- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.041
O zaman 13 martta sizde kan tahlili yaptırcaksınız ben 13 martta yaptırcam hatta bir gün öncesinde idrarda kendim mi tahlil yapsam diye düşünüyorumbende de bel ağrısı iki gün çok oldu bugün arada sırada yokladı ama onun haricinde bir belirti yok
Benim tahlil günüm 10 Mart. 3. Gün embriyosu mu sizinO zaman 13 martta sizde kan tahlili yaptırcaksınız ben 13 martta yaptırcam hatta bir gün öncesinde idrarda kendim mi tahlil yapsam diye düşünüyorum
Transferden sonra 6 günüm bu arada
Gayet iyi bence. Önemli olan 2 gün sonra artış olması testi çok erken yapmışsınız ama yine de pozitif gözünüz aydın.Transferden sonra 6 günüm bu arada
Adınıza çok mutlu oluyorum kızlar hayırlı olsun inşallah senin de bebişinin de sağlığı iyi olsunBen de keseyi gördüm çok şükürDoktor yumurtalarımın hala su dolu olduğunu söyledi ama su içmemi serbest kıldı artık iğneler ilaçlar kalp atışına kadar devam sağlıkla gelsin de razıyım
Canım öncelikle tebrik ederim erken yaptırdığın içindir sonuçta 1-2 hafta arasına gayet uygun görünüyor. İnşallah katlanır sağlıkla
6.gün için iyi bence. Ortalama 2 kat bi artış düşünürsek 8. Gün 60 ,10.gün 120 falan çıkması lazım. Böyle devam ederse gayet normal. Artık gün aşırı kan verip takip edin. Hayırlı olsun :)Transferden sonra 6 günüm bu arada
Sağol canım 10 gün sonrayaHadi afiyetle suyunu ic o halde :)) Busra haftaya mi randevu verdiler sana da kalp atisi icin??
Sağol canım inşallahAdınıza çok mutlu oluyorum kızlar hayırlı olsun inşallah senin de bebişinin de sağlığı iyi olsun
Benim de 7. Gün 38 çıkmıştı gayet normal ama yine de doktor erken yaptığımı 10. Günkü değeri görmek istediğini söyledi. Hayırlı olsun
Ayyy cokkkk sevindim cnmmmmm resmen hikayemiz ayni gidiyoMerhaba kızlar doktordan geldim ikisi gelişmeye devam ediyor. Geç tepki veriyor diye yineledi doktor. İğneye bugünde devam yarın tekrar çağırdı. Durumlar öyle umarım ikiside sağlıkla gelişir döllenir tutar ve sağlıklı hayırlı bebiş olarak döner.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kacinci gun embriyosuydu sizin?
5. Gün embriyosuHayırlı uğurlu olsun inşallah kacinci gun embriyosuydu sizin?
Hayır benimki 5 gün embriyosu sizin 3. Gün embriyosu mu az kalmış tahlil gününüzeB
Benim tahlil günüm 10 Mart. 3. Gün embriyosu mu sizin
Ne kadarlık oldu ki canımDoktorumz gün içinde eşimi aramış yarın gelin ben vajinal usg bakarım görürüm kalp atımını demiş uyku tutmuyo şimdi.
Erken gebelik testi değilse gözükmesi çok zor hemen neden düştün şimdiGunaydin kizlar bugün 8.gun transfer sonrasi evde kaset tipi test kalmış eskiden.dayanamadim sabah baktım negatif çıktı cok moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?