şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Transferin 7.gunu sabah erken gebelik testi yaptım bu da negatif cıktı bnm de.
Canım benim transferden sonra ki 9.günde erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı ama değerim 20 ydi senin transfer günü dahil 7.günün mü bide kaçıncı gün embriyosuydu benim 3.gün embriyosuydu o yüzden geç çıkmıştı

Gunaydin kizlar bugün 8.gun transfer sonrasi evde kaset tipi test kalmış eskiden.dayanamadim sabah baktım negatif çıktı cok moralim bozuldu ya
Canım erken gebelik testi yapsana diğerinde zor çıkar zaten erken daha iyi düşünmeye çalış kaçıncı gün embriyosuydu seninki bide transfer gününü saymadan mı 8.günün

Cnm 5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gun

Erken gebelik testi değilse gözükmesi çok zor hemen neden düştün şimdi
Yok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladim

Yok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladim
Öyle düşünme dur bi bakalım. Bu duygulari maalesef yasiyoruz ama hep hayirlisi diyoruz. Henüz sadece kaset test yapmissin. Bisey belli degil. Gercekten nasibi varsa olacak, yoksada nasibi olacak bebegin icin sirasini savmiş olacak. Olumsuzda olsa bir son olmadigini düşün.. yıkılmak yok.

Öyle düsünme dur bakalım gününü bekle olmazsa da Allah tan hayırlısı elimizden geleni yapiyoruz nasipten öteye yol yok malesef

Ilk deneme olunca insan fazla kırılgan oluyo galiba..p.tesi kan verme günüm hayırlısı artik ne diyim...

Kaset test hiç gostermiyorki. Benimkini 1400 de bile tam net değildi Erken gebelik testi alman lazım. Birde 3. Gün embriyosu için 8. Gün erken 10. Gun yap canim

Kaset test hiç gostermiyorki. Benimkini 1400 de bile tam net değildi Erken gebelik testi alman lazım. Birde 3. Gün embriyosu için 8. Gün erken 10. Gun yap canim
Yaaa gercektenmi bak simdi birazcik rahatladim..p.tesi zaten kan verme günüm inşallah güzel haberi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…