- 5 Haziran 2024
- 33
- 8
- 1
- Konu Sahibi 3cocukannes
-
Çok anlatım,sorumsuz ilgisiz ve insanı hayatan bıktıran biri güzelce söyledim olmadı, tartıştık olmadı,ben yorgunum uğraşamam sizinle saydırıyor hani işi de zor değil kendi de hep söyler 7,5 saat çalışıyor yalvarıyorum Allah rızası için diyorum ama sağırmış gibi davranıyor lavaboya en azından yemek hazırlayınca baksa oda yokBen bir bebekle ayılıp bayılıyorum devamlı iki bebek bir çocuk ki o da bebek sayılır yani..
eşinize sorumluluk vereceksiniz öyle olmaz köşesine çekilemez atın üstüne ilgilensin nasılsa bakmıyor demeyin ikiz bebeklerle oynayabilir o rahatlığı vermeyin eşim uyuyor diye bile bana batıyor valla sabah işe gidiyor ama ne yapayım kafayı yiyecek gibi olup uyandırıp veriyorum bebeği bende ki 4 aylık..
Bu ne ya babanın evinden getirmedin o çocukları bu ne sorumsuzluk , ailen nasıllar? Babaanneleri vs var mı çocuklarınÇok anlatım,sorumsuz ilgisiz ve insanı hayatan bıktıran biri güzelce söyledim olmadı, tartıştık olmadı,ben yorgunum uğraşamam sizinle saydırıyor hani işi de zor değil kendi de hep söyler 7,5 saat çalışıyor yalvarıyorum Allah rızası için diyorum ama sağırmış gibi davranıyor lavaboya en azından yemek hazırlayınca baksa oda yok
Öyle bir şansım olsa şuan bu halde olmazdımBoşanma şansın var mı bilemiyorum. Eğer çocukları emanet edebileceğin birileri varsa ve imkan dahilindeyse lütfen çalış.
Bunun dışında verebileceğim bir tavsiye yok. Madem kimseye anlatamıyorsun, burada anlat işte. Biz dinleriz.
Tamm madem evlendin de neden bu kadar çocuk 23 yasinda ya ben 25 yasinda pamuk gibi adamla evliyim ilk çocuğuma hamileyim ona bile erken diyorum bu adam sonradan böyle olmadi ya hep böyleydi sen neden tavşan gibi doğurdun zora soktun kendini bosan diycez maddi gücün yok ailen destek çıkmaz cocuklarina bakacak kimse yok ee kardeşim dipsiz dipsiz kuyulara atlayip üç tane de çocuk dogurup sonra vay halime diyorsunuzNerden nasıl başlıcağımı hiç bilemiyorum yaşamak istemiyorumçok yoruldum çook 23 yaşında 3 çocuk annesiyim 4,5yaş kızım ve 19 aylık ikiz oğullarım var ve dünyanın en mutsuz sevgi görmemiş biriyim ağlamaktan zar zor yazıyorum hangi birini yazayım diye hakınızı helal edin hauatım boyunca kimse beni anlamadı kimse derdin varmı demedi
Çocuklara tek bakıyorum çok zorlanıyorum eşim biz yokmuşuz gibi davranıyor, nefes alsak ondan bile şikyetçi ne sohbeti var ne muhabeti iki düşman gibiyiz şu yaşımda bu kadra dert çok fazla yapamıyorum olmuyor vallah elimden hiçbirşey gelmiyorçocuklar hep tartışmanın içinde her türlü geçimsizlik var bir anne olarak en çok çocuklarım için üzülüp yıpranıyorum onlara yeterince bakamıyorum mutlu olmayan biri nasıl mutluluk saçabilir ne kadar zorlasamda bir yerden sonra tükeniyorum
Şimdi diyeceksiniz neden 3 çocuk yaptınız bizim nefes almaya bile hakımız olmayan bi yerde elden ne gelir ki , görücü üsülü evlendik 18 yaşımda evlilik nedir bilmiyordum evden çıkmazdık baskıcı bir ailede büyüdüm
Çocukluğunu yaşamayan biri çocuk büyütüyoreşimle evlendiğimizden beri hep kavga tartışma herşey var ama bir hün olsun derdimi kimseye anlatmadım, anlatmaya kalksam (anne,abla,kardeşime) senin derdin yokki biz senden daha kötü durumdayız derler alay ederler
Ben hayat doluydum güleryüzlü sıcak kanlı biriydim ve en kötü kavgadan sonra bile hep sabretim evlatlarım için hep güldüm , sanki gülersem geçecek miş gibi
Evde hergün kavga tartışma eşim çok bencil
Yeminle şuan burda evde ölsek ruhu duymaz
Aynı odada uyumuyoruz çünkğ o çok bencil sadece kendi rahatını düşünüyor gece gündüz başka odada telefonla oynuyır yada uyuyor
Var var eşimden daha bencil gece sadece kendi keyfi mutluluğu evimiz çiftdaire keşke olmasaydı o da zaten ayrı ni dert ama hepsi es geçtim kocam adam değil insan olsun bana yeter azBu ne ya babanın evinden getirmedin o çocukları bu ne sorumsuzluk , ailen nasıllar? Babaanneleri vs var mı çocukların
Evet zaman çok zor ve burda kimse kolay kolay boşanamıyor alay konusu olmasın diye ailem hayata destek olmaz beni yerin dibine soksalar da istemezler boşanmayıEkonomi öyle bir hale geldi ki boşansanız 3 çocukla gerçekten çok zor tek çocuk olsa halledilir ne yazsam bilemedim çok erken evlendirilmişsiniz hiç bir kararınız size ait olmamış bu sebeple burda kızamadığım nadir konulardan :/
Çocuklara bakacak yok boşanamazsın da arkanda ailen yok plansız hareket edemezsinVar var eşimden daha bencil gece sadece kendi keyfi mutluluğu evimiz çiftdaire keşke olmasaydı o da zaten ayrı ni dert ama hepsi es geçtim kocam adam değil insan olsun bana yeter az
Kayınbabam iyi ama sözü geçmez, kaynanam eşimle aynı bencil hep beni kötüler bizim zamanımızda böylemiydi diye Allahım yarabim sabır olavak gibi değilÇok üzüldüm. Hem erken evlilik hem de daha 23 yaşında 3 çocukla bir hayata sıkışıp kalmışsın. Baskıcı ailem demişsin bu ailenin seni kabul edeceğini düşünmüyorum.
Eş ailesi ne durumda onlarla konuştun mu?
Amin inşallahİmtihanınız çok ağır rabbim yardımcınız olsun.
Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun
Maalesef ülkemizde sizin durumunuzda bir çok kadın var
Amin amin amin ecmainAllah razı olsun
Evet böyle çok hayat var Allah bütün annelerin ve kadınların yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?