- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.161
Evet canim. Alınması üzücü tabi ins böyle biseyle karsilasmayiz.Doktor iki koyup üçüz olan hastalarım var demisti. Buda onlardan biriBen 5.gun embriyosu gelişimini tamamladığı için ihtimal pek vermemiştim çok şaşırdım iki tane 5. Gün transfer edilmiş ve birtanesi daha bölünmüş o tanidigimin almışlar. Benim tek transfer olacak acaba dedim olur mu
OlağanüstüEvet canim. Alınması üzücü tabi ins böyle biseyle karsilasmayiz.Doktor iki koyup üçüz olan hastalarım var demisti. Buda onlardan biri
Hic moralinizi bozmayin benden 1 yumurta cikti dollendi 3.gun transfer edildi mucize oldu benim için insallah yarin kan verecem..4 gayet iyi bircok insan icin emin olunArkadaşlar merhaba, dün bana opu yapıldı. 18 yumurta toplandı ama bugün doktor 4’ü döllendi, biri de bugün olgunlaştı ona da bugün işlem yaptık dedi. Sayı çok mu az? Moralim inanılmaz bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Canım benim 3. Gün tek embriyo idi bölündü. 5 ya da 3 olmasının önemi yok. Ama bölünmesi de çok iyi bir şey değil. Tüp bebekte başarısızlık sayılıyor daha çok tedavi ile olduğu için. Riskli gebeliğe giriyor.Kızlar 5. Gün tek embriyonun anne karnında bölünme olasılığı var mı bir bilginiz varmı ? Bı tanidigimin 5. Gün çift transfer edilmişti ve bir tanesi bölünmüş ama küçükmüş ve almışlar tek traslnsfer edilip bölünen duydunuz mu acaba
Yok canım bölünme sanırım 6.gün ve sonrasında oluyor. O yüzden 5.gün olsada olabilir. Ama bence eğer genetiğinizde yoksa mutlu edici bir şey olmuyor. Tabii ki ikiz bebek sahibi olmak çok güzel. Orası ayrı ve çok mucizevi. Ancak gebelik süreci aşırı riskli. Hiç bir şey olmayadabilir ama olma olasılığı maalesef daha yüksek. Hayırlısı olsun inşallah ne olursa sağlıkla olsunBen 5.gun embriyosu gelişimini tamamladığı için ihtimal pek vermemiştim çok şaşırdım iki tane 5. Gün transfer edilmiş ve birtanesi daha bölünmüş o tanidigimin almışlar. Benim tek transfer olacak acaba dedim olur mu
Doğru aslında eşim de beni buna ikna etmeye çalışıyor ama ben hormon dolu bir manyağa dönüştüğüm için anlamıyorum sanırımBen 7 tane yumurtamdan 5 tanesi dollenince çok sevinmiştimyumurta sayınız fazla olduğu için size az gibi geliyor ama gayet güzel. İns hepsi gitsin 5.gune
Aaa ne muhteşem bir bebişmiş o, inşallah size sıkı sıkı tutunur ve yarın güzel haberi alırızHic moralinizi bozmayin benden 1 yumurta cikti dollendi 3.gun transfer edildi mucize oldu benim için insallah yarin kan verecem..4 gayet iyi bircok insan icin emin olun
Aynısı bende de var. Yarın doktoruma sorucam.Kizlar benim bugün opu sonrası 8.gunum hala regl olmadım ve hergun lekelenmem oldu. Asiri siskinligim var. Sabahlari gazdan karnim agriyor. Ohss gibi bir riskim olmadi zaten az yumurta toplandi ama neden gecmiyor agrim anlayamiyorum. Buna benzer sorun yaşayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Çok doğru söylüyorsun canımYok canım bölünme sanırım 6.gün ve sonrasında oluyor. O yüzden 5.gün olsada olabilir. Ama bence eğer genetiğinizde yoksa mutlu edici bir şey olmuyor. Tabii ki ikiz bebek sahibi olmak çok güzel. Orası ayrı ve çok mucizevi. Ancak gebelik süreci aşırı riskli. Hiç bir şey olmayadabilir ama olma olasılığı maalesef daha yüksek. Hayırlısı olsun inşallah ne olursa sağlıkla olsun
10 gün içerisinde olursun demişti bana drum canım bir iki gün daha bekle olursun şişkinlik bende oldu ohss bana ayran iyi gelmişti istersen sende içKizlar benim bugün opu sonrası 8.gunum hala regl olmadım ve hergun lekelenmem oldu. Asiri siskinligim var. Sabahlari gazdan karnim agriyor. Ohss gibi bir riskim olmadi zaten az yumurta toplandi ama neden gecmiyor agrim anlayamiyorum. Buna benzer sorun yaşayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Evet aslında çok riskli o yüzden drum hiç önermiyor bana da çoğul gebelik anneye ve bebeğe riskli olduğu içinCanım benim 3. Gün tek embriyo idi bölündü. 5 ya da 3 olmasının önemi yok. Ama bölünmesi de çok iyi bir şey değil. Tüp bebekte başarısızlık sayılıyor daha çok tedavi ile olduğu için. Riskli gebeliğe giriyor.
Oluyor canım ya bazen doğuma hamile kıyafetlerine göğüs yarasına ne iyi gelir filan bakarken buluyorumÇok doğru söylüyorsun canımdaha transfer olmadan bunları düşünür oldum sağlıklısı hayırlısı olsunda tek çift hiç farketmez insan anlık düşünüyor trasnfer olana kadar çeşit çeşit şey
Öyle düşünme sürecini en başından beri biliyorum senin çok çok güzel olacak inanıyorum sanaOluyor canım ya bazen doğuma hamile kıyafetlerine göğüs yarasına ne iyi gelir filan bakarken buluyorumSonra diyorum ne yapıyorsun sen Daha yarın opu olacak. İki yumurta tahmin edilen belki yumurta bile yok Senin düşüncelerin çok normal. Hayırlısı olsun inşallah.
Doktordan cevap geldiginde yazarsaniz harika olur vallahiAynısı bende de var. Yarın doktoruma sorucam.
Ciddiye alıncak bişi değil ağrı oluyor opudan 13 gün sonra adet oldum bekle vaktinde olursun sende nırmal adet tarihinde olursun sende, şişkinlik gaz bendede vardı adet oldum ve geçti rahatladım seninde düzelirKizlar benim bugün opu sonrası 8.gunum hala regl olmadım ve hergun lekelenmem oldu. Asiri siskinligim var. Sabahlari gazdan karnim agriyor. Ohss gibi bir riskim olmadi zaten az yumurta toplandi ama neden gecmiyor agrim anlayamiyorum. Buna benzer sorun yaşayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Tabikide. Perşembe opu oldum 3 gibi. Ogün herşey çok güzeldi tabi ağrı kesici etkisiyle. Sonra hafif regl sancısı gibi kasık ağrım oldu cuma cumartesi gazımda oldu. Bugünde hafif oldu tuvalete gidince azıcık leke geldi. Bide salı transfer dediler bana bugün. Korktum bende. Yarın arayacağım bilsin.Doktordan cevap geldiginde yazarsaniz harika olur vallahi
Insallah cnmAaa ne muhteşem bir bebişmiş o, inşallah size sıkı sıkı tutunur ve yarın güzel haberi alırızKendimi düşüncesiz hissettim açıkçası
Ne demek canımDoğru aslında eşim de beni buna ikna etmeye çalışıyor ama ben hormon dolu bir manyağa dönüştüğüm için anlamıyorum sanırımÇok teşekkür ederim açıklama ve destek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?