Speedy26'nın Diyet Günlüğü

buketimi lily mi pembepaltoru avukathanımı hepinizi çok özledim...
zayıflamadım yediklerimi de bildiremiyorum ama eksikliğiniz çok belli yaaa
14 şubat geldi buketcim ne durumdasın?

saglık sorunlarım oldu canım. siddetli soguk algınlıgı vs.. diyet yapmıyorum. dolayısıyla kilom aynı. hos diyet yaptıgımda da aynıydı ama

evettt bi silkelenip geldim epey bi sure ara verdim bu sure zarfinda 1.5 kg a yakın aldım dedim ki yeter fikirdelisi (gafebesi, bukett) hadi basliyorum bugun
sabah ufak ekmek arası peynir, zeytin. 1 kupa yesil cay

speedy nerdesin bajım??

sana mesaj atmak için geldim bide baktım sen yazmışsın bile ben görmemişim Kaldığımız yerden devam. Nisan da eğitim için Ankaraya gittiğimde dal gibi kalcam. Ebru şallıyla platese başladım sende varmısın? Akşamları bebişler uyuyunca. Hadi takıl bana bacıların en tatlısı

bi sure spor yapmamam gerekiyor
ama ben de dikkat etmeye basladım. hadi bakalım en bastan basladık. umarım bu kez sonuc alırız
oglen 5 kasık kadar makarna, arada cok guzel kokuyodu cavdar ekmegi yedim biraz

bi sure spor yapmamam gerekiyor
ama ben de dikkat etmeye basladım. hadi bakalım en bastan basladık. umarım bu kez sonuc alırız
oglen 5 kasık kadar makarna, arada cok guzel kokuyodu cavdar ekmegi yedim biraz

inşallah tatlım bu defa başarırız. ben spora başliim ufaktan sen arkadan yetiş. Kilo veremeyen bi ikimiz kaldık yaaa

günaydın canım benim
sabah beyaz peynirli yağsız tost 2 zeytin
öğlen muamma dışardan söylicek odadakiler ben napcam bilemedim. ya şeytana uycam yada nesfit:)

sabah: ekmek arası peynir, zeytin 1 kupa rezene
ara: 1 muz (cok buyuk deildi=)
oglen: kıymalı karnabahar, 1 dilim ekmek

canlansın topikkkkk
sabah: ekmek arası ( max 2 dilim eder) kasar ve zeytin. 1 kupa rezene cayı, ceyrekten az simit

senin menüler iyi gibi ama akşamalrı yazmıyosun??? Asıl önemli öğününü de itiraf et bence. Beni sorarsan: hafta sonu misafirler dolayısıyla hamurişleri vardı. yazamamamın sebebi budur. Vur kır parçala naparsan yap bana buket bi çeki düzen veremedim hayatıma özellikle de yediklerime. Regl dönemim bitince dahiliye ye kan ordan da diyetisyen başka yolu yok bu işin ben beceremedim. Listeye bağlı kalırsam olur belkide:26:

su siralar isim cok yogun. fazlaca giremiyorum. aksamlari oluyo az bucuk kacamaklarım. bugun oldu mesela 1 browni intense yedim. 4 tane de kostebek kurabiye :26: ya diyetisyeni ben de dusundum ama bu irade meselesi. kafada bitiyo her sey. dun ekolden bi elbise aldım cok hosuma gitti. gel gor ki evde giydigimde hic begenmedim. kocaman cıktı gobek. olacak bu is ama zor olacak. su kan verme isini ben de dusunuyorum. kolestrol tiroid vs.. ama benim bogaz da durmuyo ki anacim 2. cocuk zamanı da gelio eger yapacaksak. bu kilolarla zor o da bak ctesi kuzenimin esini gordum. cocuk icin mevlut verdiler. kadın doguralı 40 gun olmus. onumdeki tabaktaki her seyi huplettim. baklavadan 2 dilim yedim. kadın emzirdigi halde ve daha 40 gun once sezeryan oldugu halde gobek sıfır. bide yası da benden buyuk tatlılara dokunmadı. tabaktakilerin yarısını yedi. kendimden utandım acıkcası onu gorunce.2.5 sene olmus neredeyse doguralı hala koca gobek. eskiden nasıl zayıftım :2: esim de gecen gun dedi ki aramızda vucut olarak en iyimiz kizimiz

Son düzenleme:

Bitanem ama browni + 4 köstebek kurabiye fazla olmuş bence Haklısın kesinlikle zayıflamak irade meselesi fakat denememiş olmayım diye gidicem diyetisyene. Yarın sabahtan kan vericem dahiliyeye, sonuçları paylaşırım seninle. Hafta sonu 2.çocuk muhabbeti bizim evde de hayli yoğun oldu ama kilo vermeden hamile kalırsak sonuçları düşünemiyorum. Yaza kadar zayıflayabilsek aslında bence de zamanı geldi bebeğimizin. temmuz da hamile kalsak tatilden sonra iyi olur bence tabi nasip bu işler plana göre olmuyo Mevlüt olayına gelince o tarz kadınlara hayranım ama bende olamam öyle birlikte başarıcaz inşallah tatlım bozma moralini. seni seviyorum beeenn ve sana inanıyorum başarıcaksın

fazla oldugunun farkındayım ama browni 140, kostebek 100 desek totalde 240 kalori. fena deil cocuk icin daha hazır olup olmadıgımızı bile bilmiyoruz biz
sabah: 2 dilim tam bugday arası kasar ve beyaz peynirli yagsız tost

bugun cok uzuldum. odam da gozlemeyi yerken benim eski halimi bilmeyen bi arkadas (erkek ) geldi odaya. aramızda esprili konusuruz. derken kilodan acıldı laf. ben aksam cok yiyorum esimle dedim cocukta belli oluyo dedi gulerek odamdaki bayan da sen onu hamilelikten once gorecektin manken gibiydi dedi.. yani simdi ne vahimse durumum dusun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…