Benim evi b.k götürüyor şu an ben yatakta keyif yapıyorum
Bi de allahını seven abidik gubidik hamile dış çekim fotoğrafları koymasın lütfennn
Elinde bi albüm albümde ultrason fotoları
Onları karnının üstüne koyarak poz verme
Lütfen arkadaşlar daha hoş daha makul şeyler yapın
En son bebeğinin mevlütünde osmanlı haremindekiler gibi giyinip tahta oturan anne gördüm arkadaşlıktan çıkardım
Lütfen ya kendinize gelin doğurduğunuz bir bebek
Paşa, veliaht falan değil
Hı bi de tüm fotolarda yüzünde kalp emojisi var çocukcağınızın.
Bunlara masraf edeceğinize çocuğunuzun geleceğine yatırım yapınız.
sen olmasan ben bir hiçtimBende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
Eee çıkarın takipten :)Bende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
sen olmasan ben bir hiçtim
sensiz nasıl yaşadım kuzum
sen annesının babasının bitanesisin ki:)
iyiki doğurmusum
rabbime şükürler olsun
Eee çıkarın takipten :)
Sürekli kocasının yaptığı sürprizleri, aldığı hediyeleri instagramda paylaşan arkadaşımı aldatmış eşi ve şu an boşanıyorlar. Çokta mutlu değillermiş demek...
Abartıyorlar tabiYa gerçekten abartmıyorlarmı?
Yada anne değilim diyemi anlamıyorum bu durumu acaba ?
Ama gerçekten çok sıktı
Birde o kadar fotoğraf paylaştıktan sonra çocuğu hastalanıyor yada bir şey oluyor sonrasında çocuğuma nazar değdi yiaaaa yazıyorlar.
Allah akıl fikir versin valla
Su instagrami yasaklasalarda
Delirmeden kurtulsak
Pembe ev ve kitlik gelicekmiscesine yapilan kisliklardan fenalik geldi bana
3 kisilik aileye 103908583 tane menemen yapip bunu fotograflayip 30 bin begeni alan bi ulkede yasamak ne enteresan
Bide bu kadınların internettrn çiçek fotoğrafı bulup kocişim aldı diye kendince hava atanları, kahvaltıyı hazırlayıp aaaay kocişim bana süprüz kahvaltı hazırlamış diyenleri (kocişi mutfakta süprüz hazirlarken küçücük evde kendisi nerdeyse görmemiş ve şok olmuş aşkından), arkadaşım kaaaveye geldi diye kendi kendine çift kişilik kahve yapanlarıda mevcut :)
Hayır internetten çaldığı buket çiçek fotoğrafına kocişini etiketliyo bu adam demiyo mu sen napıyon aşkitom? Ben almadım kime bu hava?
Benimkide paylaştığım özlü sözleri bile beğenme zahmetine girmiyo romantiklik sıfır
Bide şey var arkadaşlar çok soruluyo fincanlarım bilmem ne butik, tepsim ıvır zıvır.como kahve olayı başka valla
Hergün abartmıyorum hergünnnn içtiği kahveyi paylaşan tipler var.
Hesap kahveden geçilmiyor.
Demek ki bir tek ben sinir olmuyor muşum bunlara
Bide şey var arkadaşlar çok soruluyo fincanlarım bilmem ne butik, tepsim ıvır zıvır.combi onda var o fincandan zaten özel üretim milletin işi gücü yok beğeniyolar hatta bide fan hesapları yapıyolar ki of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?