- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.061
Canım benim transferden sonra ki 9.günde erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı ama değerim 20 ydi senin transfer günü dahil 7.günün mü bide kaçıncı gün embriyosuydu benim 3.gün embriyosuydu o yüzden geç çıkmıştıTransferin 7.gunu sabah erken gebelik testi yaptım bu da negatif cıktı bnm de.
Canım erken gebelik testi yapsana diğerinde zor çıkar zaten erken daha iyi düşünmeye çalış kaçıncı gün embriyosuydu seninki bide transfer gününü saymadan mı 8.gününGunaydin kizlar bugün 8.gun transfer sonrasi evde kaset tipi test kalmış eskiden.dayanamadim sabah baktım negatif çıktı cok moralim bozuldu ya
Cnm 5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gunCanım benim transferden sonra ki 9.günde erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı ama değerim 20 ydi senin transfer günü dahil 7.günün mü bide kaçıncı gün embriyosuydu benim 3.gün embriyosuydu o yüzden geç çıkmıştı
Şubatta başladım dün transferim yapıldı bekliyoruz 12 günüşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Benimde 5. Gün embriyosuHayır benimki 5 gün embriyosu sizin 3. Gün embriyosu mu az kalmış tahlil gününüze
Ay lusin harika çok güzel haber bize de haber et mutlakaDoktorumz gün içinde eşimi aramış yarın gelin ben vajinal usg bakarım görürüm kalp atımını demiş uyku tutmuyo şimdi.
3.gun embriyosu transfer gunu hariç 8.gun gun bugünCanım erken gebelik testi yapsana diğerinde zor çıkar zaten erken daha iyi düşünmeye çalış kaçıncı gün embriyosuydu seninki bide transfer gününü saymadan mı 8.günün
Yok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladimErken gebelik testi değilse gözükmesi çok zor hemen neden düştün şimdi
Öyle düşünme dur bi bakalım. Bu duygulari maalesef yasiyoruz ama hep hayirlisi diyoruz. Henüz sadece kaset test yapmissin. Bisey belli degil. Gercekten nasibi varsa olacak, yoksada nasibi olacak bebegin icin sirasini savmiş olacak. Olumsuzda olsa bir son olmadigini düşün.. yıkılmak yok.Yok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladim
Öyle düsünme dur bakalım gününü bekle olmazsa da Allah tan hayırlısı elimizden geleni yapiyoruz nasipten öteye yol yok malesefYok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladim
Ilk deneme olunca insan fazla kırılgan oluyo galiba..p.tesi kan verme günüm hayırlısı artik ne diyim...Öyle düşünme dur bi bakalım. Bu duygulari maalesef yasiyoruz ama hep hayirlisi diyoruz. Henüz sadece kaset test yapmissin. Bisey belli degil. Gercekten nasibi varsa olacak, yoksada nasibi olacak bebegin icin sirasini savmiş olacak. Olumsuzda olsa bir son olmadigini düşün.. yıkılmak yok.
Kaset test hiç gostermiyorki. Benimkini 1400 de bile tam net değildiYok normal testte ne bilim ya cok silikte olsa çıkar belki dedim bukadar moralimin bozulacaginida düşünmemiştim cok kötüymüş bu duygu cidden tutmadiysa iyi yikilacam ben bunu anladim
Öyle cnm hayırlısı artik...Öyle düsünme dur bakalım gününü bekle olmazsa da Allah tan hayırlısı elimizden geleni yapiyoruz nasipten öteye yol yok malesef
Yaaa gercektenmi bak simdi birazcik rahatladim..p.tesi zaten kan verme günüm inşallah güzel haberi alırımKaset test hiç gostermiyorki. Benimkini 1400 de bile tam net değildiErken gebelik testi alman lazım. Birde 3. Gün embriyosu için 8. Gün erken 10. Gun yap canim
İns guzel haberlerini bekliyoruzYaaa gercektenmi bak simdi birazcik rahatladim..p.tesi zaten kan verme günüm inşallah güzel haberi alırım
Kuzum çok erken bakmışsın hele kaset tipi testlerde hiç çıkmıyor dur pazartesiye azcik zaman kaldı o gün güzel haberler alacaksınYaaa gercektenmi bak simdi birazcik rahatladim..p.tesi zaten kan verme günüm inşallah güzel haberi alırım
Canım 3.gün embriyosu idrara çok geç karışıyormuş. Üzülme, için rahat etmeyecekse git bi kan ver. Çok daha sağlıklı bir yöntem kan vermek.3.gun embriyosu transfer gunu hariç 8.gun gun bugün
Ayyy valla ne bilim silikte olsa cikar belki dedim insallah guzel haberler alirim cnm sağolKuzum çok erken bakmışsın hele kaset tipi testlerde hiç çıkmıyor dur pazartesiye azcik zaman kaldı o gün güzel haberler alacaksın
Güzel haberler alacaksın tatlımAyyy valla ne bilim silikte olsa cikar belki dedim insallah guzel haberler alirim cnm sağol
Ya oylemiii insallahhhCanım 3.gün embriyosu idrara çok geç karışıyormuş. Üzülme, için rahat etmeyecekse git bi kan ver. Çok daha sağlıklı bir yöntem kan vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?