şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ya oylemiii insallahhhzaten kendimi tutamazsam acile gidecem bakalim..
Bence daha sakin kalmaya çalışın. Bugün acile gidip pozitifi görseniz de içiniz rahat etmeyecek, iki günde bir artış oldu mu diye merak edeceksiniz. Günler hiç geçmez o zaman.. zaten doktorların gününden önce test yapmamızı istememelerinin nedeni negatifi görüp moralimizi bozabilme durumlarımız.. belki kana çok yeni geçti, iki gün sonra ancak silik çizgi çıkacak.. içinizi ferah tutun, her şeyin hayırlısı, sadece dua edin ve bekleyin. Çoğu bitmiş zaten

Gunaydin kizlar bugün 8.gun transfer sonrasi evde kaset tipi test kalmış eskiden.dayanamadim sabah baktım negatif çıktı cok moralim bozuldu ya
Canım ya dur bir bak benim 14.gün yapmıştım. Kandan önce idrar filan yapmam diye bekledim vakti gelmesine rağmen. Ancak bayram tatili idi. Beklememiz gerekiyordu çok ısrar ettiler yap diye. Yaptım vakti olmasına rağmen ikincisi silikti yani. Erken daha moral bozma. İnşallah pozitiftir

Sizde haklisiniz basta böyle degildim yaklastikca sabırsızlık oluştu

Insallah cnm ya

Selam kızlar. Pazartesi opu günü verdi doktor. Eğer Allah nasip ederde embriyo olursa 3.gün embriyosu olacak. Transfer hangi gün olur. Çarşamba mı perşembe mi ?
Gözünaydin cnm cok sevindim persembe olur sanırım benim sali toplandi cuma transfer oldu 3.gun embriyosu..

Gözünaydin cnm cok sevindim persembe olur sanırım benim sali toplandi cuma transfer oldu 3.gun embriyosu..
Sağ ol canım geriden gelen var ama beklemeye değer görmüyor diğerleride yeterli olgunluğa gelmiş 150 merional iyi geldi sanırım bilmiyorum. Pazartesiye çağırdı opu için. Bakalım inşallah yumurta çıkar ve döllenir sağlıkla

Insallah cnm cok guzel ilerler dilerim

Biri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Minnaklar bir haftada büyümüşler resmen :)
Yaaaa cnm gözünaydin harika bi haber cok sevindim allah tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…