şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

adanada prof de bülent haydardedeoğluna gidiyorum. Özel kliniği var işlemler acıbademde yapılıyor.

bu sabah kontrolüm oldu 15 kadar yumurtam var 14-16 mm bandındalar.
Pazartesi kontrol ve çatlatma iğnesi çarşamba opu olacak gibi görünüyor.
Kurtulsaydım şu iğnelerden Bu sefer yordu tedavi.

Sadece iğne mi kullanıyorsun canım hap vitamin falan verdi mi

Taze embriyo ile 5.gğn arasında ne fark var ki
Taze de 5. Gün embriyosu transfer edebilir, donmuş da 5. Gün embriyosu transfer edebilir. Arada dondurma farkı var sadece. Donmuş olduğunda daha fazla pozitif sonuç elde ettiğini söyledi. O yüzden öyle yapacakmış.

Son düzenleme:
Başlarda iyiydi de bu son 2 gündür bana da sinir geldi iğneden, yarın doktora koldan vurayım dicem.. Karnım hassaslaştı iyice. Yumurta sayın maşallah çok güzelmiş

Bugün kontrole gittim, gonalpeptyl bugün vuruyorum, pazartesi opu inşallah sonuna geldik artık.
Taze transfer yapmayacak Ohss riskine karşın belki o yüzden bakmamıştır. Hatta bugün ovitrelle vurma vücuda hcg girsin istemiyorum Ohss olabilir dedi gonalpeptyl vurcam o yüzden sadece

Ebru hanımı neden denk getirrmediniz. Ben netten görüp gittim. Size biri mi tavsiye ettş
Ebru hanım birinin rahmini delmiş yumurta toplarken. Senin birşeyin yok diyip üzerini kapatmaya çalışmış yada anlayamamış bilemiyorum . ihmali yüzünden kadın fenalaşmış. Bahcecide başka bir doktor söylemiş kadına da yönlendirdikleri bir hastanede kadını tedaviye almışlar. O yüzden Ebru hanımdan soğudum. Sabri beyi netten gördüm. Olumsuz bir şey duymadım en azından. O yüzden bakalım hayırlısı. Olumlu yorumlar da inşallah yazdirilmiyordur. Hepsi ticarethane .Ellerine düştük artık :)

Bakmadılar ve bence bakmayacaklar da... Bir sürü kan testi yaptırdım hepatit b c aids covid falan. Ama hiç hormon tahlili istemedi. Neden acaba ya da neden yaptırılır
Canım önceki sonuçlarına baktıysa ondan istememiştir benim eylülde yapılmıştı en son istedi bide şekere ve kan değerine bakmak istedi 8 9 tüp kan verdim ben yarında corona testi yaptırıcam

Taze transfer yapmayacak Ohss riskine karşın belki o yüzden bakmamıştır. Hatta bugün ovitrelle vurma vücuda hcg girsin istemiyorum Ohss olabilir dedi gonalpeptyl vurcam o yüzden sadece
Canım ben dün verdim ve ohss oldum sanırım 5915 çıkmış çünkü bana ilaç verdi e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimal dedi ve bende büyük ihtimalle dinlenicem 1 ay şuan bişey demedi salı günü opuda der gibi geliyor 8 günlük dostinex verdi bana düşürmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…