- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.449
- 33
- 35
- Konu Sahibi 3cocukannes
-
İkizler doğunca kim kaldı yanında? digeride ufakti bideAllah razı olsun
Evet böyle çok hayat var Allah bütün annelerin ve kadınların yardımcısı olsun inşallah
kimse kalmadı kayanan annem ilk 3 gün geldiler oda zorla istemeyerek evleride cok yakın kızıma mecburen annem baktı, sezeryan oldum çok kötü günler geçirdim bel ağrısı dikiş çocuklar çok gazlıydı kolumda derman kalmazdı kolarım onları taşımaktan morarıdı hep hiç uyumazlardı bataniyenin arasına katıp ayağa kalkıp salıyordum indirdiğimde de ağlarlardıİkizler doğunca kim kaldı yanında? digeride ufakti bide
İki hamilelik 3 çocuk olmuş zaten elinde olsa idi korunma için birşeyler alabilecek durumda vs olsa idi korunurdu bence adam para veriyormu bakalım yada dışarı gönderiyor mu ? Bizlere ütopik gibi gelen şeyler maalesef yaşanıyor ülkemizde ve dünyadaTamm madem evlendin de neden bu kadar çocuk 23 yasinda ya ben 25 yasinda pamuk gibi adamla evliyim ilk çocuğuma hamileyim ona bile erken diyorum bu adam sonradan böyle olmadi ya hep böyleydi sen neden tavşan gibi doğurdun zora soktun kendini bosan diycez maddi gücün yok ailen destek çıkmaz cocuklarina bakacak kimse yok ee kardeşim dipsiz dipsiz kuyulara atlayip üç tane de çocuk dogurup sonra vay halime diyorsunuz
kimse kalmadı kayanan annem ilk 3 gün geldiler oda zorla istemeyerek evleride cok yakın kızıma mecburen annem baktı, sezeryan oldum çok kötü günler geçirdim bel ağrısı dikiş çocuklar çok gazlıydı kolumda derman kalmazdı kolarım onları taşımaktan morarıdı hep hiç uyumazlardı bataniyenin arasına katıp ayağa kalkıp salıyordum indirdiğimde de ağlarlardıahh annelik ne zor günlerdi neler çektim 19 ay ikizlerim fıtık ameliyatı oldu ve sünnet o hünler aklıma geldikçe Allah'ım her halime bin şükür diyorum çocujlar ağlamasında onlar iyi olsun yeter bana
Tamam da artık oğlu da var kızı da. Dördüncü için bahanesi yok ki eşinin.Korunduğu için dayak yiyen kadınlar var ülkemizde
Lütfen sadece kendi hayatınızın penceresinden bakmayın olaylara hanımlar
Ben konu sahibi için değil genel olarak yazdım konu sahibi bundan sonrası için bir şekilde birşeyler yapmalı burada hem fikirim sizinleTamam da artık oğlu da var kızı da. Dördüncü için bahanesi yok ki eşinin.
Bu kadın bir çocukla daha ilgilenemez.
Sanırım çalışmıyor.Ben konu sahibi için değil genel olarak yazdım konu sahibi bundan sonrası için bir şekilde birşeyler yapmalı burada hem fikirim sizinle
ffestinalente arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum mevcut durumunda bundan sonrası için neler yapılabilirsin ona yogunlasmamiz lazım
Maddi durumları müsait ise bencede çocukları kreşe verebilirSanırım çalışmıyor.
3 tane küçük çocuk var.
Kendi ailesi asla sahip çıkmayacak türden.
O yüzden boşanma oldukça zor görünüyor. O yüzden ilk yapılacak şey korunmak dedim ben.
Madem bu evlilikte kalmaya bir süreliğine mahkum, o zaman ilerisi için bir şeyler yapmalı.
Önce bebekleri büyütecek, kreş zamanları gelince kreşe vs. verebilir. Çalışma imkanı vs. olur. Okumak isterse okuyabilir.
Aslında tamamen hayatı bitmiş değil, çünkü çok genç daha.
Adam bencil ve sevgisizse artık yapacak bir şey yok, kendini üzme konu sahibi. Çocuklara odaklan, kendine odaklan derim ben.
BencedeKonu sahibesi bilgi verirse hayat düzeninden onu kocası dışında üzen, kıran şeylerden bahsederse güzel fikirler olacaktır. Ben kendi ailesinde dışarı çıkmasına izin verilmeyen, görücü usulü biriyle evlendirilen, 23 yaşında 3 çocuk sahibi bir kadının çalışma imkanı olan bir çevrede olduğundan bile şüpheliyim o yüzden mevcutu bilirsek daha kaliteli, işe yarayan yorumlar yapabiliriz.
Ay yaktın içimi be canımkimse kalmadı kayanan annem ilk 3 gün geldiler oda zorla istemeyerek evleride cok yakın kızıma mecburen annem baktı, sezeryan oldum çok kötü günler geçirdim bel ağrısı dikiş çocuklar çok gazlıydı kolumda derman kalmazdı kolarım onları taşımaktan morarıdı hep hiç uyumazlardı bataniyenin arasına katıp ayağa kalkıp salıyordum indirdiğimde de ağlarlardıahh annelik ne zor günlerdi neler çektim 19 ay ikizlerim fıtık ameliyatı oldu ve sünnet o hünler aklıma geldikçe Allah'ım her halime bin şükür diyorum çocujlar ağlamasında onlar iyi olsun yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?