şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benim dE cuma opu oldu. Her gaz sancımda bıçak saplanır gibi ağrıyo yumurtalıklarım alt takımlar bilmiyorum ne zaman geçicek .kanamam hiç olmadı diyebilirim, antibiyotik kullanıyorum, bugün de ilk defa ağrı kesici attım. Umarım bir şey çıkmaz.

Çıkmaz normal ben hala acı çekiyorum soda için su çok içmeyin ohss riskiniz var mı bilmiyorum.

Test günü yaklaşan arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüzHaftaya cumartesi transfer günüm benım de . Rahim kalınlığı bugün 8 cm idi.Doktor intralipid serum yapacağız dedi transfer günü , kronik hastalığım var . (İlk deneme 5.gün emb) Serumu yaptıranlar var sonuçları nasıl oldu acaba.?

Biri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Minnaklar bir haftada büyümüşler resmen :)
Canım hayırlı olsun. Kese yuvarlaksa erkek, fasulye şeklindeyse kız oluyor diyorlar. Bayagida bu şekilde tutturan gördüm. Bi kız bi erkek mi acaba senin

Kızlar kan verdim test günüm pazartesiydi 1.2 negatif cıktı sonucum sabah da erken gebelikte negatif çıkmıştı.5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gun bugün sanırım daha pozitif olmaz
Canım sen yinede ilaçlarını ihmal etme. 12. Gün HCG 7 çıkıp hamile olan var. Geç tutunma olabiliyor.

Insaallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle zor ki oğlum 5 yaşında bugün bile kac defa sordu anne benim kardeşim ne zaman olacak diye çok üzülüyorum tabiki rabbime bin şükür evladimiz var ama işte o da kardeşi yok diye üzülüyor
Canım çocuğu olana rapor çıkmıyor yani öyle mi
Sizin soru ne

Benimde dunden beri sag kasigimda hafif agri var bide ayakta biraz fazla durayim artiyo sizdede oylemi? umarim iyi biseye işarettir
Benim ağrı ayaktaykende oluyor otururken de hiç belli olmuyor bu sabah yataktan kalkarken çok ağrı yaptı hiç bu kadar ağrı olmamıştı inşallah iyiye işarettir inşallah bebişlerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…