- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.121
Teşekkür ederim cevabınız için. Korkmaya başladım çünkü.Malesef biraz gec geciyor 18 subatta opu oldum ilk adetten sonra rahatlamaya basladim direk 2.5 kg gitti yavas yavas gidecektir
Sonrasında hoc kontrol baktirmadınız mıKızlar 26 Şubat 5. Gün çift embriyo koyuydu 6. Gün test baktırdım kanda beta 28 çıktı sizce benim ki tek midir sizce?
Hayır baktırmadım pazartesi tekrar kan vereceğimSonrasında hoc kontrol baktirmadınız mı
Benim dE cuma opu oldu. Her gaz sancımda bıçak saplanır gibi ağrıyo yumurtalıklarım alt takımlarOpu sonrası bağırsak her hareket ettiğinde ciddi bir ağrı artışı yaşayan ben miyim?
Bağırsak hareket etmediğinde de ağrıyormakat bölgemde bası var gibi. Oy oy ağrı kesici alabilirsin dediler ama almak istemiyorum
Çıkmaz normal ben hala acı çekiyorum soda için su çok içmeyin ohss riskiniz var mı bilmiyorum.Benim dE cuma opu oldu. Her gaz sancımda bıçak saplanır gibi ağrıyo yumurtalıklarım alt takımlarbilmiyorum ne zaman geçicek .kanamam hiç olmadı diyebilirim, antibiyotik kullanıyorum, bugün de ilk defa ağrı kesici attım. Umarım bir şey çıkmaz.
Sizin kaçıncı gün oldu?Çıkmaz normal ben hala acı çekiyorum soda için su çok içmeyin ohss riskiniz var mı bilmiyorum.
Benim gebelikle sonuçlandı gebeliğe bağlı ohss geçirdim şimdi iyileşiyorum ancak.Sizin kaçıncı gün oldu?
Bende kasık ağrısı yok fakat belim ağrıyor 3-4 gündürValla bende çok merak ediyorum sonucu test gününden bir gün önce idrarda yapsak mı acaba test bide bugün baya kasık ağrım var sizde de varmı kasık ağrısı yada başka Bi belirti
Geçmiş olsun.Benim gebelikle sonuçlandı gebeliğe bağlı ohss geçirdim şimdi iyileşiyorum ancak.
Bir ay oldu süre olarak soruyorsanız.
Arkadaşimin 6. Günü kanda 46 çıkmıştı. Tek embriyoydu.Kızlar 26 Şubat 5. Gün çift embriyo koyuydu 6. Gün test baktırdım kanda beta 28 çıktı sizce benim ki tek midir sizce?
Canım hayırlı olsun.Biri fıstık biri fındık :)
İkisi de 6 hafta 3 günle uyumlu atımları da hafifçe duyduk atım olduğu belliydi kıpraşıyorlardı :)
Minnaklar bir haftada büyümüşler resmen :)
Canım sen yinede ilaçlarını ihmal etme. 12. Gün HCG 7 çıkıp hamile olan var. Geç tutunma olabiliyor.Kızlar kan verdim test günüm pazartesiydi 1.2 negatif cıktı sonucum sabah da erken gebelikte negatif çıkmıştı.5.gun embriyosu transferden sonraki 7.gun bugün sanırım daha pozitif olmaz
Iciyorum cnm dr da pazartesi tekrar baktır dedi ama umudum kalmadi bnmCanım sen yinede ilaçlarını ihmal etme. 12. Gün HCG 7 çıkıp hamile olan var. Geç tutunma olabiliyor.
Hayırlısı olsun canım. Olmazsada denemeye devam birinden biri oluyorIciyorum cnm dr da pazartesi tekrar baktır dedi ama umudum kalmadi bnm
Insaallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle zor ki oğlum 5 yaşında bugün bile kac defa sordu anne benim kardeşim ne zaman olacak diye çok üzülüyorum tabiki rabbime bin şükür evladimiz var ama işte o da kardeşi yok diye üzülüyorAmin Canm ikinizdense rapor çıkmıyor benimde eşimin de ilk evliliklerimizden çocuklarımız vardı ama ikimizden yoktu onun için rapor çıktı biz olduğu halde bu kadar istiyoruz Rabbim hiç olamayanlara yardım etsindört gözle transferi bekliyorum ohhs dan dolayı şuan dinlendirmedeyim önümüzdeki ay transfer olacam inşallah Rabbim sanada bı tane daha nasip etsin inşallah
İkisi de fasulye gibiydi valla :)Canım hayırlı olsun.Kese yuvarlaksa erkek, fasulye şeklindeyse kız oluyor diyorlar. Bayagida bu şekilde tutturan gördüm. Bi kız bi erkek mi acaba senin
Benim ağrı ayaktaykende oluyor otururken de hiç belli olmuyor bu sabah yataktan kalkarken çok ağrı yaptı hiç bu kadar ağrı olmamıştı inşallah iyiye işarettir inşallah bebişlerimiz bizimledirBenimde dunden beri sag kasigimda hafif agri var bide ayakta biraz fazla durayim artiyo sizdede oylemi? umarim iyi biseye işarettir
Insallah cnmBenim ağrı ayaktaykende oluyor otururken de hiç belli olmuyor bu sabah yataktan kalkarken çok ağrı yaptı hiç bu kadar ağrı olmamıştı inşallah iyiye işarettir inşallah bebişlerimiz bizimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?