caım nasıl öğrenebilirim bunu bende oturuyorum fırsat bulamıyorum nerden bulabilirim bu eğzersizleri yardımcı olur musun?walk at home :leslie adındaki bir kadının evde yağ yakımına yönelik egzersiz proğramı.yürüyüşe gitme fırsatı olmayanlar için 1 saatte 5 mil tempolu yürümüş gibi yağ yakmasını sağlıyor.tabi bunların 2-3-4 mil olanlarıda var.koşuya yada yürüyüşe gidemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.müthiş ter atıyorsun üstelik çok eğlenceli.bir artısıda günün her saatinde yapabilirsin örneğin aksam yemeğini fazla kaçırınca gece dısarı çıkamazsın belki ama evde aynı kaloriyi çok daha eğlenceli bir biçimde yakabilirsin.
internetten indirebiliyorsun olmadi youtubeden walk at home yaz cikanlara bak,ben indiremedim youtubeye bakarak yapiyorum 1 ve 2 mili yapmak bile cok terletiyor
buldum cnm indiriyotumhem ücretlisi hemde ücretsizi var.free olanını tercih edersen bedava.tek farkı 1.partı indirdikten sonra bir süre beklemelisin orda kaç dakika sonra indirmen gerektiğinide yazıyor zaten
cnm indirdim ama açılmıyorrr kadfayı yiycem ya ofkızlar indirin sonra streçle bir deneyin ve yorumlarınızı buraya yazın lütfen çok aferdersiniz ama resmen kı...dan ter akıyor vallakaydirigubbakcemile5
cnm şimdi şirketteyim eve gidince akşam yazarım ben tek tek indirdim. anladım. akam gidince kendi pc me indireym..yani önce mausetaki sol tuşa basılı tutarak bütün linkleri işaretle daha sonra sağ tuşuna bas ve ordan birleştir şimdi tam olarak çıkan yazıyı hatırlıyamadım istersen sen sağ tuşa basınca çıkan tercihleri bana yaz ben hangisini tıklıyacağını sana söyleyim
tmm tşk eder im :))ok. o zaman yardıma ihtiyacın olursa yaz hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?