim. 1 kilo kucağıma verdiler.

Bence kvnizi de çağırmayın.Anneniz ile bunları yaşadı iseniz kv ilede yaşayabilirsiniz.

Tutun doğuma kadar bir yardımcı tanidiklarinizdan ihtiyacı olan biri gelsin yemegi yapsın,etrafı toparlasin.Kimsenin başı ağrımasin.

Biri kocasını özlemiştir belki yazmış ki bu bizimkiler için pek mümkün değil. Başkası ne kadar çok şey istiyosunuz. Başkası naz yapıyosunuz. Hak veren arkadaşlar da var elbet. Herkes kendi hayatına yaşadıklarına göre yorum yapıyor muhakkak. Haftasonları eşim yemek yapıyor diyorum orda anlatmaya çalıştığım hergün annemden beklemiyoruz onu da dinlendirmeye çalışıyoruz ama buna bile farklı yorumlar geliyor. Bazıları ne kadar çok şey bekliyosunuz demiş. İşte buna hiç hak veremiyorum arkadaşlar. Gerçekten çok şey beklemiyorum onun zorlanmasını anlayabiliyorum buna rağmen yaptığı bir sürü şey olduğunu da ısrarla söylüyorum. Ne derse tamam diyorum onu böyle değil şöyle yapcam diyo ok diyorum. Bugün yapmıcam diyo tamam diyorum. Hasta elbette yaşlı kadın onunda hareket etmesi zor elbet ama her türlü yakınmaya devam ediyor bitmiyor. Üstümü giyinme mevzusuna gelince eğilemiyorum arkadaşlar gerçekten. Herseyimi eşime veya anneme yaptırmıyorum elbet ama ev işi mutfak işi yapcak durumum gerçekten yok bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Kendisi de diyor çok yakınıyorum di mi ya da ben söyleniyorum ama artık siz duymayın dinliceksiniz artık diye. Ama ben de normal bi zamanımda değilim devamlı yakınma dinlicek . Uzatmayım daha fazla benim hatam ilk rahatsızlanıp geldiğinde de benzer şeyleri yaşamıs olmama rağmen yine çağırmış olmam. Çağırmasaydım ne onu ne kendimi üzmüş olurdum. İşte her evin her ailenin durumu farklı gelmişken dönmesi de sorun bizim için ne yazık ki. Neyse su akar yolunu bulur. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Rabbim dermansız dert vermesin ve kendinden başka kimseye muhtaç etmesin. Çok şükür elbet her halimize.

Valla ne güzel yazmışsın ya afra tafra resmen. Hayır annesi ile olan durum için yorum yapamam ama üstümü bile eşim giydiriyor, eşime dedim yemekleri sen yap falan bunlar komik şeyler. Hiçbir hamile bunları yaparken gebeliği tehlikeye girmez sanki cam sil deniyor. Ha şunu bile dese anlarım yemek yapamıyorum midem bulanıyor kokusuna dayanamıyorum okey. Ama o yok bu yok alt tarafı bi yemek bi giyinme. Hamile kalıp bunu bu kadar abartı kullananları çok sinir bozucu.

Hmm üzüldüm adınıza. Allah saglikli bir sekilde buyutmenizi nasip eder insallah. Demek ki durumunuz kritikmis ki hastaneye yatmissiniz konu sahibi evde ve ustelik öz annesine cemkiriyor. O yüzden sinirlerim zipladi.

kainattaki tek gebe o degil ama riskli bi gebelik geciyor. dunyaya getirecegi yavru erken gelirase birden fazla rahatsizliga sebep olabilir.
Nasil mantik bu ya birde 40 kisi begenmis. ya Allah askina vicdaniniza bi hava aldirin. dah cok sey soylerim de banlanma korkum var...

konu sahibi anneni gonder babanla gorus iyiyim de kv gelsin destek olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…