- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.141
Gecmis olsunArkadaşlar merhaba, dün bana opu yapıldı. 18 yumurta toplandı ama bugün doktor 4’ü döllendi, biri de bugün olgunlaştı ona da bugün işlem yaptık dedi. Sayı çok mu az? Moralim inanılmaz bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
İlk deneme olduğu için bilemiyorum dozlar mı fazlaydı. Genetik araştırmaya gitmeyecekler. Ya diğer günlere gidemezlerse diye korku sardı beniGecmis olsunsayiya cok az diyemeyiz aslinda, genetige gitmeyecekse 4 embriyo da gayet guzel, zaten bize gereken 1 tanecik, bunun icin moralini bozma 5. gune kadar gelirlerse zaten harika
İlac dozlarin cok mu yuksekti? Anladigim kadariyla yuksek dozla buyutulen yumurtalarda kalite sorunu oluyor, bos cikiyor vs... Tabi bunlar cok kisisel tecrubeler.
Gider canım Allahın izniyle sen gönlünü ferah tutİlk deneme olduğu için bilemiyorum dozlar mı fazlaydı. Genetik araştırmaya gitmeyecekler. Ya diğer günlere gidemezlerse diye korku sardı beni
Kızlar 5. Gün tek embriyonun anne karnında bölünme olasılığı var mı bir bilginiz varmı ? Bı tanidigimin 5. Gün çift transfer edilmişti ve bir tanesi bölünmüş ama küçükmüş ve almışlar tek traslnsfer edilip bölünen duydunuz mu acaba
Evet cnm çift koymuşlardı arkadaşıma 5.gun bi tanesi de bölündü üçüzleri var 9 aylik doğdularKızlar 5. Gün tek embriyonun anne karnında bölünme olasılığı var mı bir bilginiz varmı ? Bı tanidigimin 5. Gün çift transfer edilmişti ve bir tanesi bölünmüş ama küçükmüş ve almışlar tek traslnsfer edilip bölünen duydunuz mu acaba
3. Gün evet ama 5. Güne ihtimal vermemiştim gelişimini tamamladığı için teşekkür ediyorumVar maalesef ama küçük iktimal tabi. Tek yumurta ikizleri öyle oluyor.
Ovvv maşallahEvet cnm çift koymuşlardı arkadaşıma 5.gun bi tanesi de bölündü üçüzleri var 9 aylik doğdular
Tek de bölünebilir cnmOvvv maşallahacaba çift koyunca mi bölünme olasılığı artıyor yoksa tek koyulsa da yine aynı olur mu
Anladim canımTek de bölünebilir cnm
Ama senin kan testi zamanın daha gelmemişti pazartesi değil miydi canimOglum da 3.gun transfer edilmişti 5.günün tutma olasiligi daha fazla normalde. Ama benim bu 5.gun olmadı 1.kaliteydi. kaliteydi günüydü hikaye...Allah nasip edecek
Cnm pazartesi ama yukselmez 1.2 negatif 5 10 bisey ciksa umudum olurdu amaAma senin kan testi zamanın daha gelmemişti pazartesi değil miydi canim
Umudunu kaybetme canım vakti zamanı değildi belkide hem belli olmaz tekrar ver sen yine ama dediğin gibi kalitesi günü vs cidden önemli değilCnm pazartesi ama yukselmez 1.2 negatif 5 10 bisey ciksa umudum olurdu ama
Ben 7 tane yumurtamdan 5 tanesi dollenince çok sevinmiştimArkadaşlar merhaba, dün bana opu yapıldı. 18 yumurta toplandı ama bugün doktor 4’ü döllendi, biri de bugün olgunlaştı ona da bugün işlem yaptık dedi. Sayı çok mu az? Moralim inanılmaz bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Evet çok duydum. Doktorum kaç kez dedi bölünebilir diye. Bı arkadaşiminda bölünmüştü. Nedense tüp bebekte daha çok görülüyor gibi geliyor banaKızlar 5. Gün tek embriyonun anne karnında bölünme olasılığı var mı bir bilginiz varmı ? Bı tanidigimin 5. Gün çift transfer edilmişti ve bir tanesi bölünmüş ama küçükmüş ve almışlar tek traslnsfer edilip bölünen duydunuz mu acaba
Ben 5.gun embriyosu gelişimini tamamladığı için ihtimal pek vermemiştim çok şaşırdım iki tane 5. Gün transfer edilmiş ve birtanesi daha bölünmüş o tanidigimin almışlar. Benim tek transfer olacak acaba dedim olur muEvet çok duydum. Doktorum kaç kez dedi bölünebilir diye. Bı arkadaşiminda bölünmüştü. Nedense tüp bebekte daha çok görülüyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?