şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Evet canim. Alınması üzücü tabi ins böyle biseyle karsilasmayiz.Doktor iki koyup üçüz olan hastalarım var demisti. Buda onlardan biri

Eklentiler

• Screenshot_20210307-150525~2.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 38
Evet canim. Alınması üzücü tabi ins böyle biseyle karsilasmayiz.Doktor iki koyup üçüz olan hastalarım var demisti. Buda onlardan biri
Olağanüstü onunda o bölünen çok küçükmus alınmış şimdi ikizleri oldu. Ben çift istiyorum aslında ama drum tek diyor o yüzden acaba dedim bölünür mü tabi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama ihtimalle varmis

Hic moralinizi bozmayin benden 1 yumurta cikti dollendi 3.gun transfer edildi mucize oldu benim için insallah yarin kan verecem..4 gayet iyi bircok insan icin emin olun

Canım benim 3. Gün tek embriyo idi bölündü. 5 ya da 3 olmasının önemi yok. Ama bölünmesi de çok iyi bir şey değil. Tüp bebekte başarısızlık sayılıyor daha çok tedavi ile olduğu için. Riskli gebeliğe giriyor.

Yok canım bölünme sanırım 6.gün ve sonrasında oluyor. O yüzden 5.gün olsada olabilir. Ama bence eğer genetiğinizde yoksa mutlu edici bir şey olmuyor. Tabii ki ikiz bebek sahibi olmak çok güzel. Orası ayrı ve çok mucizevi. Ancak gebelik süreci aşırı riskli. Hiç bir şey olmayadabilir ama olma olasılığı maalesef daha yüksek. Hayırlısı olsun inşallah ne olursa sağlıkla olsun

Kizlar benim bugün opu sonrası 8.gunum hala regl olmadım ve hergun lekelenmem oldu. Asiri siskinligim var. Sabahlari gazdan karnim agriyor. Ohss gibi bir riskim olmadi zaten az yumurta toplandi ama neden gecmiyor agrim anlayamiyorum. Buna benzer sorun yaşayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

Ben 7 tane yumurtamdan 5 tanesi dollenince çok sevinmiştim yumurta sayınız fazla olduğu için size az gibi geliyor ama gayet güzel. İns hepsi gitsin 5.gune
Doğru aslında eşim de beni buna ikna etmeye çalışıyor ama ben hormon dolu bir manyağa dönüştüğüm için anlamıyorum sanırım Çok teşekkür ederim açıklama ve destek için

Hic moralinizi bozmayin benden 1 yumurta cikti dollendi 3.gun transfer edildi mucize oldu benim için insallah yarin kan verecem..4 gayet iyi bircok insan icin emin olun
Aaa ne muhteşem bir bebişmiş o, inşallah size sıkı sıkı tutunur ve yarın güzel haberi alırız Kendimi düşüncesiz hissettim açıkçası

Aynısı bende de var. Yarın doktoruma sorucam.

Çok doğru söylüyorsun canım daha transfer olmadan bunları düşünür oldum sağlıklısı hayırlısı olsunda tek çift hiç farketmez insan anlık düşünüyor trasnfer olana kadar çeşit çeşit şey

10 gün içerisinde olursun demişti bana drum canım bir iki gün daha bekle olursun şişkinlik bende oldu ohss bana ayran iyi gelmişti istersen sende iç

Evet aslında çok riskli o yüzden drum hiç önermiyor bana da çoğul gebelik anneye ve bebeğe riskli olduğu için

Oluyor canım ya bazen doğuma hamile kıyafetlerine göğüs yarasına ne iyi gelir filan bakarken buluyorum Sonra diyorum ne yapıyorsun sen Daha yarın opu olacak. İki yumurta tahmin edilen belki yumurta bile yok Senin düşüncelerin çok normal. Hayırlısı olsun inşallah.

Öyle düşünme sürecini en başından beri biliyorum senin çok çok güzel olacak inanıyorum sana bende öyle ya gümüş göğüs tutucusu, yok efendim çatlak kremleri, biberon filan saat kaçta gideceksin

Ciddiye alıncak bişi değil ağrı oluyor opudan 13 gün sonra adet oldum bekle vaktinde olursun sende nırmal adet tarihinde olursun sende, şişkinlik gaz bendede vardı adet oldum ve geçti rahatladım seninde düzelir

Doktordan cevap geldiginde yazarsaniz harika olur vallahi
Tabikide. Perşembe opu oldum 3 gibi. Ogün herşey çok güzeldi tabi ağrı kesici etkisiyle. Sonra hafif regl sancısı gibi kasık ağrım oldu cuma cumartesi gazımda oldu. Bugünde hafif oldu tuvalete gidince azıcık leke geldi. Bide salı transfer dediler bana bugün. Korktum bende. Yarın arayacağım bilsin.

arkadaşlar eşimde sperm hareketsizliği ve azlığı var adana 4 kez kayseri 1 kez denedik gebelik bile olmadı artık istanbul düşünüyoruz kaan aydos (ank. üroloji ) bile gittik ama maalesef sonuc alamadık. araştırmalar sonucu istanbul bahceci fulya tüp bebek düsünüyoruz dr. güvenç karlıkaya ama dr. hep kendi takip ediyormuş yani 15 gün istanbulda kalmamız gerekecek ama hiç ist.hakkında bilgim yok aceba şişli bahceci fulya için KALACAK YER nereyi önerirtsiniz bir de sabiha gökçenden bahceci fulyaya nasıl gidecegim (taksi ile bayagı pahalıymış) bu konularda bilgisi olan var ise paylaşabilirse çok minnettar olacagımm.

Doğru aslında eşim de beni buna ikna etmeye çalışıyor ama ben hormon dolu bir manyağa dönüştüğüm için anlamıyorum sanırım Çok teşekkür ederim açıklama ve destek için
Ne demek canım Bu ilaçlar bizi adet öncesi ruh haline ceviriyormus.Hepimiz öyleyiz. Eşim artık diyodu o kadar mükemmelliyetcisinizki herşey dört dörtlük olsun istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…