Sorumsuz bencil eş( olmazolaydı)

3cocukannes

ᴍᴇʀʜᴀᴍᴇᴛ ʜᴇʀ ᴋᴀʟʙᴇ ᴍɪ̇sᴀғɪ̇ʀ ᴏʟᴍᴀᴢ🥀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
33
8
1
Nerden nasıl başlıcağımı hiç bilemiyorum yaşamak istemiyorum çok yoruldum çook 23 yaşında 3 çocuk annesiyim 4,5yaş kızım ve 19 aylık ikiz oğullarım var ve dünyanın en mutsuz sevgi görmemiş biriyim ağlamaktan zar zor yazıyorum hangi birini yazayım diye hakınızı helal edin hauatım boyunca kimse beni anlamadı kimse derdin varmı demedi

Çocuklara tek bakıyorum çok zorlanıyorum eşim biz yokmuşuz gibi davranıyor, nefes alsak ondan bile şikyetçi ne sohbeti var ne muhabeti iki düşman gibiyiz şu yaşımda bu kadra dert çok fazla yapamıyorum olmuyor vallah elimden hiçbirşey gelmiyor çocuklar hep tartışmanın içinde her türlü geçimsizlik var bir anne olarak en çok çocuklarım için üzülüp yıpranıyorum onlara yeterince bakamıyorum mutlu olmayan biri nasıl mutluluk saçabilir ne kadar zorlasamda bir yerden sonra tükeniyorum

Şimdi diyeceksiniz neden 3 çocuk yaptınız bizim nefes almaya bile hakımız olmayan bi yerde elden ne gelir ki , görücü üsülü evlendik 18 yaşımda evlilik nedir bilmiyordum evden çıkmazdık baskıcı bir ailede büyüdüm

Çocukluğunu yaşamayan biri çocuk büyütüyor eşimle evlendiğimizden beri hep kavga tartışma herşey var ama bir hün olsun derdimi kimseye anlatmadım, anlatmaya kalksam (anne,abla,kardeşime) senin derdin yokki biz senden daha kötü durumdayız derler alay ederler
Ben hayat doluydum güleryüzlü sıcak kanlı biriydim ve en kötü kavgadan sonra bile hep sabretim evlatlarım için hep güldüm , sanki gülersem geçecek miş gibi
Evde hergün kavga tartışma eşim çok bencil
Yeminle şuan burda evde ölsek ruhu duymaz
Aynı odada uyumuyoruz çünkğ o çok bencil sadece kendi rahatını düşünüyor gece gündüz başka odada telefonla oynuyır yada uyuyor

Ben bir bebekle ayılıp bayılıyorum devamlı iki bebek bir çocuk ki o da bebek sayılır yani..
eşinize sorumluluk vereceksiniz öyle olmaz köşesine çekilemez atın üstüne ilgilensin nasılsa bakmıyor demeyin ikiz bebeklerle oynayabilir o rahatlığı vermeyin eşim uyuyor diye bile bana batıyor valla sabah işe gidiyor ama ne yapayım kafayı yiyecek gibi olup uyandırıp veriyorum bebeği bende ki 4 aylık..

23 yaşında bir insan 3 çocuk bakamaz çok olgun aşırı sevgi dolu sabırlı olması lazım vs

Keşke yapmasaydın ama olan olmuş umarım çocuklarını gerektiği gibi sevgi dolu büyütürsün
Sürekli gerginliğini pişmanlığını çocuklardan çıkaran -cahil- annelerden olmazsın umarım

Çok anlatım,sorumsuz ilgisiz ve insanı hayatan bıktıran biri güzelce söyledim olmadı, tartıştık olmadı,ben yorgunum uğraşamam sizinle saydırıyor hani işi de zor değil kendi de hep söyler 7,5 saat çalışıyor yalvarıyorum Allah rızası için diyorum ama sağırmış gibi davranıyor lavaboya en azından yemek hazırlayınca baksa oda yok

Bu ne ya babanın evinden getirmedin o çocukları bu ne sorumsuzluk , ailen nasıllar? Babaanneleri vs var mı çocukların

Çok üzüldüm. Hem erken evlilik hem de daha 23 yaşında 3 çocukla bir hayata sıkışıp kalmışsın. Baskıcı ailem demişsin bu ailenin seni kabul edeceğini düşünmüyorum.
Eş ailesi ne durumda onlarla konuştun mu?

Öyle bir şansım olsa şuan bu halde olmazdımen çokta çocuklarım çok etkileniyorlar, çalışsam keşke ama çocuklara bakan kimse yok çook yaramazlar o yğzden kimseyede gidemiyorum anneme dahi

Allah razı olsun sizlerden insan anlatınca az da olsa hafifliyor

Tamm madem evlendin de neden bu kadar çocuk 23 yasinda ya ben 25 yasinda pamuk gibi adamla evliyim ilk çocuğuma hamileyim ona bile erken diyorum bu adam sonradan böyle olmadi ya hep böyleydi sen neden tavşan gibi doğurdun zora soktun kendini bosan diycez maddi gücün yok ailen destek çıkmaz cocuklarina bakacak kimse yok ee kardeşim dipsiz dipsiz kuyulara atlayip üç tane de çocuk dogurup sonra vay halime diyorsunuz

Bu ne ya babanın evinden getirmedin o çocukları bu ne sorumsuzluk , ailen nasıllar? Babaanneleri vs var mı çocukların
Var var eşimden daha bencil gece sadece kendi keyfi mutluluğu evimiz çiftdaire keşke olmasaydı o da zaten ayrı ni dert ama hepsi es geçtim kocam adam değil insan olsun bana yeter az

Evet zaman çok zor ve burda kimse kolay kolay boşanamıyor alay konusu olmasın diye ailem hayata destek olmaz beni yerin dibine soksalar da istemezler boşanmayı

Var var eşimden daha bencil gece sadece kendi keyfi mutluluğu evimiz çiftdaire keşke olmasaydı o da zaten ayrı ni dert ama hepsi es geçtim kocam adam değil insan olsun bana yeter az
Çocuklara bakacak yok boşanamazsın da arkanda ailen yok plansız hareket edemezsin
Büyük zaten kreş zamanında onu kreşe gönderin
Diğerleri de 2 yaşa girmek üzere 1-2 yıl sık dişini onları da kreşe verirsin büyük ilkokula başlar işe girer çalışır para biriktirirsin hayat kurarsın. Çocukların okul zamanını bekle az sabret bu durumda başka çözüm yok

Kayınbabam iyi ama sözü geçmez, kaynanam eşimle aynı bencil hep beni kötüler bizim zamanımızda böylemiydi diye Allahım yarabim sabır olavak gibi değil
Hani derler ya ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur diye

Rabbim yar ve yardımcın olsun
Maalesef ülkemizde sizin durumunuzda bir çok kadın var
Allah razı olsun
Evet böyle çok hayat var Allah bütün annelerin ve kadınların yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…