- 7 Mart 2024
- 237
- 578
- 23
- 29
- Konu Sahibi 3cocukannes
-
Evet önceliğim çocuklarım onlar büyüsün işe başlıcam kim ne derse desin bizde kadınların çalışmasına izin yok ama böyle de olmaz çalışıcam ayaklarımın ğstünde durucam Allah nasip ederse ,Sanırım çalışmıyor.
3 tane küçük çocuk var.
Kendi ailesi asla sahip çıkmayacak türden.
O yüzden boşanma oldukça zor görünüyor. O yüzden ilk yapılacak şey korunmak dedim ben.
Madem bu evlilikte kalmaya bir süreliğine mahkum, o zaman ilerisi için bir şeyler yapmalı.
Önce bebekleri büyütecek, kreş zamanları gelince kreşe vs. verebilir. Çalışma imkanı vs. olur. Okumak isterse okuyabilir.
Aslında tamamen hayatı bitmiş değil, çünkü çok genç daha.
Adam bencil ve sevgisizse artık yapacak bir şey yok, kendini üzme konu sahibi. Çocuklara odaklan, kendine odaklan derim ben.
Ay tamam evlendirmişlerde 3 çocukta fazla yani. Sağlık ocaklarında bile spiral takıyorlar artık
Ben yanlışlıkla alıntıladım bebişi uyuturken kusura bakmaHangi koşullarda nasıl oldu bilemiyoruz
Ya ben çok üzüldüm sana yaşadıklarına Allah yardımcın olsun. Anlaşılan uzun bir süre bu adamı çekmek zorundasın şiddet falan yoktur inşallah? Eli açık biri mı peki? Para biriktirme ihtimalin var mı
Allah razı olsun , eli açık biriydi ama artık değil para biriktirmek ne ihtiyaç için bile zar zor verir
kendi işi filan mı?Allah razı olsun , eli açık biriydi ama artık değil para biriktirmek ne ihtiyaç için bile zar zor verir
Birikim yapıyorum diyor çok harcıyorumuşuzNeden değişti?
Hayır asgari ücretle çalışıyor ama zaman zor bir zaman hele ki ikiz çocuklarlakendi işi filan mı?
İnşallah sabrın sonu selametirDurumun gerçekten zor. Ne desem boş olur. Düzgün bir çıkar yolun şuanda yok. Fırsatın oldukça gelişim podcastlari dinle. Kendini sakinleştirmeyi ögren ve bu adami takmamayi öğren. Biliyorum çok çok zor. Yaşin küçük sevilmek ve ilgi görmek istiyorsun ama şuanda önceliğin kendin ve cocuklarin olmasi gerek.
Lütfen sıkı sıkı korun. Sakin başka bir çocuk yapma. Sayılı gün cabuk gecer derler. Yakinda kızın okula başlar. Olanlar biraz daha laf dinler.
Umarim bu zor yılların üstesinden gelirsin
Birikim yapıyorum diyor çok harcıyorumuşuz
Canım benim asgari ücretle nasıl geçiniyorsunuz 3 çocukla? Ev kendi eviniz mi? Kiracı mısınız? Bosansaniz bu adam nafaka da veremez kiHayır asgari ücretle çalışıyor ama zaman zor bir zaman hele ki ikiz çocuklarla
Kesinlikle çok doğru dediniz herkesin hayatı özgürlüğü maddi durumu öz güveni bir olmıyor özellikle herkesin ailesi bir değil bize öğretikleri mecbur kaldıklarımızİki hamilelik 3 çocuk olmuş zaten elinde olsa idi korunma için birşeyler alabilecek durumda vs olsa idi korunurdu bence adam para veriyormu bakalım yada dışarı gönderiyor mu ? Bizlere ütopik gibi gelen şeyler maalesef yaşanıyor ülkemizde ve dünyada
Maalesef ki tüm kadınlar , çocuklar ve insanlar aynı imkanlara aynı refah seviyesine sahip olamıyor
Evet asgariyle çalışıyor 3 çocukla mecbur zaten gezip tozduğumuz yok kredi kartı kulanıyoruz yetmezseCanım benim asgari ücretle nasıl geçiniyorsunuz 3 çocukla? Ev kendi eviniz mi? Kiracı mısınız? Bosansaniz bu adam nafaka da veremez ki
Hic mi saglik ocagina da gidip ilac alamıyor nerde bu kadin dag basina mi kapatilmis fazla dizi izlemeyin bence gayet bilincli yapmış cocuklari korunmak icin ilacı saglik ocagi bedava veriyor zatenİki hamilelik 3 çocuk olmuş zaten elinde olsa idi korunma için birşeyler alabilecek durumda vs olsa idi korunurdu bence adam para veriyormu bakalım yada dışarı gönderiyor mu ? Bizlere ütopik gibi gelen şeyler maalesef yaşanıyor ülkemizde ve dünyada
Maalesef ki tüm kadınlar , çocuklar ve insanlar aynı imkanlara aynı refah seviyesine sahip olamıyor
Aile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruzŞu an için bu adamı çekmekten başka çaren yok gibi. Çocukların küçük ailen destek değil ikizlerin okula başlayana kadar katlanacaksın çok zor olsa da
Ve lütfen spiral taktır bir hamilelik daha olursa intihara filan sürüklenirsin Allah korusun
Spiral+hap+prezervatif demek istemiştir Dr, siz sadece geri çekilme kullanıyorsunuz değil mi?Aile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?