Speedy26'nın Diyet Günlüğü

günaydınlaar gerçi öğlen oldu ama:)
sabah: neskafe
öğlen:balık yicem fırında pişmiş
canım bişiy istemio. İnşallah iştahım hep böyle kapalı olur. yemek yemek istemem hiç. sadece yaşamak için yiyeceğim günler olur inşallah. Allah'ım sen yardım et.
Buketcim sabah sadece simitle doydun mu? domates salatalık falan da yeseydin bence.
İlacı bıraktım haftasonu inanılmaz çarpıntı ve başdönmesi yaptı. Ama bugünkü iştahsızlığı ona mı borçluyum bilemedim.
sabah tartı 67,2 yi gösterdi hala azalmıo. Bu işte bi yanlışlık var sanki sizce?

benim baskulde surekli farklı gosterio. dun 66.9 dum
bugun 67.4 ciktim :26:
oglen: 2 koca dilime yakın ekmek, 1 tabak tavuklu mantar

benim baskulde surekli farklı gosterio. dun 66.9 dum
bugun 67.4 ciktim :26:
oglen: 2 koca dilime yakın ekmek, 1 tabak tavuklu mantar

bir yerde yanlış yapıyoruz bence buketim ama nerde onu bilemedim. Hayatımda kafama koyduğum herşeyi başardım. Bide şunu becerebilsem yeter Yada bigece yatacağız uyandığımızda zayıfız. başka da açıklaması yok sanırım bu durumun...

günaydın güzeller
sabah pembişten özenip 1 tost yedim beyaz peynirli şimdi su içmeye başladım. güne güzel bi kahvaltı ile başladım sonunda mutluyum, huzurluyum...

gunaydinnn
speedycim bendeki yanlıs dengesiz beslenmem. bazen sacmalıyorum yemek yerken
sabah: 2 dilim cavdar arası beyaz peynir 4 zeytin

gunaydinn
canim olmuyo boyle ben diyet yapmıyorum artık. diyet fikrini cikariyorum bi sure hayatımdan belki o zaman kilo verebilirim

gunaydinn
canim olmuyo boyle ben diyet yapmıyorum artık. diyet fikrini cikariyorum bi sure hayatımdan belki o zaman kilo verebilirim

Ben de bırakıyorum ozaman tatlım. Biz başaramadık. Arkadaşlara Allah yardım etsin. Sonra tekrar deneriz belki Ama seninle birlikte kilo verebilmeyi gerçekten isterdim

Ben de bırakıyorum ozaman tatlım. Biz başaramadık. Arkadaşlara Allah yardım etsin. Sonra tekrar deneriz belki Ama seninle birlikte kilo verebilmeyi gerçekten isterdim

bak bak hemende pes ediyo bikerem sen kaçmaya cok maillisin diyet diye düşünmeyip yaşamtarzı haline getiremedin olayı bana baksana 3 aydır 59 kiloyum herkes herhafta tartıda bissürü kilo verirken ben boynu bükükler gibi geziyorum evet bende tribe giriyorum insanlardan çekiniyorum artık şuna bak bi kilo veremio derler gibi geliyo ama işin özü ben burdaki arkadaşlıkları sağlıklı yaşamayı sever hale geldim bence sana tavsiyem hiç bişey yapamıyosan kalori sayımıyla zayıflamaya çalış tatlınıda yersn kaçamagınıda yaparsın ya da kilo verme yarışmalarına falan katıl eğlenceli olur gerekli motiveyi orda bulabilirsin canım

düşüncelerin için teşekkürler... Biraz mola sonra tekrar başlarım belki. Sende weremiorum demişsin ama senin vermeye çalıştığın kilo benim zaten olmak istediğim Yani tombiş olan bneim hep de öle kalcam. kendimle barışıp böyle kabullenmeliyim en mantıklısı:26:

bacim sen birakma. diyet kelimesi bende alerji yaptı sanırım vereyim dedikce dilimde bi zayıflama oldukca veremiyorum. is yerindekilere de rezil oluyorum surekli bi diyet zayıflama...belki aklimdan cikarirsam iyi gelir die dusundum. sen azimlisin iyi de gidiyosun.. hep hayalimde 14 subatta esimle nezih bi yerde yemek yemek vardi. bende dar dizde bi elbise. altta platform topuklu ayakkabılarım falan filan...simdi kilo veremeyince o elbise suya dustu poffffff

Seni çok iyi anlıyorum bitanem. Bana da işyerinde diolar hem yemiyosunuz hem hiç gitmio diye. Gıcık oluyorum motive oluyorum ve anında kaybettiriyolar. Ondan ara werelim biz bi süre sonra deneriz tekrar. Ama ben de bittim. Sanırım kendimi zayıf görmek nasip olmicak. 14 şubat hayalini öle güzel anlatmışsın ki içim acıdı. inan gözlerim doldu. 14 şubat olmaz ewlilik yıldönümü olur ama biz neden kilo weremioruz. Orası muamma

günaydın güzeller
Yeniden diyette değilim ama günlüğüme devam edicem. eksikliğini çok hissettim yahu:) Kilo veremesemde bi nevi rahatlama günah çıkarma oluyormuş yazmayınca anladım...
Sabah kavurmalı yumurtalı bir kahvaltıyla başladım güne. Napiim canım çekti amaa

hehe kurkcu dukkanı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…