ayyyy canım benim süper olcaz süper bak da gör. Gençleşip çıtır olcaz ne güzelzayıflayınca ilk işim bütün uzun tişörtlerimi toz bezi yapıcam canım
ilk işim bu sonrada zayıfken aldığım ve şu anda dolap bekleyen sevgili kotlarımı giyicem doya doya
ve üzerlerine kısacık hırkalar bluzlar alıcam çünki artık can simitlerim olmayacak :))
ve ve ve bacaklarım incelince tayt alıcam kendime üzerine kısa bir elbise :)))
şimdilik bunlar
ayyyy canım benim süper olcaz süper bak da gör. Gençleşip çıtır olcaz ne güzel
inşallah çok sıkıldımm artık ne giyicem diye düşünmekten
etrafımdaki dengeisz insanlardan kilosuyla hava atanlardan
ben şort giymek istiyorum zayıflayıp sonra bide güzel dar kot istiyorm böle bacaklarım mis gibi dursun ama bide bende böyle popomu kapıcak hırkalar bol t-shırtlerden bıktım kısa olsun yaa banane ayyyy varya heyecanı bile güzel yaaa:)
sisman sayilmazsin ki boyun kac?
heyyyy bende geldim yazdıkarınızdan gaza gelerek geldim bende 170boy 90kiloyum ah ah doğum sonrası kiloları işte hadi1 haftadır diyetteyim size uyarımmm
1.61 falan sanırsam.Şişman değilim ama fazlalıklarım var.Yürürken arkamdan gelen insanların popoma bakma düşüncesi bile beni sinir edio.Hemde şort giymek için iyi fizik lazım.Enson çocukken giymiştim sanırım:)
Bence çayı tarçınla deneyebilirsin tatlım. Hem şeker emilimi için iyi olur. Hemde kalori düşük almış olursun. Dene bence zamanla alışılır. zayıflamak için değernasıl gidiyor bayanlar
ben çayı çok seviyorum şekersiz sevmiyorum ya içmicem yada içince kapıp koyvercem o derece seviyorum.
napsam bilemedim.
Bukett hala gelmedi gülücük hannniiii
dun kendi kendime yemin ettim. benim en buyuk zaafım tatlılar. 1 ay boyunca agzıma ne serbetli ne sutlu tatli koymicam bide cikolata
olmuo boylee. giydigimi yakistiramiorum kendime. koca bi gobek. eski 36 beden kiyafetlerimi osledim
:13:Valla kendimi görüyorum sende. Ama halledicez merak etme. menünü yazmamışsın yoksa kaytardın mı peki ya spor ver bakiim bildirimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?