- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
- 63
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Hadi inşallah güzel güzel yymurtaların olurAnladım canım ben şimdi iskenderunda başladım salı opu var bakalımsen ne durumdasın
Aminnn. Evet canım bahceci ile görüştüm ama biraz pahallı kafam karıştı zaten iyice.İnşallah canım hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallahsen şuan merkez araştırıyosun sanırım
Opu mu pazartesi canımHadi inşallah güzel güzel yymurtaların olurben de pazartesi inş Nasıl çıkıcak kaliteli mi aklımda deli sorular
Canım ne kadar dediler ve neredesinAminnn. Evet canım bahceci ile görüştüm ama biraz pahallı kafam karıştı zaten iyice.
Sadece iğne mi kullanıyorsun canım hap vitamin falan verdi miadanada prof de bülent haydardedeoğluna gidiyorum. Özel kliniği var işlemler acıbademde yapılıyor.
bu sabah kontrolüm oldu 15 kadar yumurtam var 14-16 mm bandındalar.
Pazartesi kontrol ve çatlatma iğnesi çarşamba opu olacak gibi görünüyor.
Kurtulsaydım şu iğnelerdenBu sefer yordu tedavi.
Hangi doktor la peki.. Ben ebru hanımı düşünürüm karar verince tabiEvet şu an fikrim orada başlamak
Taze de 5. Gün embriyosu transfer edebilir, donmuş da 5. Gün embriyosu transfer edebilir. Arada dondurma farkı var sadece. Donmuş olduğunda daha fazla pozitif sonuç elde ettiğini söyledi. O yüzden öyle yapacakmış.Taze embriyo ile 5.gğn arasında ne fark var ki
Başlarda iyiydi de bu son 2 gündür bana da sinir geldi iğneden, yarın doktora koldan vurayım dicem.. Karnım hassaslaştı iyice. Yumurta sayın maşallah çok güzelmişadanada prof de bülent haydardedeoğluna gidiyorum. Özel kliniği var işlemler acıbademde yapılıyor.
bu sabah kontrolüm oldu 15 kadar yumurtam var 14-16 mm bandındalar.
Pazartesi kontrol ve çatlatma iğnesi çarşamba opu olacak gibi görünüyor.
Kurtulsaydım şu iğnelerdenBu sefer yordu tedavi.
Sabri beyle görüştüm. Cem beye randevu yoktu .Asıl onu istiyordumHangi doktor la peki.. Ben ebru hanımı düşünürüm karar verince tabi
Ebru hanımı neden denk getirrmediniz. Ben netten görüp gittim. Size biri mi tavsiye ettşSabri beyle görüştüm. Cem beye randevu yoktu .Asıl onu istiyordum
Canım benimde salı olucak opu e2 değerine baktılar mı canımBugün kontrole gittim, gonalpeptyl bugün vuruyorum, pazartesi opu inşallahsonuna geldik artık.
BakmadılarCanım benimde salı olucak opu e2 değerine baktılar mı canım
Taze transfer yapmayacak Ohss riskine karşın belki o yüzden bakmamıştır. Hatta bugün ovitrelle vurma vücuda hcg girsin istemiyorum Ohss olabilir dedi gonalpeptyl vurcam o yüzden sadeceBugün kontrole gittim, gonalpeptyl bugün vuruyorum, pazartesi opu inşallahsonuna geldik artık.
Senin baktılar mı? Başka hangi testleri yaptıdınCanım benimde salı olucak opu e2 değerine baktılar mı canım
Bende yeni başladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız yaşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Ebru hanım birinin rahmini delmiş yumurta toplarken. Senin birşeyin yok diyip üzerini kapatmaya çalışmış yada anlayamamış bilemiyorum . ihmali yüzünden kadın fenalaşmış. Bahcecide başka bir doktor söylemiş kadına da yönlendirdikleri bir hastanede kadını tedaviye almışlar. O yüzden Ebru hanımdan soğudum. Sabri beyi netten gördüm. Olumsuz bir şey duymadım en azından. O yüzden bakalım hayırlısı. Olumlu yorumlar da inşallah yazdirilmiyordur. Hepsi ticarethane .Ellerine düştük artık :)Ebru hanımı neden denk getirrmediniz. Ben netten görüp gittim. Size biri mi tavsiye ettş
Canım önceki sonuçlarına baktıysa ondan istememiştir benim eylülde yapılmıştı en son istedi bide şekere ve kan değerine bakmak istedi 8 9 tüp kan verdim ben yarında corona testi yaptırıcamBakmadılarve bence bakmayacaklar da... Bir sürü kan testi yaptırdım hepatit b c aids covid falan. Ama hiç hormon tahlili istemedi. Neden acaba ya da neden yaptırılır
Canım ben dün verdim ve ohss oldum sanırım 5915 çıkmış çünkü bana ilaç verdi e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimal dedi ve bende büyük ihtimalle dinlenicem 1 ay şuan bişey demedi salı günü opuda der gibi geliyor 8 günlük dostinex verdi bana düşürmek içinTaze transfer yapmayacak Ohss riskine karşın belki o yüzden bakmamıştır. Hatta bugün ovitrelle vurma vücuda hcg girsin istemiyorum Ohss olabilir dedi gonalpeptyl vurcam o yüzden sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?