şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hanımlar bu rahim dinlendirme döneminde bitki çayı ney içebiliriz ? Hiçbir bilgim yok ıhlamur yeşil çay vs ne diyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, dün bana opu yapıldı. 18 yumurta toplandı ama bugün doktor 4’ü döllendi, biri de bugün olgunlaştı ona da bugün işlem yaptık dedi. Sayı çok mu az? Moralim inanılmaz bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

Gecmis olsun sayiya cok az diyemeyiz aslinda, genetige gitmeyecekse 4 embriyo da gayet guzel, zaten bize gereken 1 tanecik, bunun icin moralini bozma 5. gune kadar gelirlerse zaten harika
İlac dozlarin cok mu yuksekti? Anladigim kadariyla yuksek dozla buyutulen yumurtalarda kalite sorunu oluyor, bos cikiyor vs... Tabi bunlar cok kisisel tecrubeler.

İlk deneme olduğu için bilemiyorum dozlar mı fazlaydı. Genetik araştırmaya gitmeyecekler. Ya diğer günlere gidemezlerse diye korku sardı beni

Teşekkür ederim kızlar, aldığım hormonlardan mıdır nedir ağlamak istiyorum

Kızlar 5. Gün tek embriyonun anne karnında bölünme olasılığı var mı bir bilginiz varmı ? Bı tanidigimin 5. Gün çift transfer edilmişti ve bir tanesi bölünmüş ama küçükmüş ve almışlar tek traslnsfer edilip bölünen duydunuz mu acaba

Var maalesef ama küçük iktimal tabi. Tek yumurta ikizleri öyle oluyor.

Evet cnm çift koymuşlardı arkadaşıma 5.gun bi tanesi de bölündü üçüzleri var 9 aylik doğdular

Oglum da 3.gun transfer edilmişti 5.günün tutma olasiligi daha fazla normalde. Ama benim bu 5.gun olmadı 1.kaliteydi. kaliteydi günüydü hikaye...Allah nasip edecek

Ben 7 tane yumurtamdan 5 tanesi dollenince çok sevinmiştim yumurta sayınız fazla olduğu için size az gibi geliyor ama gayet güzel. İns hepsi gitsin 5.gune

Evet çok duydum. Doktorum kaç kez dedi bölünebilir diye. Bı arkadaşiminda bölünmüştü. Nedense tüp bebekte daha çok görülüyor gibi geliyor bana

Evet çok duydum. Doktorum kaç kez dedi bölünebilir diye. Bı arkadaşiminda bölünmüştü. Nedense tüp bebekte daha çok görülüyor gibi geliyor bana
Ben 5.gun embriyosu gelişimini tamamladığı için ihtimal pek vermemiştim çok şaşırdım iki tane 5. Gün transfer edilmiş ve birtanesi daha bölünmüş o tanidigimin almışlar. Benim tek transfer olacak acaba dedim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…