Sorumsuz bencil eş( olmazolaydı)

Ay tamam evlendirmişlerde 3 çocukta fazla yani. Sağlık ocaklarında bile spiral takıyorlar artık

Evet önceliğim çocuklarım onlar büyüsün işe başlıcam kim ne derse desin bizde kadınların çalışmasına izin yok ama böyle de olmaz çalışıcam ayaklarımın ğstünde durucam Allah nasip ederse ,
Okul da açıktan okumayı düşünüyorum lise 2 terk el sanatım var çok güzel çizim yapıyprum hayalim hat sanatçısı olmak veya iç mimar olmaktı ama nasip değilmiş.ama inşallah başarıcam 1 yıl sonra çocuklar daha uslu olurlar açık öğretim hedegim daha sonra iş bulıcam ,
Ben hiç sevilmedim sevilmek nasıl nir duygu bilmiyorum sürekli benvil ve sorumsuz bir.insanla aynı evde kendimi kadın olarak bile görmüyorum

Allah razı olsun , eli açık biriydi ama artık değil para biriktirmek ne ihtiyaç için bile zar zor verir

Durumun gerçekten zor. Ne desem boş olur. Düzgün bir çıkar yolun şuanda yok. Fırsatın oldukça gelişim podcastlari dinle. Kendini sakinleştirmeyi ögren ve bu adami takmamayi öğren. Biliyorum çok çok zor. Yaşin küçük sevilmek ve ilgi görmek istiyorsun ama şuanda önceliğin kendin ve cocuklarin olmasi gerek.
Lütfen sıkı sıkı korun. Sakin başka bir çocuk yapma. Sayılı gün cabuk gecer derler. Yakinda kızın okula başlar. Olanlar biraz daha laf dinler.
Umarim bu zor yılların üstesinden gelirsin

İnşallah sabrın sonu selametir
Korunma işide keşke ama keşke sezeryanda bağlatsaydım çok pişmanım doktor söyledi ama ablam ve eşim hayır dedi belki ilerde olur diye kimse bizim ne düşünüp hisetiğimizi önemsemez ama geçte olsa en azından olmayan şeylerin önüne geçebilirim

Şu an için bu adamı çekmekten başka çaren yok gibi. Çocukların küçük ailen destek değil ikizlerin okula başlayana kadar katlanacaksın çok zor olsa da
Ve lütfen spiral taktır bir hamilelik daha olursa intihara filan sürüklenirsin Allah korusun

Kesinlikle çok doğru dediniz herkesin hayatı özgürlüğü maddi durumu öz güveni bir olmıyor özellikle herkesin ailesi bir değil bize öğretikleri mecbur kaldıklarımız
Zaten dışarı çıktığım yok ki önveden izin yoktu şimdi ise çocuklarla 3 çocukla tek başıma çıkamıyorum ve daha çok bunalıma giriyorum oğlanlar çok hareketli maşallah onları tek başıma zabdedemem

Canım benim asgari ücretle nasıl geçiniyorsunuz 3 çocukla? Ev kendi eviniz mi? Kiracı mısınız? Bosansaniz bu adam nafaka da veremez ki
Evet asgariyle çalışıyor 3 çocukla mecbur zaten gezip tozduğumuz yok kredi kartı kulanıyoruz yetmezse Allahtan ev bizim

Hic mi saglik ocagina da gidip ilac alamıyor nerde bu kadin dag basina mi kapatilmis fazla dizi izlemeyin bence gayet bilincli yapmış cocuklari korunmak icin ilacı saglik ocagi bedava veriyor zaten

Aile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…