Olay gerçekten kötü olmuş ama bu tür patavatsızlıklar pes ettirmemeli aksine motive etmeli bizi ki kilo verebilelim. Yoksa bu kısır döngü böyle gider. Dün kan sonuçlarım rezaletti kansızlık demir eksikliği kolestrol ne ararsan vardı. Dengesiz beslenmem direkt yansımıştı sonuçlara üzüldüm. Demir ilacı kullanıcam en az 6 ay. O da iştah açıp kilo yapıyomuş.Bunu bildiğim için içmedim ama inanılmaz halsizim. Bide diyetisyende bi makineye çıktım 8,5 kg fazlam warmış bunun 4 kgsi yağ 4,5 kg si kasmış.bu yüzden spor şart dedi. Başka türlü çok zor verirsin dedi. Diyet listesi vermedi biraz anlattı okadar.bugun cok uzuldum. odam da gozlemeyi yerken benim eski halimi bilmeyen bi arkadas (erkek ) geldi odaya. aramızda esprili konusuruz. derken kilodan acıldı laf. ben aksam cok yiyorum esimle dedim cocukta belli oluyo dedi gulerekodamdaki bayan da sen onu hamilelikten once gorecektin manken gibiydi dedi.. yani simdi ne vahimse durumum dusun artık
Olay gerçekten kötü olmuş ama bu tür patavatsızlıklar pes ettirmemeli aksine motive etmeli bizi ki kilo verebilelim. Yoksa bu kısır döngü böyle gider. Dün kan sonuçlarım rezaletti kansızlık demir eksikliği kolestrol ne ararsan vardı. Dengesiz beslenmem direkt yansımıştı sonuçlara üzüldüm. Demir ilacı kullanıcam en az 6 ay. O da iştah açıp kilo yapıyomuş.Bunu bildiğim için içmedim ama inanılmaz halsizim. Bide diyetisyende bi makineye çıktım 8,5 kg fazlam warmış bunun 4 kgsi yağ 4,5 kg si kasmış.bu yüzden spor şart dedi. Başka türlü çok zor verirsin dedi. Diyet listesi vermedi biraz anlattı okadar.
66.4 iyi yaa. bekle ben de yetiseyim sana
inan ben de 65.9 u gormeyi hayal ediorum. dur bakalım bugunden itibaren aksam yemeklerinde ya 1 kase corba ya salata ya da tek cesit sebze yiyelim ne olacak sonuc bakalım
tatlım o diyetlere güven olmuyo, ondan gerek yok, 20 günde 3 kg gider bence spor + diyetle. Günlüklere bakıyorum tek kilo veremeyen biziz ama azimle devam ediyoruz. İllaki başaracağız tatlım hadi 20 gün sıkalım dişimizi:)
hadi bakalım geriye sayım başladı. son 19 gün bitanem sana sonuna kadar destek vericem. bu defada başaramazsak artık bizde sorun war dicemhaydin bakalim. speedy cim sana soz veriyorum
3 nisan gunu sana yazıcam speedy 3 kg verdim dicem. söz!
hadi bakalım geriye sayım başladı. son 19 gün bitanem sana sonuna kadar destek vericem. bu defada başaramazsak artık bizde sorun war dicemHerkes yapabiliosa bizde başarırız. sabah kahvaltın güzel ama sanki azgeldi gözüme. ben 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek 1 zeytin ve avuçiçi kadar peynir yedim 3 bardak su içtim. öğlen nesfit yicem akşama şehriye çorbası var kurufasulye war hangisini seçersem onu yicem Spor yapmaya gücüm olursa yaparım aslında yapmalıyız 19 gün spor bize lazım. senden akşam yemekleri için ve hafta sonu için ayrıca söz istiyorum ona göre
şimdi 1 neskafe içtim. öğlen nesfit yedim bak bozmadım daha ben:) sen ne durumdasın buketim?
oglen musli yiyemedim. aksam yicem. arkadas yaprak sarma getirmis. hayatta dayanamam. ondan yedim biraz.
1 tane k-bar yedim (85 kal)
16.30 gibi ayran icicem
yakın takipteyim. bak çok yeme küserim inanki:):26:
yok bacim yemicem. soz verdim ya. 3 nisana 3 kilo gidecek
lily nerede yaf?
fikrim yok canım. uzun süredir sesi soluğu çıkmıyo. Aslında iyi motive oluyorduk sayesinde, özledim walla. Ama başarıcaz gün gün saycam sana. 3 kg nedirki? Millet 30-35 kg verio. hıh bizde başarıcaz. Geç oldu güç olmasın. Spor şart defalarca diorum ama uygulamıyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?