Sosyal medya

dışarıdan o vıcık vıcık uyduruk aşk sözcüklü paylaşımlar nasıl geliyor insana biliyor musun?
İĞRENÇ!
nasıl özenebiliyorsun? nasıl gerçek olduğuna inanıyorsun anlamıyorum.
kendi ilişkinize bakın.
kimse sizden vıcık vıcık bir paylaşım beklemiyor.
yapmayın bunu.

Haci benim icin kis tarhana demek
O varsa tamamdir
Yapan var saolsun .
Recel falan yemezsem bisi olmaz ..
Gercekten odun gibi adamlari
Kocisim demelerine raziyim ben .
Eheeheheheh diye gulup geciyom onlara
Ama bunlar patolojik vaka
Bir de adamlara sormak lazım dekor olarak kullanılmak nasıl bir şey diye :))

Bir yere yada birine gidiyoruz tam lokmayı ağzıma alacağım fotoğraf. Boğazımda kalıyordu önceden şimdi nasıl çıktığını umursamıyorum oh mis yamuk yumuk çiğnerken fotoğraflarım oldu

Ben soyluyorum
En son bayramda eltime soyledim
Mezarlikta foto cekmek istedi
Rica ederim sacmalama
Fotograf deyince gozum seyiriyo dedim
Kv ve diger insanlar benden yana olunca
Mezarlik selfie sinden ve bilimum her yerde fotograf belasindan kurtulduk

Eşimin sosyal medya hesabı yok.
Ben de bize ait hiçbirsey paylaşmiyorum.
Bizim evliliğimiz acınacak durumda demek..

O "kocis, romantik sürpriz, hediye" paylaşımları resimleri açıkçası beni acayip itiyor. Hatta sürekli öyle payasim yapan birkaç kişiyi gozardi ettim, paylaşımlarını görmüyorum. Sosyal medya daha güzelleşti. Tavsiye ederim.

Yarismayin böyle şeylerde, sanal mutluluk nereye kadar? Millet görsün diye bı şey yaşanmaz. Samimiyeti kaybetmeyin. Herkesin kocası, evliliği, ilişkisi kendine. Herkes farklı.

Benim evi b.k götürüyor şu an ben yatakta keyif yapıyorum

Bi de allahını seven abidik gubidik hamile dış çekim fotoğrafları koymasın lütfennn
Elinde bi albüm albümde ultrason fotoları
Onları karnının üstüne koyarak poz verme

Lütfen arkadaşlar daha hoş daha makul şeyler yapın
En son bebeğinin mevlütünde osmanlı haremindekiler gibi giyinip tahta oturan anne gördüm arkadaşlıktan çıkardım
Lütfen ya kendinize gelin doğurduğunuz bir bebek
Paşa, veliaht falan değil
Hı bi de tüm fotolarda yüzünde kalp emojisi var çocukcağınızın.

Bunlara masraf edeceğinize çocuğunuzun geleceğine yatırım yapınız.

ben neden instagram bu kadar kafaya takılır anlamıyorum, zaten amacı görsel paylaşım, hoşuna gitmeyen hikayelere bakmayabilir mesela, normal gönderileri görmezden gelebilir, face den arkadaşlıktan değil takipten çıkarabilir, böylece gönderilerini hiç görmez
yani insanlar orada eğleniyor, nasıl eğleneceğini neden başkasına sorsun icazet alsın ki.
benim senelerdir instagram hesabım var hiç kendi fotom yok, toplasan 10 tane manzara resmi var hepsi bu, ama kimse bişey paylaşmazsa instagrama girmem, millet bişeyler paylaşacakki gireyim bakayım, günde 5 gönderi 20 hikaye atanda anormal gelmez, gelirse de bakmam olur biter..
sadece özel günlerde bişey paylaşanlar da bana sıkıcı geliyor, yani bin tane bayram gönderisinin bi anlamı yok, onlarıda görmezden geliyorum olup bitiyor, zaten algıda seçicilik gelişiyor, bilinçsiz olarak görmezden gelmeye başlıyorsun bazı sıkıcı şeyleri

ama sosyal medyaya bakıpta benim hayatım neden böyle değil eksikmiyim diye düşünmemek lazım, sonuçta görsel şov amaçlı bi mecraa

Anı yaşayan insanlar bu kadar sosyal medya paylaşımında bulunmaya fırsat bulamazlar.
Fakat bazende sadece paylaşım yapmak için biryerlere giden insan profilleri var.
O yüzden siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın, illa dünyalar dolusu paylaşım yapmanız ne sizin mutlu olduğunuzun göstergesidir ne de başkalarının.

Oha afedersiniz
Mezarlık kalmıştı bi selfie yapmadığımız

Merhum ile keyifli hissediyor

Ne güzel anlatmışsın yahu...

Puahahaha o degil de evi mi temizlesek napsak
Utaniyorum bak simdi kalkar insta momlar
Hem gulucukler sacan bebeklerine yulafli krep pisirip
Hem sahane kocasina bambu tabaklarla kahvalti hazirlayip
Hem cicekli elbiseleri giyip
Canli yayina gecerler
Ben hala panjuru kaldirmadim
Kafamda depresyon topuzu

Sosyal medyada insanlar sadece mutlu anlarını paylaşıyor. Bir de her şeyi hayatını paylaşmak için yaşayan insanlar var.
Sosyal medyada daha az zaman geçirmeye çalışın. Çok mu boş vaktiniz var?

Ben onları pek ciddiye almıyorum, sosyal medyada mutluluk pozları verip gerçek yaşantısında yansıttığından çok daha farklı hayat yaşayan tanıdıklarım var bizzat. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığına emin olun önce, bana en yakın örnek kuzenim mesela. Eşiyle tabiri caizse kedi-köpek gibidir, ama instagramına baksanız harika çift dersiniz.
Fenomen evli çiftler var o platformda bir de, keşfette görmediğim sürece takip etmiyorum. Ama yansıttıkları imajı gerçek olsa bile doğru bulmuyorum ben. Çok itici geliyor , mutluluk iki insanın arasında olması lazım. Sevgili-eş ile fotoğraf paylaşılır o ayrı ama özendirecek, nispetimsi hareketler çok itici bana göre :)

yanı dogrusu da cok yalanı da cok sosyal medyanın
ama ben şunu farkettım
cocgumla vs cok cok az paylasım yapmama ragmen ne zaman yapsam hastalık ufak bı kaza vs basımzdan eksık olmuyo
nazara ınanmıyorum
olan var olmayan var hersey ıcın gecerlı bu
artık cok cok nadır paylasım yapıyorum
cok gereksız bence

Eşim resmen kavga etti bir gün ,mezarlık selfie si yapmaya çalışan bir kaç genç yan tarafimizdaki mezar basindalar kişi yeni vefat etmiş belli mezar başında kikirdemeler değişik değişik poz vermeler ,esimde hem yasin okuyor hem la havle diyor en son dayanamadı tartıştılar geldiğimiz hale bak

Cenaze evinde helva keyfisi diye paylaşım yapanlar var tam dayaklik adamı zorla şiddete yoneltiyolar

onların derdi tasası yok
ekmek elden su gölden yasayan, hayat sıkıntısı derdi kullanacagı hangi marka rimel olan insanlar
ben de uyuzum böyle tiplere
günde 12 saat kafa patlatıyorum
yatagımı ben de toplamıyorum
ben haftasonu bıle toplamıyorum çünkü yapmam gereken mecburi işlerden yatak toplamaya vaktım kalmıyor
evİm temiz düzenlidir ama yatak hiç toplamam misafir gelmedikce

Ben bir de şu son yıllarda türeyen dizilere uyuzum, dizilerde her kadın güzel bakımlı , güzel saclı güzel burunlu , uzun kirpikli, ince belli , uzun bacaklı vs

dizilerde insanlar depresyona bile ayagında stiletto ile yataga uzanarak giriyor.
sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…