çok yoğunum arada sırf merakımdan bakiim dedim son 15 gün sayıyorum bitanem ona göre. sporları da bildir. bende yok bildiremiyorum. ama yemekler azıcık azıcık ben kaçar. işler beklioooo
kötü haber son 14 gündeyiz iyi haber: hala kaytarmadın buketim. ha gayret cuma tartıl bakalım ne durumdasın? ben 65,400 oldum dewam hadi tatlım gidio kilocuklarımız... Bu ara yetiştirmem gereken işler var. ondan giremiyorum ama aklımdasın inan. sabah yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin biraz paynir yedim arada 1 neskafe öğlen marulla azıcık mercimek köftesi akşama da müsli yicem eşim yok, yemek de yokakşama doğru boşuk olursa gelicem kontrole.
Tartılmaya az kaldı ama bozmadığın için teşekkürler bende bozmadım. Akşam müsli yedim 1 kaşık da pilav ,oğlum bırakmıştı dökmeyim dedimsabah az bi ekmek arası peynir ama inanılmaz tok tuttu acıkmadım. Şimdi marul ve mercimek köftesi yicem. akşama bezelye var ya başarıyoruz maşallah bizeeeee
bravo. sen benden iradeli ciktin
günaaaydıınn
akşam eve gidince bezelye ve 2 kaşık pilav aldım. yoğurtla birlikte 1 dilimde mısır ekmeği yedim. Aslında spor yapıcaktım ama uyuyup kaldım oğlumu yatırırken de tamemn sızdım. pişmanım:26:
Affet Buketim sporsuz zayıflayamayan arkadaşını. Umarım sen daha ii durumdasındır. Sabeh azcık ekmek arası peynir 2 zeytin öğlen sadece marul v epeynir yicem akşama yemek yapmadım. Sen ne pişirceksin fikir versene
gunaydinnben de haftasonu kacırdım biraz :26: sabah tartılmaya korktum sen kac kilo oldun en son_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?