Iki gündür yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorum Psikolojiye bak
Squat düzen istiyor. Bırakırsan eskiye dönersin. Bırakmamaya bak. :)Bugün sabah 20 squat ile başladım
Zaten spor yapıyorum düzenli olamasa bile ama bunu düzenli yapacağım, spor salonunda bile yapabilirim.
Sonuçları paylaşırım
2. Gunüm squat ileSquat düzen istiyor. Bırakırsan eskiye dönersin. Bırakmamaya bak. :)
Benimde dinlenme günümdü. Canım birşey araştırdım yağ yakıcı birşey buldum. Özelliklede benim favori kızların en favori içtiği imiş. Çok araştırdım ama türkiyeye dair birşey bulamadım hala araştırıyorum. ''EHPLABS ÜRÜNLERİ'' Yağ yakıcı ise ''oxyshred ultra thermogenic'' bu;
Hani kadınlar before-after yaptığında days (gün) yazıyor ya gün içinde o karın nasıl öyle oldu diye düşündüren ürün buymuş. Ve ne kadar yemek yersen ye gece bile ye bunu günde kez içtiğinde hiç bir yemek dokunmuyor ve kilo aldırmıyormuş. Bunu istiyorum hatta sitesinden baktım Türkiye ye gönderim varmı ulaşamadım.
O daha iyi olur zaten senin için. :)2. Gunüm squat ile
Yalnız bir soru: vücudum esnemeye alışkın oldugu için 20 beni zorlamiyor.
30 günlük sete baslasam mı?
Yok protein değil. Protein tozu bende kullanmam. Hatta favori sporcular bile kullanmiyor. Bu çok ünlü. Türkiyede satışı olursa almayi düşünüyorum.hadi ya bende proteim tozu falan sandim ilk gorunce boyle yag yakici urynlerdemi varmis sasirdim valahi bende arastiriyim bisey bulursam yazarim
O daha iyi olur zaten senin için. :)
Yok protein değil. Protein tozu bende kullanmam. Hatta favori sporcular bile kullanmiyor. Bu çok ünlü. Türkiyede satışı olursa almayi düşünüyorum.
sen yavas yavas götürüyon vallabugun iki cikolata bi buskivi goturdum o seyden cikarsa bana kesin lazim vlahi
sen yavas yavas götürüyon vallaD
oglen yemek yemedim sonra abur cubur dadandimsoor bana pismanmiyiiim vla midem bulaniyo keske yemeseydim illa abartcam ya
Ne kadar spor yaparsaniz yapin yiyen içilen size koymaz korkmayin bak dün ben bir kutu çikolata yedim. Kişinin şekeri çok önemli. Canınız istediğinde kesmeyin sakin alin agziniza. Ben spora başlamadan önce az bitter çikolata alıyorum :)oglen yemek yemedim sonra abur cubur dadandimsoor bana pismanmiyiiim vla midem bulaniyo keske yemeseydim illa abartcam ya
Ne kadar spor yaparsaniz yapin yiyen içilen size koymaz korkmayin bak dün ben bir kutu çikolata yedim. Kişinin şekeri çok önemli. Canınız istediğinde kesmeyin sakin alin agziniza. Ben spora başlamadan önce az bitter çikolata alıyorum :)
Balim benimde oldu merak etme. Hatta dambila başladığım günlerdi. Dedim " iste ayvayi yedik sanırım yirtilma oldu" diye. sonra 1-2 gün bol bir şekilde masaj yaptım. Dizlerimi dinlendirdim ve geçti. Üstüne yuklenme dinlendir sonra başla. Şimdi artık yok sapa saglamlar.canim benim diz kapaklarim bi kac gundur katir kutur ses cikartiyo korkuyorum braz bunun icin yapabilcegim bisey varmi iyice isinma yapmam ggerek sanirim
Balim benimde oldu merak etme. Hatta dambila başladığım günlerdi. Dedim " iste ayvayi yedik sanırım yirtilma oldu" diye. sonra 1-2 gün bol bir şekilde masaj yaptım. Dizlerimi dinlendirdim ve geçti. Üstüne yuklenme dinlendir sonra başla. Şimdi artık yok sapa saglamlar.
Veee yaklaşık 1 haftadir sol bacagimin uyusmasindan oradan çıkan ağridan duramıyordum. Hatta dedim sinir sıkışmasi mi meydana geldi yok bel fıtığı mi diye düşünmeden edemedim. Bacagim nasıl uyusuyordu belli değil. 1 haftadir çektim. Bu ağrı gitmeyecek bel fıtığı sanırım dedim. Sonra babannem geldi masaj yaptı ikinci günde yaptı geçti. yani ciddi bir sorun değilmis. Fazla yuklenmeyin üstüne dinlendirin ve masaj yapin.
Hahah korkma yahu 48 saat dinlendirmelisin :) sende iyi ki varsındeneyim bende birsey olur diye korktum ya acimiyo ama ses cikiyodu masaji.deneyim dinlendriyim bide iyiki varsin kiiizz
Hahah korkma yahu 48 saat dinlendirmelisin :) sende iyi ki varsın
Diz kapaklarındaki kemikler birbirine sürtüyor dikkat et! Benimde bu sorunum var,az az başladı sonra ilerledi. Şimdi yolda yürürken bile bu sesi bazen duyuyorum. Doktora gitmiştim,film falan çekildi. Diz kapaklarına yüklenme fazla demişti. Merdiven çıkmak,dizlerini yete koyup iş yapmak,çömelmek gibi hareketlerden kaçın demişti ama nerdeeee... :) Bu bu şekilde yavaş yavaş başlar ve ilerler. En son dizler artık ufanırmış.. Biraz dikkatli ol tatlım.. Spor yapacagım diye çok yıpratma kendini.. Mümkünse uzmanlar eşiğinde doğru şekilde spor yaparsan incinmeleri yıpranmaları en aza indirerek yapmış olursun canım.. Denge ve doğru duruş çok önemli çünkü..canim benim diz kapaklarim bi kac gundur katir kutur ses cikartiyo korkuyorum braz bunun icin yapabilcegim bisey varmi iyice isinma yapmam ggerek sanirim
Diz kapaklarındaki kemikler birbirine sürtüyor dikkat et! Benimde bu sorunum var,az az başladı sonra ilerledi. Şimdi yolda yürürken bile bu sesi bazen duyuyorum. Doktora gitmiştim,film falan çekildi. Diz kapaklarına yüklenme fazla demişti. Merdiven çıkmak,dizlerini yete koyup iş yapmak,çömelmek gibi hareketlerden kaçın demişti ama nerdeeee... :) Bu bu şekilde yavaş yavaş başlar ve ilerler. En son dizler artık ufanırmış.. Biraz dikkatli ol tatlım.. Spor yapacagım diye çok yıpratma kendini.. Mümkünse uzmanlar eşiğinde doğru şekilde spor yaparsan incinmeleri yıpranmaları en aza indirerek yapmış olursun canım.. Denge ve doğru duruş çok önemli çünkü..
Benimde sağ dizkapagımdan daha yoğun ses çıkıyor.Her zaman olmuyor evet,işte sürtünme olunca çat çut yapıyor :) Röntgende belli olur zaten,dikkatli hareket etmen önerilecek ve birkaç öneri tabi..hadi ya oylemi diyosun bi doktora goruniyim o zaman ne dicek bakalim aslidaa duzgun yapiyorum ama genelde hep sag diz kapagimdan cikuyo sadece squat yaparken ama her zaman degil tesekkur ederm bilgilendrmen icin pazartesi ortepediye gideyim ne dicek ne olur nolmaz onlem alayim simdiden sagol arzum her konuda yardmci oluyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?