Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Olay gerçekten kötü olmuş ama bu tür patavatsızlıklar pes ettirmemeli aksine motive etmeli bizi ki kilo verebilelim. Yoksa bu kısır döngü böyle gider. Dün kan sonuçlarım rezaletti kansızlık demir eksikliği kolestrol ne ararsan vardı. Dengesiz beslenmem direkt yansımıştı sonuçlara üzüldüm. Demir ilacı kullanıcam en az 6 ay. O da iştah açıp kilo yapıyomuş.Bunu bildiğim için içmedim ama inanılmaz halsizim. Bide diyetisyende bi makineye çıktım 8,5 kg fazlam warmış bunun 4 kgsi yağ 4,5 kg si kasmış.bu yüzden spor şart dedi. Başka türlü çok zor verirsin dedi. Diyet listesi vermedi biraz anlattı okadar.

ben o kan ilaclarından cook kullandım. kansızlıgın fazlaysa kullanmak zorundasın o ilacları. ihmal etme bence benim hala demir depom bostur. kendimi bildim bileli boyle
oglen: 2 baget
ara: 1 dilime yakın kek
az once de minicik bi muz

Ankara'dan döndüm bugün. Mutsuzum. yoğunum ama çok abartmadım yeme işini buketim naptı bakalım? Yarın daha fazla kalcam burda günlük. Şu işlerimi hallediim gelcem yine....

ben geldim cok fazla giremiorum
kilom 67.1 bi gelisme yok . duzenli beslenemiyorum bu yuzden paylasamıyorum
senin kilo kac speedy

tatlım ben 66,4 kg yim inan 65 i görsem oynicam. düzen yok bende ama az yiyorum, yine motive değiliz bence... Napsak varmı fikrin?

66.4 iyi yaa. bekle ben de yetiseyim sana
inan ben de 65.9 u gormeyi hayal ediorum. dur bakalım bugunden itibaren aksam yemeklerinde ya 1 kase corba ya salata ya da tek cesit sebze yiyelim ne olacak sonuc bakalım

66.4 iyi yaa. bekle ben de yetiseyim sana
inan ben de 65.9 u gormeyi hayal ediorum. dur bakalım bugunden itibaren aksam yemeklerinde ya 1 kase corba ya salata ya da tek cesit sebze yiyelim ne olacak sonuc bakalım

beklerim tatlım aylardır bu kilolar arası gidip geliyorum zaten:) Biri kafama vura vura spor yaptırmalı bana başka çözüm yok gibi. Akşamları tek çeşit yiyorum zaten ben ama faydasız.

günaydın...
yine spor yok az yemek çok uyku... Yemeyince enerjim olmuyo yiyince de yatıp kalıyorum uyku ne fene bişeymiş. mutsuzum tombişim:)

ehehehe gunaydin
benim gibi yap yumul yemeklere dun gozum döndü..:26:
neyse bugun toparlanıyorum. dogum gunum var 20 gun kadar sonra. kac kg veririm acep? ben de boyle diorum diorum yerimde sayıyorum. kendime saygım kalmadı bu konuda dun bi elbise giydim dizde baya da iltifat aldim dogum gunume kadar mucize olsa da 4-5 kg versem guzel bi elbise giysem, esimle yemege gitsek soylee platformlarımı giysem ...
pofffffff acaba su 1 ayda 6 kg vs.. olan diyetlere mi baslasam?

tatlım o diyetlere güven olmuyo, ondan gerek yok, 20 günde 3 kg gider bence spor + diyetle. Günlüklere bakıyorum tek kilo veremeyen biziz ama azimle devam ediyoruz. İllaki başaracağız tatlım hadi 20 gün sıkalım dişimizi:)

haydin bakalim. speedy cim sana soz veriyorum
3 nisan gunu sana yazıcam speedy 3 kg verdim dicem. söz!

haydin bakalim. speedy cim sana soz veriyorum
3 nisan gunu sana yazıcam speedy 3 kg verdim dicem. söz!
hadi bakalım geriye sayım başladı. son 19 gün bitanem sana sonuna kadar destek vericem. bu defada başaramazsak artık bizde sorun war dicem Herkes yapabiliosa bizde başarırız. sabah kahvaltın güzel ama sanki azgeldi gözüme. ben 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek 1 zeytin ve avuçiçi kadar peynir yedim 3 bardak su içtim. öğlen nesfit yicem akşama şehriye çorbası var kurufasulye war hangisini seçersem onu yicem Spor yapmaya gücüm olursa yaparım aslında yapmalıyız 19 gün spor bize lazım. senden akşam yemekleri için ve hafta sonu için ayrıca söz istiyorum ona göre

yok yok ben verdim sozumu. yerine getiricem
3 nisanda 3 kg verdim speedy dicem sana
tost kucuk deildi. doydum emin ol
oglene ben de musli yicem
aksamı bilmiorum ama

yok bacim yemicem. soz verdim ya. 3 nisana 3 kilo gidecek
lily nerede yaf?

fikrim yok canım. uzun süredir sesi soluğu çıkmıyo. Aslında iyi motive oluyorduk sayesinde, özledim walla. Ama başarıcaz gün gün saycam sana. 3 kg nedirki? Millet 30-35 kg verio. hıh bizde başarıcaz. Geç oldu güç olmasın. Spor şart defalarca diorum ama uygulamıyoruz hala

aksam 30 tane mekik cekicem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…