- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.101
Aaa ilk ölçüm kalp atışında mı oluyor ne güzel ya zor günlerimiz geride kaldı çok şükürCanım keselerden ziyade bebişleri ölçtü :)
Çok çok sevindim canım çok şükürSağ ol canımgeriden gelen var ama beklemeye değer görmüyor diğerleride yeterli olgunluğa gelmiş 150 merional iyi geldi sanırım bilmiyorum. Pazartesiye çağırdı opu için. Bakalım inşallah yumurta çıkar ve döllenir sağlıkla
Gözün aydın canım çok sevindimCanım keselerden ziyade bebişleri ölçtü :)
Canım üzülmemeye çalışKızlar kan verdim test günüm pazartesiydi 1.2 negatif cıktı sonucum sabah da erken gebelikte negatif çıkmıştı.5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gun bugün sanırım daha pozitif olmaz
Canım 3. Gün embriyosu senin daha erken benceGunaydin kizlar bugün 8.gun transfer sonrasi evde kaset tipi test kalmış eskiden.dayanamadim sabah baktım negatif çıktı cok moralim bozuldu ya
Yaa ne güzel masallah darisi bizim başımızaBiri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Minnaklar bir haftada büyümüşler resmen :)
Umarim oyledir cnm ya p.tesi kan verecem zaten bakalim artik..Canım 3. Gün embriyosu senin daha erken bence
İçini ferah tut kuzumUmarim oyledir cnm ya p.tesi kan verecem zaten bakalim artik..
YaaaaBiri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı embriyo olurlarÇok çok sevindim canım çok şükür
Maşallah bana da 26 Şubat 5. Gün çift embriyo koyuydu 6. Gün test baktırdım kanda 28 çıktı sanırım benim ki tek gibi.. umarım herşey yolundadırBiri fıstık biri fındık :)
3 farklı zamanda yapılmış sperm testi istiyorlarBizde ege den randevu aldık rapor bizde istiyoruz erkek faktörü olunca neler isteyip rapor veriyorlar
Valla bende çok merak ediyorum sonucu test gününden bir gün önce idrarda yapsak mı acaba test bide bugün baya kasık ağrım var sizde de varmı kasık ağrısı yada başka Bi belirtiBilemedim ki acaba idrarda ne zaman çıkar , sonucu da merak ediyorum
Anladım canım akıntı bende çok az varBelirtim yok arada sırada belde ağrı oluyor ama onun haricinde belirti yok hiç , ilaçlardan kaynaklı sürekli bir akıntı var
Amin Canm ikinizdense rapor çıkmıyor benimde eşimin de ilk evliliklerimizden çocuklarımız vardı ama ikimizden yoktu onun için rapor çıktı biz olduğu halde bu kadar istiyoruz Rabbim hiç olamayanlara yardım etsinIkimizden canım 5 yaşında. 6 yıl önce 13 haftalik vebegimi kaubetyom so ra bi sure olmadi doktora gttik esimin spermleri 1.5 milyon civarında cıktı tabi şok olduk hemen proxeed plus ve keçiboynuzu kürü basladik tabi doktor bize direkt tüp bebek demisti. 4 . Ayda hamile kaldım ve cocuk oldu çok şükür. Şimdi kac yıldır yine deniyoruz olmuyor malesef geçen yıl martta eşimde testis tümörü tespit edildi bi testisi alındı. Diğeri de küçükken sonradan indirilmiş testis. Tabi rabbime bin şükür evladimiz var ama artık bizden çok o ıstiyor kardeşim olsun diyor herkeste de görünce
Bakalım nasip rabbim inşaallah bana da sizlere de nasip eder
Malesef biraz gec geciyor 18 subatta opu oldum ilk adetten sonra rahatlamaya basladim direk 2.5 kg gitti yavas yavas gidecektirKızlar pazartesi opum oldu, yumurtam fazla çıktığı için 3 günlük cetrotide ve dostinex verdi doktorum ohss riskine karşı. 5 gün geçti karnım hala şiş. Midem de aşırı şiş. Haptan kaynaklı mı neden böyle oldu anlamadım. Perişan etti beni bu seferki opu
Cok sevindim insallah bizlere de nasip olurCanım keselerden ziyade bebişleri ölçtü :)
Ben ağır iş yapmadım ama özellikle bişeye dikkat etmedim. Dinlendim ama yürüyüş de yaptım kan dolaşımı şart çünkü yatmak çok iyi değil.Yaa ne güzel masallah darisi bizim başımızatransferden sonra siz özellikle nelere dikkat ettiniz benimde bugun transferimin 4.günü günler geçmiyor
Benimde dunden beri sag kasigimda hafif agri var bide ayakta biraz fazla durayim artiyo sizdede oylemi? umarim iyi biseye işarettirValla bende çok merak ediyorum sonucu test gününden bir gün önce idrarda yapsak mı acaba test bide bugün baya kasık ağrım var sizde de varmı kasık ağrısı yada başka Bi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?