Sorumsuz bencil eş( olmazolaydı)

Maddi durumunuz nasil peki ?
Siz çaktırmadan para biriktirmeye bakın derim.
Birde maddi durumunuz iyiyse en azından diğer ev işleri destek alın.
Büyük çocuğunuzu da Eylül'de anasifina gönderebilirsiniz en azından bir nebze rahat edersiniz.

Çok üzüldüm durumunuza. Ayrilsaniz aileniz bakmaz, 3 küçük çocukla çalişamazsiniz. Ne desem bilemedim
Çocuklar büyüyene kadar sabredip daha sonra iş bulup ayrılmaktan başka çözüm gelmedi aklıma.
Lütfen korunun, en azindan bir cocuk daha olmasin. Sağlık ocağına durumu anlatırsanız yardımcı olurlar.

İkizler doğunca kim kaldı yanında? digeride ufakti bide
kimse kalmadı kayanan annem ilk 3 gün geldiler oda zorla istemeyerek evleride cok yakın kızıma mecburen annem baktı, sezeryan oldum çok kötü günler geçirdim bel ağrısı dikiş çocuklar çok gazlıydı kolumda derman kalmazdı kolarım onları taşımaktan morarıdı hep hiç uyumazlardı bataniyenin arasına katıp ayağa kalkıp salıyordum indirdiğimde de ağlarlardı ahh annelik ne zor günlerdi neler çektim 19 ay ikizlerim fıtık ameliyatı oldu ve sünnet o hünler aklıma geldikçe Allah'ım her halime bin şükür diyorum çocujlar ağlamasında onlar iyi olsun yeter bana

İki hamilelik 3 çocuk olmuş zaten elinde olsa idi korunma için birşeyler alabilecek durumda vs olsa idi korunurdu bence adam para veriyormu bakalım yada dışarı gönderiyor mu ? Bizlere ütopik gibi gelen şeyler maalesef yaşanıyor ülkemizde ve dünyada
Maalesef ki tüm kadınlar , çocuklar ve insanlar aynı imkanlara aynı refah seviyesine sahip olamıyor

Bu kocanız olacak adam da bunlara rağmen destek olmuyor mu? Gerçekçi olmak gerekirse boşanmak sizin için bir seçenek değil. Peki mevcut durumda ne yapılabilir omları lonuşmak lazım. O adam değişmez siz kendinizi değiştirmelisiniz. Maddi durumu nasıl? Size maddi zorluk çıkartıyor mu?

Üzüldüm sizin adınıza.
Ama verebileceğim tek tavsiye korunmanız yönünde. Eğer bir çocuğunuz daha olursa ortalık iyice karışır.
Keşke ikinci hamilelikte de korunsaymışsınız ama eşiniz erkek çocuk diye tutturduysa mecbur kalmış olabilirsiniz.
Ama şu saatten sonra başka yapmayın bence. Üçü biraz büyüyünce rahatlarsınız inşallah.

Korunduğu için dayak yiyen kadınlar var ülkemizde

Lütfen sadece kendi hayatınızın penceresinden bakmayın olaylara hanımlar

Tamam da artık oğlu da var kızı da. Dördüncü için bahanesi yok ki eşinin.
Bu kadın bir çocukla daha ilgilenemez.
Ben konu sahibi için değil genel olarak yazdım konu sahibi bundan sonrası için bir şekilde birşeyler yapmalı burada hem fikirim sizinle

Canım benim çok küçüksün. Allahım senin de o çocukların da yüzüne gülsün de kocan adam olsun, gözünün içine baksın çok sevsin sizi.
Sen bu stresle lütfen çocuklara vurma, ekranın başında mümkün oldukça çok tutmamaya çalış. Evden çağrı merkezlerinde çalışanlar var. Geçen bir markanın çağrı merkezine bağlandım arkada kadının bebeği ağlıyordu. Evden yapıyorlar yani. Çok vermezler belki ama akar hiç olmazsa. Umarım hayatın çok güzel olur.

3cocukannes canım dilerim bundan sonrası için herşey çok güzel olur senin için
Sağlık ocağına bir bahane ile git ve korunmak için yardım al durumunu anlat yardım ederler
Çocuklara bakmak için yardım alabileceğin kişi varsa yardım almaya çalış

Ben konu sahibi için değil genel olarak yazdım konu sahibi bundan sonrası için bir şekilde birşeyler yapmalı burada hem fikirim sizinle
Sanırım çalışmıyor.
3 tane küçük çocuk var.
Kendi ailesi asla sahip çıkmayacak türden.
O yüzden boşanma oldukça zor görünüyor. O yüzden ilk yapılacak şey korunmak dedim ben.
Madem bu evlilikte kalmaya bir süreliğine mahkum, o zaman ilerisi için bir şeyler yapmalı.
Önce bebekleri büyütecek, kreş zamanları gelince kreşe vs. verebilir. Çalışma imkanı vs. olur. Okumak isterse okuyabilir.
Aslında tamamen hayatı bitmiş değil, çünkü çok genç daha.
Adam bencil ve sevgisizse artık yapacak bir şey yok, kendini üzme konu sahibi. Çocuklara odaklan, kendine odaklan derim ben.

ffestinalente arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum mevcut durumunda bundan sonrası için neler yapılabilirsin ona yogunlasmamiz lazım

Konu sahibesi bilgi verirse hayat düzeninden onu kocası dışında üzen, kıran şeylerden bahsederse güzel fikirler olacaktır. Ben kendi ailesinde dışarı çıkmasına izin verilmeyen, görücü usulü biriyle evlendirilen, 23 yaşında 3 çocuk sahibi bir kadının çalışma imkanı olan bir çevrede olduğundan bile şüpheliyim o yüzden mevcutu bilirsek daha kaliteli, işe yarayan yorumlar yapabiliriz.

Maddi durumları müsait ise bencede çocukları kreşe verebilir
Eşine de (tabi anlayışli ise ) işe girmek istediğini söyleyebilir çocuklar kreşte iken
Bilemiyorum eşi nasıl bir adam ? Maddi durumları ne ?
Konu sahibi kaça kadar okudu ?eğitimine devam edebilir mi ?

Bencede

Ay yaktın içimi be canım Of o kocan olacak adama Allah merhamet versin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…