şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Çok çok sevindim canım çok şükür

Kızlar kan verdim test günüm pazartesiydi 1.2 negatif cıktı sonucum sabah da erken gebelikte negatif çıkmıştı.5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gun bugün sanırım daha pozitif olmaz
Canım üzülmemeye çalış hayırlı vakti ne zamansa öyle olsun hem daha belli olmaz pazartesi tekrar yap testini

Biri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Minnaklar bir haftada büyümüşler resmen :)
Yaa ne güzel masallah darisi bizim başımıza transferden sonra siz özellikle nelere dikkat ettiniz benimde bugun transferimin 4.günü günler geçmiyor

İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Yaaaa hadi artık sevincini yaşa bol bol maşallah kuzum darısı bizlere inşallah

Maşallah bana da 26 Şubat 5. Gün çift embriyo koyuydu 6. Gün test baktırdım kanda 28 çıktı sanırım benim ki tek gibi.. umarım herşey yolundadır

Kızlar pazartesi opum oldu, yumurtam fazla çıktığı için 3 günlük cetrotide ve dostinex verdi doktorum ohss riskine karşı. 5 gün geçti karnım hala şiş. Midem de aşırı şiş. Haptan kaynaklı mı neden böyle oldu anlamadım. Perişan etti beni bu seferki opu

Amin Canm ikinizdense rapor çıkmıyor benimde eşimin de ilk evliliklerimizden çocuklarımız vardı ama ikimizden yoktu onun için rapor çıktı biz olduğu halde bu kadar istiyoruz Rabbim hiç olamayanlara yardım etsindört gözle transferi bekliyorum ohhs dan dolayı şuan dinlendirmedeyim önümüzdeki ay transfer olacam inşallah Rabbim sanada bı tane daha nasip etsin inşallah

Malesef biraz gec geciyor 18 subatta opu oldum ilk adetten sonra rahatlamaya basladim direk 2.5 kg gitti yavas yavas gidecektir

Yaa ne güzel masallah darisi bizim başımıza transferden sonra siz özellikle nelere dikkat ettiniz benimde bugun transferimin 4.günü günler geçmiyor
Ben ağır iş yapmadım ama özellikle bişeye dikkat etmedim. Dinlendim ama yürüyüş de yaptım kan dolaşımı şart çünkü yatmak çok iyi değil.

Valla bende çok merak ediyorum sonucu test gününden bir gün önce idrarda yapsak mı acaba test bide bugün baya kasık ağrım var sizde de varmı kasık ağrısı yada başka Bi belirti
Benimde dunden beri sag kasigimda hafif agri var bide ayakta biraz fazla durayim artiyo sizdede oylemi? umarim iyi biseye işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…