Hayır 1 sene arkadaş olarak konuşuyorduk Yen'i Yen'i duygularım başladığı için söledim onaBu zamanda hala birbirini görmeden internette 1 boyunca aşk yaşanıyor mu? eskiden webcam vardı :) cam aç da mı demedi sana hiç?
Ya 1 sene arkadaş gibiydik yüz yüzede çıkamazdım zaten arklı bi profildim Şimdi ben ist o Yalova hemende diyemem kızgın öfkeliZaten 1yildir sen onu tanimissin artik ben olsam yuzyuze gorusurdum her seyi unutalim sana kendimi bugun en bastan anlatiyim derdim ve o gunu sadece ona ayirip eglenirdik
Tabi asiksan
Ki asiksin saniyorum
Haklısın zaten diyor zaman belki kızgınlığım hemen geçer belki geçmez hiç bi şey düşünemiyorum 1 sene koca bi yalan diyorAdam gitmekle kalmak arasinda bir yerlerde. Gercek seni tanimakta istiyor olabilir. Sana kizginligina gelince adam hakli. Biraz sure lazim.
Yani sunu demek istedim hani yeni internetten tanistigin biri olsa guvenip gorusemezsin ama 1yildir tanimissinYa 1 sene arkadaş gibiydik yüz yüzede çıkamazdım zaten arklı bi profildim Şimdi ben ist o Yalova hemende diyemem kızgın öfkeli
26 ben 32 oYani sunu demek istedim hani yeni internetten tanistigin biri olsa guvenip gorusemezsin ama 1yildir tanimissin
Hatta onun sana guvenmemesi gerekir baska tanittigin icin
Bu yuzden bence yuzyuze gorusup guzel bir gun geçirip gonlunu alabilirsin ve kendini anlatip tanitarak ozur de dilersin
Mutlu son
Yaslariniz kac bu arada
Kimse aşk demedi sadece bi şeyler hissediyorum dedim adına aşk mı dedim ben aşkı bi siz yaşıyorsunuz biliyorsunuzBunun adı aşk değil..sadece bunu bilseniz yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?