Speedy26'nın Diyet Günlüğü

gunaydiinnn
speedycim cuma gunu kilo bildirimi yapıcam burada zaman daraldi cunku.bu 3 kg gidecek!
bugun 2 dilime yakın lorlu borek, 1 kupa yesil cay

kendim calip kendim oynuorum ama olsun
oglen: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim ekmek
arada 1 kuru pasta(tuzlu) 3 parca bitter cikolata

Son düzenleme:
çok yoğunum arada sırf merakımdan bakiim dedim son 15 gün sayıyorum bitanem ona göre. sporları da bildir. bende yok bildiremiyorum. ama yemekler azıcık azıcık ben kaçar. işler beklioooo

çok yoğunum arada sırf merakımdan bakiim dedim son 15 gün sayıyorum bitanem ona göre. sporları da bildir. bende yok bildiremiyorum. ama yemekler azıcık azıcık ben kaçar. işler beklioooo

spor yapamıyorum boyun duzlesmesi var bende bide belim agrıo
sabah: ekmek arası peynir, zeytin. 1 kupa yesil cay

kötü haber son 14 gündeyiz iyi haber: hala kaytarmadın buketim. ha gayret cuma tartıl bakalım ne durumdasın? ben 65,400 oldum dewam hadi tatlım gidio kilocuklarımız... Bu ara yetiştirmem gereken işler var. ondan giremiyorum ama aklımdasın inan. sabah yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin biraz paynir yedim arada 1 neskafe öğlen marulla azıcık mercimek köftesi akşama da müsli yicem eşim yok, yemek de yok akşama doğru boşuk olursa gelicem kontrole.

65.400 mu supersin. gidiyo iste kiloların. ben daha 65 i goremedim bile :26:
haydin bakalimmm
oglen: yarım kase ezogelin corbası, 3 kasık kadar bulgur pilacı, 3 kasık kadar kuru fasulye, cacık

Tartılmaya az kaldı ama bozmadığın için teşekkürler bende bozmadım. Akşam müsli yedim 1 kaşık da pilav ,oğlum bırakmıştı dökmeyim dedim sabah az bi ekmek arası peynir ama inanılmaz tok tuttu acıkmadım. Şimdi marul ve mercimek köftesi yicem. akşama bezelye var ya başarıyoruz maşallah bizeeeee

oglen: yarım kase yogurt corbası, yarım tabak mantarlı et sote, yarım kase visne komposto ve 1 dlm peynirli borek

ama benim kilolar gitmio :26:

bravo. sen benden iradeli ciktin

günaaaydıınn
akşam eve gidince bezelye ve 2 kaşık pilav aldım. yoğurtla birlikte 1 dilimde mısır ekmeği yedim. Aslında spor yapıcaktım ama uyuyup kaldım oğlumu yatırırken de tamemn sızdım. pişmanım:26:
Affet Buketim sporsuz zayıflayamayan arkadaşını. Umarım sen daha ii durumdasındır. Sabeh azcık ekmek arası peynir 2 zeytin öğlen sadece marul v epeynir yicem akşama yemek yapmadım. Sen ne pişirceksin fikir versene

hehe ben hic yapamıyorum sporu. affettim speedy cim
sabah: lorlu borek yedim, 1 kupa cay
oglenleri is yerinde yiyorum ben. bugun tatlı var hem de kadayıff yemicem ama. belki nefsimi koreltmek icin 1 catal alırım
aksama da balık yapayım diorum. sezonu bitti bitecek cunku

Günaydınnn
sonunda bizi terkediyo inatçı kilolarımız yaşasınnnn.
ben bu hafta sobu çok yedim ama hafta içi umarım tutarım boğazımı
tebrikler buketimmm

gunaydinn ben de haftasonu kacırdım biraz :26: sabah tartılmaya korktum sen kac kilo oldun en son_?

inan bende tartılmadım çünkü acayip tatlı yedim hareket ettim evi temizledim aslında ama. Aldığım kaloriyi eminim harcamamışımdır. cuma tartılalım ozamana kadar da tartılmayalım bence. Öğlene yemeğim yok yaa ne yicez off şimdi geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…